Gözüm görüyor da dilim görmüyor... Pişman da olmuyorum sözlerim yüzünden.
Sinirlenince gözün bir şeyi görür mü?

Gözüm görüyor da dilim görmüyor... Pişman da olmuyorum sözlerim yüzünden.
Sinirlenince gözün bir şeyi görür mü?
Öfke kontrolü konudunda başarılıyım. Ancak içimde birikiyormuş hissi bazen çok baskın oluyor. Damarıma aşırı basılması bir volkan gibi ani bir öfke patlamasına, kontrolümü istemsizce kaybetmeme ve sonuçlarının hem karşı taraf hem de benim için yıkıcı olmasına sebep olabilir.
Görmediği zamanlar oluyor o anda kendimi hemen dışarı atıyorum temiz havayla sakinleşiyorum. Eğer ortamda kalmaya devam edersem istemsiz kalp kırabilirim bunu da hiç istemem sonra yine ben üzülürüm hiç gerek yok.
Genelde fazla kırıcı konuşurum sinirlendiğimde. Çok pişman oluyorum kimseye söylemesem de. Ama sinirime yenik düşüyorum işte, elimde değil. Galiba bunu bir şekilde bırakmam lazım, hoş olmuyor.
Valla gormuyor. Kirip dokuyorum yakip geciyorum. Napiim gozumu donderecek kadar sinirlendiriyorlar bazen.
Zeyto kime çekmiş belli
Ablasina 😁
Cevap
16Cevap
Yok yaa kendimi çok zor kaybederim.
Olabildiğince o halimle bile sabırlı olmaya çalışırım.
Çileden çıkmam zordur.
Ya sen ne arıyorsun burada? Anneden o böreği yaptırıp, bana kargo olarak göndermen lazımdı! 😤
Kötü insan insan 😐
Nadiren görür. Genelde de görmez. Ağzımdan çıkanı duymam ses tonunu ayarlayamam. Aşırı derecede kırıcı ve yıkıcı oluyorum
Sinirlenince gözüm hiç bir şey görmez. Ne var neyin kırarım dokerim, bazen canım bile yanar ama değer.
Sinirliyken her şeyi yapabiliyorum
Öfke kontörlü olan birisiyim. Öfkeyle kalkıp, zararla oturacak davranışlardan kaçınırım.
Görüyor sinirimi kontrol altına almasını baya öğrendim😌
🍍 faydaları
Aynen öyle🍍
Görür evet kendimi. O an bana bi ayna uzatsalar boş ver sinirlenme bak ne kadar güzelsin deseler hemen sakinleşirim.
Gözüme perde iniyor resmen canavarlaşıyorum anında saldırı moduna giriyorm, kolay kolay sinirlenmezdim de artık değiştim celalleniyorum hemen öfke patlamaları yaşıyor zarar veriyorum...🤦
Ben hiçbirşeyi takmadığım için sinirlenmiyorum kolay kolay sinirlenincede kontrolü kaybetmiyorum bilincim yerimde oluyor sakinim hep genel olarak sinirlenmem.
Sinirlenmek iğrenç bir duygu bence özellikle de bir şeyler kırıp dökme sansın yoksa için içini yiyor kuduruyorsun adeta
Evet görüyorum. Eskiden görməzdim. Ama artık sinirlenince öfkemi kontrol edə biliyorum. Ofke kontrolu iyidir.
Genelde sinirlendiğimde içime atarım ve dışarıya yansıtmamaya çalırım bağırtıyı kırmayı dökmeyi sevmem ama bazen gözlerim sinirden dolabilir
Genel de görmez dilime de hakim olamam söyledikten sonra da pişman olmanin pek bir önemi olmuyor karşıda ki kişi zaten kırılmış oluyor
Kolay sinlenmem 265 calışanmızla uğraşıyom yoksa her gun birnin kemiklerini kirmam lazım yaptıkları hatalar ıcın
Sinirlenirsem genelde tartışmayı bitirir, o kişiyle konuşmayı keserim. Gereksiz polemiklere girip beni cinnete sokarsa sonuçları kötü olur.
Aşırı birikmişlik varsa yıkıp dökerim de , kırarım da
Tersim çok pis gerçekten, kimse görmek istemez, iyi sabredip fena patlarım kasırga gibi
Görür bilinçli davranmaya çalışırım
Bu arada profiline girip asla sorulara bakamıyoruz ne yaptın ayar mı yaptın anlamadım? 😅
Sadece ben de mi oluyor 🙄 tarayıcıdan dene bakalım. Bir başkası denesin bakalım. Arkadaşa söyleyeyim bakayım
@seymabasu1 iPhone kullanıcıları uygulamadan giremiyor diye duydum. Sorun ben de değil iPhone den 😬
Gerçekten az önce güldürdün 😂
Ne yani iPhone’a karşı mı
senin profilin şu an benim telefonumun suçu ne😇
Tarayıcıdan Hiç denemedim
ABD yim sonuçta 😎 neyse üzülme ben sana atarım tek tek davet 😃
Cok üzüldüm sorma 😂😅
Ne alakası var 😅
Neyin ne alakası var 😬
ABD ne alaka demek istemiştim 🤨
Dikkat etmedim ruh hastası 😃
ABD demek Abdurrahman isminin ilk 3 harfi oluyor 😬
Alemsin yengeç Burcu olduğunu belli ediyorsun 😅
😬😬
@seymabasu1 çorbada tuzun olsun
KScanlar, Xper puanlarıyla LÖSEV'e kurban bağışı yapıyor! Sen de lösemili çocuklara umut olmak ister misin KScan? ↗
Tabii tuzum olsun ama gerçekten xper Karşılığında 56 TL bağış yapılıyor mu?
Site böyle bir durumda yalan söylemez 🙄
Pekala katıldım 😅
Saol
Geç kaldın... Başka sefere
İşim vardı ne kızıyorsun
Kızmıyorum baş ağrım var. Hali ile modumda değilim
Geçmiş olsun minoset varsa al 1 tane 10 dakikaya geçer
Ayrıca gerçekten işim vardı yoksa katılmak istemez miyim Bu kadar kısa sürede dolabileceğini düşünmedim
Katılımını aldık diyor KS
Dolarex kullandım. Haplar kolay etki etmiyor.
Yahu inanıyorum açıklama yapmana bile gerek yok 🤨
Aldık diyor ise oldu. 100 kişi ile sınırlı idi ben görüş sayısından 100 kişinin dolduğunu düşündüm. İyi sevindim ✨
Bu söyledigim ilaç kolay etki ediyor ayrıca hap içmişssen başka ne yapacaksın 😅
Aynen olsun ben diyim yanlış anlaşılmasın 😂 bende sevindim saol 🌸
Sen sağ ol ✨
Pardon ya Apranax tı ismi
minoset nerden çıktı 😂😂
Öldüreceksin beni anlaşılan 🧐
Hshshsh yokya isimleri karıştırdık
Tıpta olduğunu düşünemiyorum 🙄
Şeyma: buyrun bu minoset 💊 bunu bir günde bitirin.
Hasta ölür ⚰️
😅😅😅
Ve selası okunur
Seyma hapis hshsh
Görür ama çok kırılırsam, olayın etkisi büyükse bazen kendimi kontrol edemeyebilirim. Bu da kötü sonuçlara yol açabilir.
Kademe kademe artıyor.. Ama kadına verdiğim tepki erkeğe verdiğim tepki farklı oluyor.. Perde indikten sonra iki tarafında vay haline
En ince ayrıntısına kadar görür, özellikle dikkat kesilirim.
Kolay kolay sinirlenmem çok nadirdir 22 yasindayim 10 tane bile sinirli animi hatirlamam
Volkan Konak`a dönüyorum.😂😂
Çekilmez
Aksi
Lanet
Görür, ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim pişman olacağım sözler söylemem.
Kimseye beni ofkelendirmesi icin izin vermem.
Sinirime hâkim olan birisiyim kolay sinirlenmem
Yok o skill bende yok , sinir olduğum kişiden başka bir şey görmez
Çok zor sinirleniyorum ama sinirlenince gözüm görmez hiç birşeyi.
Öfke kontrolüm yok maalesef gözüm döndüğünde ben bile kendi öfkemden korkuyorum
Çok sabırlı ve güler yüzlüyüm sabır ederken gülerim ama sabrım taştiginda ne anne baba bilirim ne büyük küçük bilirim kimse bek tutamaz
Çok kırıcı olabiliyorum o yüzden sinirlendiğimde yalnız kalmaya çalışırım
görür, kendimi kaybeden biri değilim. gözlerimin dolmasına engel olamıyorum bu çok sinir bozucu ve kırıcı konuşabiliyorum maalesef.
Görmüyor.. Seviyorum bu huyumu..
Evet önceden sabirliydim ama artık eskiden tüp arabalarinda ki gibi ateşle yaklaşma gibi oldu
temkinli davranmaya çalışırım da zıvanadan çıkarsam görmez
Ya etrafa ya da kendime zarar veriyorum. Bunu hiç sevmiyorum ama oluyor
Görür. Ben öyle bir anda sinirlenmiyorum hatta sakin sakin sinirleniyorum 🤭
Yok görmez normalde çok sakinim sabırlıyım ama sinirlenince gözüm maalesef bir şey görmüyor
Çok sinirlensem bile sessiz kalırım. Sinirim geçince konuşurum ya da unuturum
Görmez kendimi bile kesebilirim acımam
Yok bitek karşımdaki sevdigimse ona kıyamam
Görür
Gözüm çok fena dönüyor sinirlenince.
Kendimi bile görmüyorum.
Görür ya benim sakin kalmaya çalışırım
love queen benim aslında :))
Sonradan pişman olabileceğim şeyler söylüyorum
görmez içimde ne varsa kusarım
görmüyor🚬🚬🚬
Sakin bı insanim sorun yok böyle mutluyum :)
Benim de görmüyor ya psikopata dönüyorum.
gözüme perde iniyor sanki
Hiçbir şey görmüyor herşeyi silip atıyorum
Görmez öfke kontrolüm yok
Gozum de gormez dilim de durmaz.
genelde görmüyor maalesef ki..
Görür.
Sinirlenme dozuma bağlı, sınırda gözüm kararır
görmüyor maalesef
Görmez
Görmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?