AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
onu bir tek güllerin savaşında yaşıyorum inanılmaz keyifli ve heyecanlı :) geçen hafta her dakikasında
işte geçen gün yastıkla öpüşüyorduk babam kovaladı...
o hıkayelerın sadece fılmlerde olduğunu unutacak kadar cok :D
Kötülere düşman iyilerin de rollerini üstlenecek kadar.
Güllerin Savaşını kaç haftadır izleyemiyorum ah ah :/
Karadayı izlerken peçetem her zaman hazırdır mesela...
ben biri birine yakalanırken kulaklarımı kapatırım bide arkama dönerim
genelde dizilere kendimi kaptırmam sadece doctor who izlerken kaptırıyorum
Başarılı ve etkileyici bir yapımsa evet kaptırıyorum.
Genelde yabancı dizi film izlerim ben kendimi hep filmin baş kahramanı yerine koyarım. :)
Ben okadar kaptiririmki kendimi dizilere resmen o dizinin icinde gibi hissederim kendimi.
filmin kalitesini gösterende bizi sahnelere ne kadar kaptırabilidiğidir bence..
karagül'de mesut akusta (kenal ağa) var, ona çok sinirleniyorum.
ben çok özenirim ya. beğendiğim sahnelerin aynısını yaşamak isterim saçmalık :) bazılarınıda yaşadım
hic kaptirmam, en heyecanli yerinde esnersem kapatirim doner arami uyurum :) keyfimi bozmam
bianda başrol oyuncusu olup elemanlara trip atabılır kaprıs yapabılırım :D türk olmanın faydaları
güneşi beklerken izlerken melis olmayı öyle çok istiyorum ki öyle cesaretli öyle tatlı.. ayy ay :D
Kendimi kaybederım bazen oturur sınırden agladgım olur
Sinir edecek birşeyse tahammülüm yok ama başka şeylere kaptırmam kendimi
kardeş payını izliyorum çıtır çerez kolamızı alır izlerim sevgilimle
Film izlerken bes dakika sonra ekrandaki kendi yansimama bakiyorum, guluyorum degisik hareketler falan.. daha cok hosuma gidiyor
İçinde bulurum kendimi.
Özellikle fringe dizisi tam benlik bayan...
Çok az kaptırırım. Bu yüzden sinemada izleyemem filmleri. Yan koltukta oturan kişinin nefes sesi bile dikkatimi dağıtır.
Rüyama bile giriyo aksiyon olunca bide sevdıgm karakterler olunca dizide :D
bende jetgiller gibi... bir dugme vardi, hangi ruyayi gormek isterse basip uyuyosun=) uyumadan once hangi diziyi acarsam, ruyamda en az basrol yardimcisi oynuyorum yani:)
İlk bölümden belli kurlar vadisi ne öyle bir kaptirdimki kendimi kız arkadaşlarımla bile mesajlasmiyordum beni kabul eden vadiyide kabul edecek kendimi aslında fazla kaptirmamissim dimi :)
Karadayı izlerim madecezir izlerim , ve fanatik sayılırım , hani o kroku filmlerinde girme oraya öluçen die sesini duyurmaya çalısan tipler varya onlardanım
Leyla ile mecnunu izledikten sonra aptal olmaya başlıyorum. Herşeyi takmamam bu dizi yüzünden sanirim :ha bide aksiyon filmleri var bittiginde duvara tirmanasim var
karakterin görgüsüzce birşeyler yaptığı vakit utanıp kızaracak kadar :DD
Supernatural ve The walking dead izlerken bir geriliyorum bir geriliyorum
Ben kendimi başrol gibi hissederim hep. İzlemiyorum yaşıyorum bildiğin 😃
supernatural izlerken dean a askla bakmak mesela :D çok p iç nomıssız :D
kaptırmıştım bir aralar
yüzüklerin efendisi/aragon
Behzat Ç'de kaptırmıştım. Ki, senaryasonunda uydurma olduğunu sanmıyorum :) Küfürler falan etmiştim.
çok kaptırırım hatta bazen karakterler yanıma gelir film bitince noluyo nerdeyim falan oluyorum :D
Yalnız izlemedikten sonra odaklanamam filme. Yalnız olucam illaki film izlerken
Çok kaptırırım hatta bazen filmdeki karakterlerle konuşurken bulurum kendimi
Kardeş Payı'na kendimi çok kaptırıyorum :) Selçuk Aydemir çektiyse filmi yaşıyor gibi oluyorum :)
valla ben bir tek the walking dead izlerken kaptırıyorum kendimi çook...
Bazen heyecanlı yerlerde veya korkulu yerlerde tırnaklarımı yerim ama korkudan değil tabikide o heyecandan kendımı kaptırışımdan.
ya bn çook kaptırıyorum vallah önümde çerez falan olduğu zmn hepsini deviririm o derce sanki maç izlyorum ya :(
Cok fazla kaptirmam kendimi :) dizide veya filmde uyuzuma giden birisi veya bir sahne olursa izlemem zaten :)
Eskiden Kill Bill izledikten sonra samuray hareketleri filan yapmaya çalışırdım The Bride sanardım kendimi haha, anılarım depreşti.
Kolay kolay etkilenmem ben. Hani izlediğim dizi ya da filmin gerçekten iyi olması lazım..
Çok kaptırdığım oluyor bazen mesela Dexter'ın 4. sezonunun sonunda beynimden vurulmuşa dönmüştüm :S
En son kendimi medcezirdeki Mira sanıyordum ablamın dürtmesiyle kendime geldim.
film izlerim dizi izlemem diziler bu ülkenin örf adet ve namus anlayısı ıle bagdasmamaktadır..
Boş versenize COcukken cüneyt arkın izleyip kanepeden kanepeye zıpladıgınızı unuttunuz mu :))
ah o kötü anılar yok mu :D
Acayip kaptırırım. Aşk sahnesiyse falan kıskançlıktan şekilden şekile girerim. Duramam yerimde :D
Aynen hele su son zamanlarda bazi dizileri izlerken Agliyorum
leyla ile mecnun izlerken kendimi o mahallede gibi hissediyordum
Konulu filmlere çok kaptırıyorum ben.
Bir kaptırıyorum ki, ne sen sor ne ben söyliyeyim.
Ben dizi izleyen biri değilim. Sinemada kendimi filme çok kaptiriyorum. Hatta sonrasında salonda merdivenlerden düştüğüm bile oldu.
cok fazla kaptiriyorum sanki sahneleri ben oynuyormusum gibi:) sonrada film bitince kendi hayatima donunce ne kadar berbat hissediyorum anlatamam...
çok kaptırırım heleki maç izlerken benim izlediğim yerde kimse olmaz yanıma kimse gelmez çok asabileşiyorum :D
Karakterlere karsi bir tepkim olmaz. Egerki gerilim dolu bir filmse cok heyecanlanirim kalp atislarim falan hizlanir gercek birseymis gibi izlerim
guzel dızılerde ve guzel fılmlerde eger kalıte gorursem o kalıtenın hakkını vermek duzgunce ızlemek ıcın cok dıkkatlı ızlerım
Leyla ile mecnunu izlerken pöyküre pöyküre agliyorum gobegimi tuta tuta gülüyorum dizi bittiginde bile etkisinden çıkamıyorum
Ruyalarima giriyor, orada devam ediyoruz bir sonraki bolume. Ay duygusal sahneler falan oldumu kendimden geciyorum aglicam diye :D
Etkisinde kalmam. İzlerken biri önümden geçse farketmeyecek kadar kaptırırım :) Bazen bişe dediler mi duymam :)
kaptiriyorum keendimi duygusal sahnelerde aglarim bile :)