Astroloji & Burçlar Sizin burcunuza göre ayrılmaz üçlünüz ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burçlar ve üçlünüzü alırım Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizin burcunuza göre ayrılmaz üçlünüz ne? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dffdddddd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% Yengeç +1 yıl Daha geçen hafta anneme karnıyarık pilav cacık olsa da yesek diyordum bu kadar nokta atışı olamaz 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yengeçççç Yorumla Dffdddddd Yengeç +1 yıl Evett😃 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. ikizler doğru ama ben boğaya yengeçe aslana yaya ve balığa da katılıyorum dlfgmd :D 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Terazi +1 yıl Ne alaka ya 😅 1 9 Yorumla biryıkıkinsan İkizler +1 yıl Hahahahaha doğru seninki Yorumla Serqts Terazi +1 yıl @biryıkıkinsan Nasıl doğruu 🫠 Yorumla biryıkıkinsan İkizler +1 yıl Yemek gurmesine böyle işte 😅🫠 Yorumla Soran +1 yıl Neyki burcun? Yorumla Serqts Terazi +1 yıl Yengeç 😌. Aşkım ben karnıyarık sevmem pek ama 😅 Yorumla biryıkıkinsan İkizler +1 yıl Haklısın o zaman 😅😅🫠🫠 Yorumla Soran +1 yıl Siz sevgili misiniz? Aşkım demişteAslan ve yengeç ooo bomba Yorumla biryıkıkinsan İkizler +1 yıl Evet sevgilim 😌 Yorumla Soran +1 yıl Birlikteliğiniz daim olsun 💐💐💐 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Çok doğru 😅🙈Aslan benimki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslan çok severim Nasıl kendinden emin olur Yorumla biryıkıkinsan İkizler +1 yıl Ya çok teşekkür ederim 💖😌 Yorumla
Last_Queen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% Oğlak +1 yıl Ctrl, alt, del :D 1 3 Yorumla Osi1696 Kova +1 yıl Bende kova'yim ama hiç benzemiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Kova iyidir Yorumla Osi1696 Kova +1 yıl Aynen sana cuk oturmuş ☺️ Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Karnıyarık pilav cacık ama öyle değil 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Kovanın iç sesi; ne alaka ne alaka? 🙄 1 0 Yorumla
miuviizm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Yay +1 yıl #yay keyif önemli tabii ki. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaylar öyle Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Yastığım 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli oh Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Akrep +1 yıl Aşk, ihanet, entrika. Şahika oldum birden 1 1 Yorumla siyahcorap Boğa +1 yıl bende şahikanın abisi asdlşkad Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Boğa +1 yıl Yatak yorgan yastık. Aşkım bebeğim bitanem. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı. Boğa yanlış ev çay yemek üçlüsü 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl yay kralsın aferin kızım ❤️🥲 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 Akrep +1 yıl Akrebi yine kotulemisler ayip ayip 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp etmişler evet Yorumla JuliusCaesar063 Akrep +1 yıl Biz bu kadar karaktersiz miyiz Yorumla Soran +1 yıl Değiliz reis Yorumla JuliusCaesar063 Akrep +1 yıl Moralim bozuldu valla Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Balık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evi sever Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Hiç sevmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla _BombacıMülayim_ Yengeç +1 yıl Yengecinki işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha geçen hafta anneme karnıyarık pilav cacık olsa da yesek diyordum bu kadar nokta atışı olamaz 🤣
Yengeçççç
Evett😃
ikizler doğru ama ben boğaya yengeçe aslana yaya ve balığa da katılıyorum dlfgmd :D
Ne alaka ya 😅
Hahahahaha doğru seninki
@biryıkıkinsan Nasıl doğruu 🫠
Yemek gurmesine böyle işte 😅🫠
Neyki burcun?
Yengeç 😌. Aşkım ben karnıyarık sevmem pek ama 😅
Haklısın o zaman 😅😅🫠🫠
Siz sevgili misiniz? Aşkım demişte
Aslan ve yengeç ooo bomba
Evet sevgilim 😌
Birlikteliğiniz daim olsun 💐💐💐
Çok doğru 😅🙈Aslan benimki
Aslan çok severim
Nasıl kendinden emin olur
Ya çok teşekkür ederim 💖😌
Ctrl, alt, del :D
Bende kova'yim ama hiç benzemiyoruz
Kova iyidir
Aynen sana cuk oturmuş ☺️
Karnıyarık pilav cacık ama öyle değil
Kovanın iç sesi; ne alaka ne alaka? 🙄
#yay keyif önemli tabii ki.
Yaylar öyle
Yastığım 😂😂
En güzeli oh
Aşk, ihanet, entrika. Şahika oldum birden
bende şahikanın abisi asdlşkad
Akrep, yükselen akrep :)
Ben, keyfim, kahyası..
Yatak yorgan yastık. Aşkım bebeğim bitanem.
Ahahha silmede iyiyiz
Yay : Ben, keyfim ve kahyası ✌🏻💅😎
Boğa yanlış ev çay yemek üçlüsü
yay kralsın aferin kızım ❤️🥲
Akrebi yine kotulemisler ayip ayip
Ayıp etmişler evet
Biz bu kadar karaktersiz miyiz
Değiliz reis
Moralim bozuldu valla
😂😂😂😂😂
Balık
Evi sever