Kafamın içinde bazı sesler varsa onu başka seslerle basırıyorum. Yatağa uzanınca kafamın içinde kavga bile ediyorum ben. Ama kulaklığımı takıp bir siyasi program açınca konukları tanıtma faslından sonrasını hatırlamıyorum.
Beyin koçundan dinlediğime göre kulak çınlama sesi gibi bir ses var. 10-15 saniye dinlediğinde beynindeki bütün düşünceleri yok ediyor. Ama sesin yüksek olması lâzım, aşırı rahatsız ettiği için de beyin otomatik diğer sesleri susturuyor.
ilk defa uyku ilacı içmiştim, sabah bir uyandım kafamdaki tüm sesler susmuş. nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama antidepresan gibi benim kafamın içini boşaltmıştı
ben yarım içtim ama hiçbir şekilde uykum gelmedi fazla da uyumadım, düşünceler yuzunden zor uykuya dalıyorum ve uyuyunca da asla uyanamıyorum şikayetiyle uyku ilacı yazdı doktor. denemek için kullandım sadece işte kafamdaki sesleri susturdu bir ağır uyku olmadı benim bünyede
Bu sebeple alkolik oluyordum bi dönem az kalsın. Sadece alkol alınca susuyordu. "Hee" dedim "insanlar bu yüzden alkolik oluyormuş" Sonra umursamamayı öğrendim
Evet bende de varmış dr gittim ilaç kullandım 1 yıla yakın kademeli doz artırımı vs şöyle bir şey keşfettim hastalığı kabul etmek ve bunla mücadelede ilaç falan hikaye kendini kendin kontrol ediceksin bilinçli olarak aile cevre ve sosyal etrafinda ki insanları seciceksin yoksa tetikleyip kötü yapiyor seni