Öğrendiğin ama "ne işe yarayacak bu?" dediğin neler var?

Öğrendiğin ama "ne işe yarayacak bu?" dediğin neler var?
Sağlık okudum lise ve üniversite de kpss'de geometri sorusu çıkması kadar saçma bir şey yok ne yani hastanın idrarını incelerken kaç derecelik açı ile işediğini mi bulacağım?
Havuz problemi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben gerçek hayatta yaşamıyorum işte sorun orda😬😬
Kendi dünyamda kafama göre yaşıyorum 😂🤦♀️🤦♀️
Sen baya başka bir yerdensin, hemşeriyiz biz senle işte oradan djdjf
Yol değiştirsek her şey hallolacakta işte, demek ki yolumuz nasıl güzel geliyorsa rjdkfk
Sihirli annemde periler insanların ömrünü uzatamıyormuş ama hayvanların ömrünü uzatabiliyormuş, bu yüzden Dudu peri Taci’yi köpeğe çevirmiş.. Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.
Vallahi bu işlere girince ben çıkamıyorum.
Daha dün haberleri okurken ni yazı gördüm şu an belki hiç alakası var mı yok mu bilmiyorum ama meb kitaplarına onu koyarlarsa onu nasıl anlatacaklar öğretmenler buna hazırmı vs vs aşırı fazla bilgi var ve bunları öğrenmek fazla detay gerektirir bu detayda ömür gerektirir tamam bişeyler yapmalıyız o zekası olanlar çok şükür var onlar bilsin onlarda hakkını helal etsin onlar için vergimizi ödüyoruz paralarını sonuna kadar alsınlar bunu hak ediyorlar ama ama herkes herşeyi öğrenmesi çok gereksiz çok çok çok bilmek isteyen bilir zaten her türlü ne gerek var kişiyi ver geleceği için yapmak istiyorsa bir şey yapar zaten istemezse köşede durur ömrü biter bu kadarr heh alın size benim yazdığımda bunlar hayatta ne işimize yarayacak şeylerden biri! Tamma uykum var saçmaladım kızmayın özür dilerim.
Şeylere çok derdim bunu lisede falan işte mesela örnek veriyorum tıp okuyacak insanın trigonometri ye ne ihtiyacı var hastaları onunla mı tedavi edecek diye az sinirlenmemiştim😂
Din dersi, matematikte 4 işlem hariç hepsi, Türkçede zarf fiil vs. İngilizce başlı başına gereksiz gavurun dili 🤮
artık demiyorum en son fizikteki konular için diyordum şimdi fizikteki hesaplamaları dibine kadar kullandığım bir mesleğim var
Diploma ne işe yarar diplomasizlar ülke yönetiyor diplomasi olan gençler limon satıyor
Araba markalarını gectım beygır guclerını bılıyorum. Dünyanın en gereksiz bılgı kirliliği bu
Geometri dersi. Kaç yıl gördük, ama gerçekten hiçbir işime yaramadı benim.
Matematik dersi için öyle düşünmüştüm haklıymışım da
Hiç böyle bir cümle kurmadim öğrendiğim şeylerin boşa gittigini daha gormedim
Trigonometri ne bkuma yaradı şimdi öğrettiler alskjdkasdsa
Türkçe dersi hiçbir işime yaramamıştır. Yok isim - fiil yok zarf yok paragraf. Sanki konuşurken ekine köküne bilmem neyine bakıyoruz. Bunları gitsin dil bilimcilere anlatsınlar neden küçük yaştan beri bize anlattılar ki bu saçma sapan şeyleri
Fizik dersi mesela normal hayatta ne işime yarayacak diye sorguluyorum kendimi suyu içerken ph değerini hesaplamiyorum sonuçta su sudur yani iç gitsin🤣
Eskiden matematik diyordum şimdi mesleğim sayılarla
Herşeyin bir nedeni ve gereği vardır gereksiz birşeyin var olduğuna inanmıyorum şahsen ben
İngilizce dersim boşa zaman kaybı hem ogrenemdim hemde hiç bı işime yaramaz
diferansiyel denklemler
Mesela Pi sayısı kxkdkdk
Bazı matematik konuları
En İyi Kız Görüşü