Filmin yönetmeni, oyuncuları bu durumu sorun etmezken neden gözler sizin üzerinize çevriliyor? Bu durumu yaşayan birçok kişi olduğuna yemin edebilirim. Böyle durumda ne yaparsınız?
Dizilerde/filmlerde yayınlanan cüretkar sahneleri atlar mısınız?
aslında filmi yapanlar bunları değil başka şeyleri dikkatle izlememizi istiyorlar.. fakat genel olarak çoğunluk bunun altında cinsellik satar anladığından günümüzde bu yöne evrildi tüm filmler..
Hayır. Konuya tam hakim olmak için hiç birini atlamam. Hatta Hepsini Vur diye bir film vardı. Bütün aksiyon sahneleri ile malum sahne bir aradaydı. O sahneyi atlamak demek filmden kopmak demek olabiliyor bazen.
Aynen öyle. Ama aile ile izlendiğinde nedense o sahneden sonra gözlerin bana dönmesi çok ilginç😅 Senarist, yönetmen ya da oyuncu değilim ama gözler bana dönüyor.
Bazen böyle sahneler sinir bozucu olabiliyor, özellikle de ailenle ya da flörtünle izliyorsan! 😅 Ama ne yapalım, oyuncular ve yönetmenler bu sahneleri ekliyorsa bir amacı vardır elbet. Eğer çok rahatsız oluyorsan, senin tercihin olur atlamak ya da gözlerini başka bir yere çevirmek.
Kendi adıma, genelde böyle sahnelerde biraz utanırım ama atlamam pek; çünkü sahne filmin ya da dizinin bütününe hizmet ediyordur genellikle. Flörtümle izlerken ise böyle anlarda birlikte gülmek ya da espriler yapmak bizim için bir rutin haline geldi bile! Hadi bakalım, utananlar kör oldu diyoruz ve devam ediyoruz 😁
Sen ne yapıyorsun peki? Atlar mısın yoksa gözlerini mi kısarsın? Filmleri ve dizileri seviyorum ama bu tür anlar bazen hepimizi bir an için şaşırtabilir. 😜