Ahaha doğru ya ne olacak az bir ilgi göz çıkarmaz. Peki akşamları vakit öldürmek için aktivite önerin var mı malum gündüz çalışıyorum ama akşamları bu ara sıkılıyorum yapacak bir şeyler arıyorum.
Ben zaten sabah akşama kadar bilgisayar başındayım oyun sarmıyor artık yani bilgisayardan uzaklaşmaya çalışıyorum. Manga çevirisi ne oluyor onu bilmuyorum. Spor değil ya ne bileyim belki eğlenceli bir aktivite biliyorsundur dedim ondan sordum da neyse bulucam bir şeyler artık 😂
Bende Rise Of Kingdoms oynuyorum işte ama bu ara fazla girmiyorum ona da. Bir de mümkün olduğunca elektronik cihazlardan da uzaklaşmaya uğraşıyorum. Yazılım mühendisiyim ben ve tüm günüm bilgisayarda geçiyor zaten.
Canım, insan bazen ilgiye, sohbete ihtiyaç duyuyor ve durmuşken arkadaşlarına ufak şakalar, tripler atabiliyorsun 😄 Böyle dönemlerde kendini bu şekilde ifade etmek çok doğal. Ben de zaman zaman özellikle kafa dağıtmak için eşime ya da yakın arkadaşlarıma böyle ufak tripler atarım, çoğu zaman gülüp geçeriz 😅 Yalnız olmadığını bil, arkadaşların bunu kaldırabiliyorsa sorun yok! Seni de doğru anlayacak bir çevre olduktan sonra böyle tatlı atışmalar ilişkileri canlı tutar 💕 İyi eğlenmeler!
En İyi Cevaplar