Lütfen gerçek hayata böyle şeylerin olduğunun ve olabileceğinin bilincinde olarak cevap verin soru trol değil yardımcı olun lutfn?

Çok sevdiğm biri vardı bir yıl önce hapse girdi onun bi arkadaşı vardı Beni arkadaşlarıyla tanıştırdığında bana karşı garip tavırlarını seziyordum ama hiç konduramıyordum sevgilim hapse girerken beni ona emanet etti Günlerce ağladım üzüldüm kendince beni teselli ediyordu ve bi gün beni aniden öptü Tokatı yapıştırdım bana Seni ilk gördüğüm gün aşık oldum dedi Bir daha konuşmadım Sevgilime hiçbir şey anlatamadım hapisteydi ve onu dahada çıkmaza sokmak istemedim aradan 2 geçti bu çocuk peşimi hiç bırakmadı sabahlara kadar evimin önünde bekledi ağladı yalvardı yakardı beni çok sevdiğimi söyledi affetmemi istedi ama ben onu hep Görmezden geldim hapishane görüşüne gidiyordum hapishanenin yolu tenha bi yol Akşama doğruydu kıştı arabanın lastikleri kayıyordu Ben de inip Baktim indiğim an yanima geldi bana gel konuşacağız bin arabaya dedi ve zorla beni arabaya bindirdi tenha bir yere gittik Affet Beni falan dedi tamam affettim Hadi beni geri bırak dedim o an bana taciz etti polise gittim her şeyi yaptım ama zengin ve hatırı sayılır biri olduğu için işe yaramadı doğuda yaşıyoruz mecburen onunla evlendim Can çekişiyorum resmen bebeğim doğar doğmaz kaçıp gitmek istiyorum sevdiğim adam hapiste delirmiş durumda beni onun hayatıyla bile tehdit etti Ne yapacağım bilmiyorum Bana fikir verin lutfen

Lütfen gerçek hayata böyle şeylerin olduğunun ve olabileceğinin bilincinde olarak cevap verin soru trol değil yardımcı olun lutfn?