Cok garip ben hep pantolon giyerim asla topukluda giymem ve bacaklarim kalın ve kısa ama erkekleri hep bakarken yakalarım yani güzel olsa dicem bakarsin ama benim bacağada bakmazsın yani.
Mesela ṣöyle

Cok garip ben hep pantolon giyerim asla topukluda giymem ve bacaklarim kalın ve kısa ama erkekleri hep bakarken yakalarım yani güzel olsa dicem bakarsin ama benim bacağada bakmazsın yani.
Mesela ṣöyle

Erkek değilim ama benim de bu fotoğrafta ilk dikkatimi çeken şey üst bacaklar oldu. Çünkü şekil açısından gözüme estetik geldi. Her kızın böyle kalçası olmaz. Ama yanlış anlama. Şey gibi, kimisinin burnu büyüktür, kimisi çarpıcı gözlere sahiptir, kimisi dikkat çekici saçlara sahiptir.,
Karakteristik bir şeyden bahsediyorum. Lisede bir arkadaşımın da buna benzer bir fiziği vardı. Beli seninki gibi inceydi ve dikkat çekici kalçası vardı.
Cevap
24Cevap
büyük olduğu içindir
Resimdeki değilsen, resimdekinden daha mı güzelsin? Herkesin güzellik algısı farklı, hep kuru bacak sevecek değil ya.
Kimisi fantezi kuruyordur o an, kimisi de orantısız diye bakıyordur. Kafa yapıları değişik işliyor adamların, ne desem yalancı çıkarım şimdi.
Bazı insanlarda kan belden yukarı çıkamadığı için beyin oksijensiz kalıyor. Bunun yan etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bu kadın gibi bacaklar var ise hos görünüyor bakmaları normal
Abla bacakların görselde ki gibiyse futbolcu bacağı gibi kadınsılık sıfır.
seni dmalırken düşünüyoruz ondan bakıyoruz ekle
Dikkat çekiyor, standartin birz dışında çünkü
neden brezilyalı kız fotosu koydun
Allah yoklukla sinamsin
Bence sadece bacaklarına bakmıyorlar özellikle popona bakıyorlardır
Boyleyse normal degılmı
degil ya cok kotu
Nasıl kotu dersın cıddı olamassın
orantisiz diyede olabilir
iki ayrı beden gibi bakmaları normal😄
Gördüğüm en güçlü bacak cidden kafamı üstüne koymayı çok isterim. Uyumak güzel olur orada
Gayet normal. Bakarlar.
Brezilya li falan mısın knk
Güzel bir detay cunku
İgrenc sanki şişmis gibi de kesin foto fakedir
fake zaten mesela yazdim ya
Bence güzel
Çok kötü duruyor ondan dikkat cekiyordur
Bakar onlar
Bu kız sen değilsin
degilim zaten meseladan anladiginiz nedir?
Bacağın kalınsa bakar
bacağını arı sokmuş gibi şiş ondan olabilir
benim bacagim degil misal olarak koydum anlayin diye
Popoya bakmıyorlar mı
Hayir yani ben yakalamiyorum genelde bacak
Ben seni görsem bacağa değil beline bakarım
Güzel degilmi
O nasıl bacak la.
Dolgun seviyoruz da ondan
Kalın bacak severim
Dolgun
kalın bacaklısın