Merhabalar Herkese🎥🍿

Mesela Kurtlar Vadisi'nde Ömer babanın sahnelerini atlamadan izleyenler var mı😂
Merhabalar Herkese🎥🍿

Mesela Kurtlar Vadisi'nde Ömer babanın sahnelerini atlamadan izleyenler var mı😂
Atlayarak seyretmenin bir manası yok ki.. Belki o atladığın kısımda geçen bir söz ya da cümle; hayatında yepyeni ufuklar açılmasına vesile olacak.. Olmaz olmaz dememek lazım. Dizi veya film, artık ne izliyorsak tam konsantrasyon ile izlemek şart!
Yok olmaz. İzliyordam zaten sevdiğim için ya da olayları vs merak ettiğim için izlerim.
Ya o atlayacağım sahnede bir sonraki sahne hakkında ince bir detay verilmişse nolcak.
Bir söz, bir gönderme, bir sırrın açığa çıkması, bir gizemin çözülmesi... Tek bir sahneyi bile atlayamam izlerim.
Ben çok kötü bir hastalığa yakalandım her şeyi ×2'de izleme hastalığı 😅 atlamayı pek sevmiyorum ama gereksizse atlarım onun haricinde dizi ve filmleri ×1.5 youtube'da ×2 izliyorum diğer türlü konsantre olamıyorum sanki zamanım boşa gidiyor gibi hissediyorum. 😌
Her dizide filmde muhakkak bir yerleri atlarım. Oldum olası boş sahne sevici bir yanım yoktur. Dün akşam filmi atlaya atlaya 17 dakikada izlemişim😅
Cevap
12Cevap
Yabancı izlediğim için atlamıyorum
Bazı dizilerde müzikle beraber olan anlamsız gerilim sahnelerini mutlaka geçerim. Bir kere Engin Altan Düzyatan'ın bir dizisi vardı. Dındırı dındırı her bölüm 45 dk bir yere koşup yaa hak diyordu. 2. bölümde alt f4 çektim.
Yabancı dizi veya avrupa yakası izliyorum
Yabancı diziler zaten 20 dk atlanacak bir yeri olmuyor.
Avrupa yakası da güzel yazılmış güzel çekilmiş o kadar uzun olmasına rağmen baydığı anlar olmuyor. Rock Bar sahnelerini atlıyorum sadece onlarda da müzik oluyor.
Bir ara müzikalli bölümü vardı Burhan Taşınacak diye. Müzikali aşırı uzun tutmuşlardi orada da ileri sarıyorum..
Evet oluyor. Türk dizilerinde bir konuşacaklar ya da herhangi bir şey yapacaklar bakışma sahneleri gereğinden fazla.
Ben ömer babanın sahnelerini atlamadan izlerdim
Hepsini he
Evet 😃
Vay be ahdjxj
Ben Türk dizi ve filmlerini normal hızda izleyemiyorum. Sakız gibi sündürüyorlar
Dizileri atlaya atlaya izliyorum. Filmleri geri sararak xd
Payiyaht abdülhamid dizisini izlerken harem bölümlerini atlıyorum
Atlayınca birsey anlamiyorum o yuzden atlamam pek
Sıkıcı sahneleri mıç mıç yerleri ve gereksiz uzatmaları atlarım bazen ağır saçmaladığını düşünüyorsam bir filmi ya da diziyi komple atlarım
x1.75 ile izliyorum atlamama gerek kalmıyor
Ay itiraf edeyim bazen ben de yapıyorum bunu sjfixjfj
Ömer baba sahneleri geçince dizi sadece fragman oluyor
Çukur emmi sahnelerinde hep aglardim ben sakalını yediğim xdjdnsn☺☺
film izlerken pek sahne atlamam zaten film sarmazsa izlemem kapatırım
Ben atlamadan izlerdim.
Tamda görseldeki sahneleri atladım :))
Hayır Olmuyo Tabikide
Yoo izlemiyom kii
Evet oluyor
oluyor tatlım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?