Erkekler ilk önce bir kendine baksin bizde uzun boy kaslı fit vucut istiyoruz adamlar ya dal gibi ya da sisman ama kadinda buyuk kalca ararlar siz ilk once buyuk kalcayi cinsellik cagristircak kalcayi elde etmek icin kendinize ceki duzen verin her zaman orantili vucut iyidir kimseninde beni kalcam icin sevsin istemem keza bende armut tipli kalcali bir insanim yuzum daha guzel olmasina ragmen direk cinsellik cagristirdigi icin erkeklerden duydugum ilk iltifat vucudun cok guzel oluyor o yuzden poposu kucuk kardeslerim sguat yapim diye kendinizi kasmayin benim gibi sonra neden beni vucudum icin sevip begeniyolar demeyin ciddiyim bu konuda yuzum vucuduma on basar ama kimse yuzume bakmiyor yani...
bu tamamen evrim süreciyle alakalı bir şey. erkek , kendisine sağlıklı çocuk verebilecek, doğum yapabilecek kadın ister, neslinin devamı için. geniş kalçalı kadın fiziksel olarak bilinçaltındaki bu beklentiyi karşılar. keza kadınların da güçlü ve yakışıklı erkeklerle ilgilenmelerinin sebei de aynıdır. eve yemek getirebilecek, koruyacak ve neslin devamını sağlayacak errkek isterler.
Kim demiş büyük kalçaya zaafımız var diye? Ben tam tersine küçücük fındık ısırmalık kalça seviyorum. Tabii sıfır basen incecik bacak da olacak Tıpkı Yasemin Özilhan'ın vücudu ve kalçası gibi... Tam olarak öylesi vücut ve kalça seviyorum kadında...
Bunu anlaman için önce erkek olman lazım, o kalçayı görünce hissettiklerimizi hissetseydin anlardın. Muazzam bir kalça bahsettigin kalça gözümüze hitap ediyor ve tahrik edici. Ayrıca dokunması bile ayrı zevkli olur. Ah ah
Fotodaki karinin poposu cekici degil cok dar oncelikle bunu soyleyeyim. Ikincisi buyuk kalca cok cekicidir yuzu cirkin bir kadini bile oldukca cazibeli hale getirici etkisi vardir.
Bilimsel bir araştırma sonucu basenli kadınların çocuklarının daha zeki olduğu gözlemlenmiş. Bu yüzden de iyi bir anne ve eş adayı diye görüyor olabilirler.