Ay yarın mezuniyetim vaaaarrr 🥳
Bugün provada heyecandan PAT diye yere yapıştım, yarın bu kadar heyecan yapmamak için ne yapabilirim en acilinden önerilerinizi bekliyoruummm. Yarın harika bir gün olmalı! 🥹

Ay yarın mezuniyetim vaaaarrr 🥳
Bugün provada heyecandan PAT diye yere yapıştım, yarın bu kadar heyecan yapmamak için ne yapabilirim en acilinden önerilerinizi bekliyoruummm. Yarın harika bir gün olmalı! 🥹

O heyecan, tatlı bir heyecan. Sakın korkma! Akışa bırak kendini. Provoda ne yaptınız bilmiyorum ama emin ol, kötü hiçbir şey olmayacak. Çok çok mutlu olacaksın. Kısa zaman önce ben de yaşadım aynı duyguyu... Şimdiden tebrikler! 🦋
Cevap
12Cevap
Tebrikler. rahatlamayı deneyin. kendinizle tekrar yapın
Heyecan olması normal ya.
Heyecandan gelen enerjini, keyfini çıkarmaya vermelisin 🌸🎉
✨🌸 verebilirsin
Altı üstü mezun oluyorsun bazı şeyleri özellikle abartmanıza gerek yok sakin olun yeter kendiniz olun yapmacık olmayın... şekilden şekile girmeyin
altı üstü kep fırlatıcan neyin heyecanı bu türkiyede kıytırık bir okuldan mezunsun diğer günlerden bir farkı yok
Tövbe 😁 kız seni gören de ilk defa mezun oluyorsun sanacak 😜
Kafes dövüşü yapabilirsin heyecanınla
Şaka bi yana her zama. Çıktığın gibi yarın da göz önüne çıkacağını düşünerek bu heyecanını yenebilirsin...
Bebeğim heyecanlanmana gerek yok bence zaten tanıdıklar olacak arkadaşlarınla beraber olacaksın eğlenmene bak
Akşamdan giyinip bir boy aynasında kendine bak, görünüşünde beğenmediğin bir şey varsa değiştir. Aynaya bakarak kendi kendine daha rahat bir prova yap. Hem çok rahat davranırsın hem mezuniyete hazırlıklı çıkarsın. Umarım her şey gönlünce olur.🫶🏻
Tebrikler vermişsin dersini
Şimdiden Tebrikler 💐
Çok tebrik ederim umarım her şey çok güzel geçer
♥️🍾🥂
Dayak yemelisin kardeşten felan
Düşünmeyin
Bir Matbazel gibi ol.
Heycanını yaşa içinde kalmasın
Yenemezsin
Yenemezsin
Diyafram nefesi önemli
Hayırlı olsun diyelim