Kişilik & Karakter An itibariyle kimler neler yapıyor, keyifler ne alemde? -ViviR_-Fenomen Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 An itibariyle nasılız?Bayram tatline girdik mi? Çalış çalış nereye kadar)) An itibariyle kimler neler yapıyor, keyifler ne alemde? Görüş Yaz 40 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BlondesmannFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Keyfim tıkır tıkır, ruhum püfür püfür, sinir sistemim saat gibi. Gokgu, gokgu, gokgu… din din dong, din din dong, din din dong… 😁https://youtu.be/wVFehjvM19w Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör -ViviR_- 6 ay Iyi güldüm 😀 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Kahvaltı yaptım, kendime gelmeyi bekliyorum.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,3b görüş paylaştı. Keyfim güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 97% 6 ay Evet sözde bir sevgilimiz var biryerlere goturcek beni bakalim herhalde supriz yapacak bana sevimli balımm benim 🥰🥰 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 99% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 360 görüş paylaştı. Keyifler yerinde an atibariyle tatile girdim bovulumu hazırlıyorum köy havası miss gibi deniz havası beni bekliyor herkeze iyi bayramlar dilerim 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 27 , eig 78% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,4b görüş paylaştı. Çalışıyorum🤧 inşallah bayram sonrası tatil de olacam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 39 , eig 57% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b görüş paylaştı. Denizden geldim ama rüzgarlı olduğu için denize girmedim. Balkonda oturuyorum şu an. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 589 görüş paylaştı. Balkonda sigara türk kahvesi keyfiÇıkmadan da başka bir kahve ve sigara keyfi :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı. Şu siteye ne zaman gelsem sinirim bozuluyor ve yine geliyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 98% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 430 görüş paylaştı. An itibariyle , yemek yedik, şu an çayımı yudumluyorum 🤯çok sıcak mış 🤓 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u ZodiacK Takip Et Master Yaş: 26 , eig 72% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı. Yorgunum.. Çoook yorgunum.İki gündür Üsküdar, Kadıköy derken uykusuz kaldık. 🌚 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 6 ay Öğle yemeğimi yiyelim çok olmuyor. Evde tek başımayım. Yapacak iş de yok. Biraz burada takılıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
_Vefa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 100% 6 ay Biraz yoruldum, uzandım öyle. Sen neler yapıyorsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 772 görüş paylaştı. Kahve mi içtim işimi bitirdim şimdi de şirketten çıkacağım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 100% 6 ay İyi, güzel..Sen nasılsın? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör -ViviR_- 6 ay Iyiyiz 🍒 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 6 ay Koşuşturuyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör -ViviR_- 6 ay Kolay gelsin Yorumla İrşii 6 ay Teşekkürler, size de 🌸 Yorumla
esmer_adam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eig 94% 6 ay Çok çalışıyorsun 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör -ViviR_- 6 ay Paramı yiyorum doğru)) Yorumla esmer_adam34 6 ay Çalışmaktan yemeye fırsat bulabiliyor musun 😄 Yorumla -ViviR_- 6 ay Çatır çatır merak etme Yorumla esmer_adam34 6 ay Çok merak ettim😄 Yorumla -ViviR_- 6 ay Belli dert etmeler..Sağol)) Yorumla esmer_adam34 6 ay Dertler derya oldu başıma 😄 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 90% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı. Uzanıp duvara bakıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 100 , eig 98% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Havuzdan çıktım, yatıyorum şu an. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 412 görüş paylaştı. Hava sıcak, otobüsle eve gidiyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
Keyfim tıkır tıkır, ruhum püfür püfür, sinir sistemim saat gibi. Gokgu, gokgu, gokgu… din din dong, din din dong, din din dong… 😁
https://youtu.be/wVFehjvM19wIyi güldüm 😀
Kahvaltı yaptım, kendime gelmeyi bekliyorum..
Keyfim güzel
Evet sözde bir sevgilimiz var biryerlere goturcek beni bakalim herhalde supriz yapacak bana sevimli balımm benim 🥰🥰
Keyifler yerinde an atibariyle tatile girdim bovulumu hazırlıyorum köy havası miss gibi deniz havası beni bekliyor herkeze iyi bayramlar dilerim 😊
Çalışıyorum🤧 inşallah bayram sonrası tatil de olacam
Denizden geldim ama rüzgarlı olduğu için denize girmedim. Balkonda oturuyorum şu an.
Balkonda sigara türk kahvesi keyfi
Çıkmadan da başka bir kahve ve sigara keyfi :D
Şu siteye ne zaman gelsem sinirim bozuluyor ve yine geliyorum.
An itibariyle , yemek yedik, şu an çayımı yudumluyorum 🤯çok sıcak mış 🤓
Yorgunum.. Çoook yorgunum.
İki gündür Üsküdar, Kadıköy derken uykusuz kaldık. 🌚
Öğle yemeğimi yiyelim çok olmuyor. Evde tek başımayım. Yapacak iş de yok. Biraz burada takılıyorum.
Biraz yoruldum, uzandım öyle. Sen neler yapıyorsun
Kahve mi içtim işimi bitirdim şimdi de şirketten çıkacağım
İyi, güzel..
Sen nasılsın?
Iyiyiz 🍒
Koşuşturuyorum
Kolay gelsin
Teşekkürler, size de 🌸
Çok çalışıyorsun 😄
Paramı yiyorum doğru))
Çalışmaktan yemeye fırsat bulabiliyor musun 😄
Çatır çatır merak etme