Büyük ayaklarım yüzünden komplex e girdim neden erkekler büyük ayaklardan bu kadar nefret ediyor ki?

Artık beğenmemeyi geçtim resmen nefret ediyorlar tabi bu küçük ayak modası da 2 yıla kalmaz son bulur biter de yine de insanın morali bozuluyor o kadar hakaretleri duyunca BİR ALTMIŞ DÖRT (164 ) boyundayım ve ayaklarım 40 numara evet aslında 37 vs olmalıydı ama 40 numara bu benim bilerek seçtiğim bir şey değil ki neden yargılanıyorum anlamıyorum. Bazı erkekler big feet seven erkekler de oldukça fazla diyor ama bu külliyen yalan nereye baksam 100 erkekten en fazla 10 u ya da 15 i en fazla hatta bundan bile az erkek büyük ayak sevdiğini söylüyor diğerlerinin hepsi küçük ayak delisi erkeklerin hiç biri büyük ayak sevmiyor seviyorum diyen de kendi gibi üç beş kişi görüyor ve böyle erkekler çok diyor halbuki ne çoğu tek bir tane erkek bile büyük ayak sevmiyor seviyorum diyen de yalan söylüyor ya da ayaklara hiç önem vermeyen hatta göz ucuyla bile bakmayan erkektir bu yüzden seviyorum diyip geçiştiriyordur. Bana hiç bir kuvvet büyük ayak seven erkek olduğuna inandıramaz varsa kanıtlayın bana hadi kanıtlayın kanıtlayamazsiniz ki yapamazsınız ki

Büyük ayaklarım yüzünden komplex e girdim neden erkekler büyük ayaklardan bu kadar nefret ediyor ki?