Sevgilim hapse giriyorum deyip başkasıyla nişanlanmış, bu karaktersiz adama ne yapılır?

Bir b*klar çevirdiğini anladım zaten sanırım onu dediği gün kız istemeye gitmiş ben polisin tutukladığına inanmamıştım oda inanmadığımı anlayınca engelle istersen dedi engelledim dün nişanlanmış bugün duydum seni nasıl kandırdım dercesine bakıp bakıp sırıtıyor nasıl kinlendim anlatamam şimdi ben bu itten intikam alayımmı yoksa umursuzmu davranayım

Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru seçilmiş moral vermek için mi acaba? 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayrılık üzerinden 2 hafta geçti bu zamana kadar hiç iletişimde bulunmadık bugün engeli açtım ama yazsın diye değil o durmadı yazdı hala aklımla kalbimle dalga geçiyor montajlı foto ile tutukladığına inandırmaya çalıştı bende sktr git senin gibi or. spu çocuğu ile işim olmaz beni bir daha rahatsız edersen nişanlına herşeyi anlatırım diyip engel attım tekrar tek kelime etmesine müsaade etmedim şimdi daha çok hırslanırmı acaba bide cidden sabıkalı bir psikopat bu adsm
Sevgilim hapse giriyorum deyip başkasıyla nişanlanmış, bu karaktersiz adama ne yapılır?