AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
İsterse çalışsın kendisi bilir zaten bir iki ay sonra çalışmanın zor ve salakça olduğunu anlayınca vazgeçer
Calistirmam arkadas isyerimde sonra bir erkek taciz eder eller meller katil. olurum
Bedelini niye kadın ödüyor erkek çocukları ahlaklı yetiştirilsin o zaman
Yok canim gerici ve yobaz degilim ama yapilmasi gereken bu bence. Çağdaş bir insanim ama vasifsiz olarak biyerdede calistirmam karimi
O zaman çağdaş bir insan değilsin demek oluyor.
eş benim eşim eğer ihtiyaçlarını karsılaya biliyorsam ne gerek var calışmasına
Kendisinde bir birey senin malın değil o kadın
ben zaten onu bir eşya olarak gormuyorum kıyamadıgim içn calısmasın diyorum tabiki kendi kararlarni vermeye hakkı var.
Çok yüksek maaş alsam bende istemezdim çalışmasını. Ne diye yorulsun yahu onun ki de can değil mi? :D
Boşanırsanız?
Niye boşanalım canım benim? Fazla pesimist düşünmek iyi değil. İnsan bu kadar pesimist yaklaşırsa her şeye zaten o ilişki asla yürümez.
evet ben çalıştırma taraftarı değilim ama çalışmak isterese de itiraz etmem keyfi bilir yanii :))))
Herkes gorev ve sorumluluklarinin farkina varsa ne güzel olur
durumumuz iyiyse tamam calıstırmasın ama durum orta hallıyse ben calısırım zaten
maaşım 5 bindir çalıştırmam diğer türlü kendisine kalmışi bişey çalıştıgı yer önemli
Ben kocamın çalışmasından yanayım paçama yapışmasını istemem :D
Okumayalım mı.. Bizi lüks içinde yaşatabilecek iyi adamı bulsak bir :/
bende şunu merak ettim bitane de kadın çıksın ben erkeğimi çalştırmam desin :D:DD:
Tanıdıklarım yakında benden bekliyorlar onu :D
o nasıl oluyo ilk defa duydum ama :DD
Erkeğin yapıp normal karşılandığı kadınların yapınca anormal görüldüğü şeylere karşıyımda buda onlardan biri :D
iyi svindim adına ne iş yapıyorsun
Okuyorum
ne okuyorsun gazete mi dergi mi :d
asdasdasda benle evlenir misin:) şaka maka büyük konuşmamak lazım ama komşularla oturup dedikodu yaptığını gördüğümün ertesi günü boşanma davası açarım muhtemelen, bundan dolayı çalışması lazım.
o zamnlarr geçtii bee zaten karı koca çalışınca anca geçiniyolar yani s*ke s*ke istemese bile çalışcak hanım :D
çalışan kadının tribi çekilmiyo adm gel diyo yorgunum diyo bir yemek yap diyo bende çalışıyom diyo
çocuk yapalım diyo ben müdür olcam diyo
imkan varsa çalışmasın engüzeli
he illa çalışcam derse gitsin hayır kurumlarında çalışsın
Onlar dizilerde oluyor
karısını kıskanıyorkı calıstırmak ıstemıyor dıye dusunurum
Ben istemem çalışmasını , ama kendi istiyorsa da karşı çıkmam
bencil bırısıdır o adam kendısını dusunur ayrıca aldatma potansıyelı var.
çalışmalı bence evde hayat mı geçer
Slakmısınız hangi kadın çalışmak ister. Ben evlenince çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum. Karımı çalıştırmam diyen erkek harbi erkektir
Yuh ama
Ben istiyorum. Ve muhtemelen benim statümün yanında sen evdeki bir asalak oluyorsun.
Çok komiksiniz. Mobilya fabrikasında mühendis olarak çalışıyorum. Her sabah 7de kalkıp işe gitmek yerine evde kocama kahvaltı hazırlamak çocuklarımla vakit geçirmek dha cazip geliyor. şu an çalışıyorum. Evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
O halde salak mısınız diye cümleye başlamayacaksınız bir bakmışsınız o konuma siz düşmüşsünüz! Herneyse kişisel tercih kadın rahatı seviyor der geçerdik bu durumu böyle nakledip salak mısınız diyerek seviye düşüklüğüyle başlamadaydınız eğer. Yine yorumunuzda kaynağını bilmediğim çok komiksiniz adı altında olan üstün görme halinizde sizi bir hayli o konuma soktu. Umarım bu konuma evlendiğinizde de bol bol düşmezsniz.
Cidden hastasınız. İyi bayramlar :))
yobaz ve cahil olduklarını
O kadar özgüvensizlerki... :) acıyorum.
gerikafalılık dan baska bırsey değil
Böyle insanlara sadece büyük konuşma diyorum
Saçma ve kıt düşünceli olduklarını dusunuyorum
Şahsen ben çalıştırmam..
Neden
Çekirdek aile toplumun temeliyse kadında ailenin belkemiğidir.. kadın ailenin ruhudur erkek bedeni.. Aile bir elmaysa kadın etli kısmı erkek kabuğudur.. Erkek çalışır kadın kocasını ve çocuğunu büyütür. :)
Biz köle olmak için yaratılmadık
Kölelikle ne alakası var? O zaman evlenmeyeceksin.. Yazdıklarımda köledir diye bir ibare tok hatta öyle bir imada yok.. Aile olma ruhunu kaybedip bireyselleşiyorsunuz sana göre normaldir bu durum ama çocukların senden gördüğünü uygular ve onun çocuklarıda sonra bir bakmışsın aile diye birşey kalmamış sadece bir apartman Dairesi ve içinde anne baba çocuk olarak bilinnen ama ruhunu kaybetmiş ayrı ayrı insanlar var..
Kadında çalışmalı sonra eve geldiğinde ev işlerini eşiyle paylaşmalı diyorum ben ama sizin için aile yapısı denen şey erkeğin aile reisi olması sanırım
Yargıya bak Allahım... Sen bu kafayla iyi bir aile kurarsın ukarım.. Ben kadın ailenin ruhudur diyorum o ruh aileyi ayakta tutar... Erkek koruyucu konumdadır o ruhu ve içinde ki savunmasız bireylerle beraber korumak görevidir.. İyi Erkek çalışsın kadın çalışsın çocuğa bakıcı baksın ya da babaanne baksın.. Akşam eve gelinsin. Yemek yok hadi yemek yapalım denilsin temizlik yapalım denilsin.. Sorması ayıp siz ne ara aile olacaksınız.
Ben sabah eşimle beraber çocuğuma güzel bir kahvaltı hazırlarım sonra çocuğumu kreşine/okuluna bırakırım işime giderim. İşimden dönerim çocuğumu alırım. Eve geldiğimde eşimle beraber birimiz yemek hazırlar birimiz temizlik yapar. Bu aile değil midir?
Bu aile değildir.. Ailede her bireyin kendi sorumluluğu var erkek babadır eştir bunu bilir kadın annedir eştir bunu bilir.. Çocuk çocuktur herkes aile içinde kendi rolüne düşecek kadar birbirine ilgi alaka sevgi göstermeli ve görmeli bunun ihtiyacını her An hissederler.. Ben çocuğumun bu ilgi ve sevgiden niye mahrum bırakayım ya da eşimde neden bu sevgi ve ilgi boşluğunu oluşturayım.. akşama kadar çalışacak anne baba çocuk elin elinde büyüyecek anne babayla oluşturması gereken limbik bağ duygusal bağ oluşmayacak.. İşten yorgun geleceğiz ben eşime eşim bana yeterli ilgi sevgi ve sıcaklığı veremeyeceğiz.. işte arkadaşları dışında akraba ilişkisi Dost ahbap ilişkisi kurulmayacak çünkü bunu yapacak zaman olmayacak.. Ee nerde aile? birbirini hissetmeyecekse aile bireyleri akşam bir araya gelmenin ne alemi var?
Benim annem hep çalışırdı babamla maaşlarıda eşitti bağımızda çok güzel kusura bakmayın ben ve kardeşlerimde gayet iyi ve terbiyeliyiz
Peki öyleyse öyledir amacım kimseyi ikna etmek değil.. Benim sebebim bunlar ve bu yüzden eşimin çalışmasını istemiyorum
Cahil ve kıskanç olduklarını düşünüyorum.
Cok ayip etin :(
Fikrim bu. Sende saygı gostermeyerek ayip ettin
@húkúmsūz48 :))
::( bisy demedim ama öyle olsun
Niye sen istemiyormusun eşinin calismasini
@húkúmsūz48
Hayir istemem bu cahilikse dunyada cahilikte birinciyim he kiskanc olmayan birinin sevgisinden supe ederim canim :)
Bu sitede herkesle polemige girerim. Senle girmem. Canım kardeşim.
@húkúmsūz48
Peki anladım ablam saol :))
:))
@húkúmsūz48
Evet :))
Yok bişey :)))
@húkúmsūz48
Yaa :))
Ne? yaaa:))))))
@húkúmsūz48
Vis bisy anlamadim? :D
Karar ona kalmış işter çalışsın ister çalışmasın
Bence doğru bir düşünce..
Çok şükür ki nesilleri tükenmedi..
Kadin razi kocasi raziysa kimseye laf düşmez.
bu da güzel
Tabiki calisabilir. Bu onun en doğal hakkı.
Cook zengin olduklarini dusurunum
bence haklı sebepleri var ama ben çalışırım
O sebepleri ne peki?
Ben karımı cidden çalıştırmam ama
Ama neden?
ben onada bakarım bebişlerede
Ama o kadında bir birey ve ekonomik özgürlüğü olmalı
hayır didimm
Ekonomik ozgurlugu demeyelmde cimrisiniz gotum yemiyo esimin maffi ihtiyackarini karsilamaya desenize
Ben tam tersi çalışmayanı istemem
ben karımı çalıştırmam, isterse çalışır..
Bence calismali hayat zor tek calisan icin
Esim istemezse calismam
Haklarında düşünecek kadar önemsemiyorum😼
Ev işini kim yapacak biz mi? :DASFsadas
Evet yardım etmelisiniz bunda kötü bir şey yok bunu neden komik buluyorsunuz anlamıyorum.
Varsa Öyle bir Erkek hani nerdeler?
Burdayiz
Erkeklerin cevaplarını oku
Farkli fikirler var napak :)
buradayız :D
Çok param olsa bende çalışmam:)
Hahaha :D
Cok basit bak soyluyorum
Karimi calistirmam
Neden?
Erkek değil o öküz
Çok güzel tanımladın :D
Kadin calismasa daha iyi...
Kesinlikle esimi calistirmam!!
onun himayesi altında yaşamamızı istiyor.
Kadin calismak istemiyosa sorun olmayan durumdur
Bu devirde tek maaş ile evmi döner :D
git çalış ulan banane :D
kadın calısmalı her daim. .
Köpek gibi çalışacak :D
Bu devirde tek başına ev geçindirebilecekse desin
Ochh derim cocuklarima bakarim
Calisan kadinlar cok veriyo
Izin vermemeliler zaten aptalik olur bu
ben çalştrmam mecbrmym...
Kadının yeri ev.. çalışamayacak. .
çalışsın karım ama devlet olursa çalışsın :)
HELAL OLSUN DERİM ÖYLE ERKEĞE
Karımı çalıştırmam