Beyninin içinde susmak bilmeyen bir ses var?

Sen hiç bir işe yaramayan birisin. Sen hep zarar veren zarar getirensin. Hiçbir başarın yok. Aileni uzmekten başka hiç bir işe yaramıyorsun. Ne iyi bir kardeş ne iyi bir evlat olmaya başara bildin. Ailen senle bir kere bile gururlanamadı. Ne arkadaş seçimlerini iyi yapabildin ne erkek arkadaşını iyi secebildin. Okumadın.. Ailenin istediği gibi bir meslek sahibi olamadın. Beceriksizin tekisin... Bunlar gibi bir çok şey söylüyor o ses... Yoruldum. Ailesine yük olan bir evlat olmaktan hiçbir işe yaramamaktan yoruldum. Yaptıgın basarabildigim tek şey kanseri yenmek onuda keşke yenmeseydim der oldum. Hastane masrafları , ailemin davranışları kendimi borçlu gibi hissediyorum artık hicbirsey hakkım yokmuş gibi... Alkol sigara hiç kullanmadım. Alkol sigara kullanan insanların yanında bile bulunmadım. Neden ailem kızar üzülür. Ya bir insan motora binerken kaza yapmamalıyım yaparsam ailemin haberi yok açıklayamam diye düşünür mü? Hisleri duyguları söylemek niye zor neden sevmeye hakkım yok gibi hissediyorum. Doğruya kendine bile bakamıyorsun sen birde evlenme falan düşünmeye hakkın mı var. Bu sesi susturman8n bir yolu yok mu ben yoruldum
Beyninin içinde susmak bilmeyen bir ses var?