Çok sevdiğm biri vardı bir yıl önce hapse girdi onun bi arkadaşı vardı Beni arkadaşlarıyla tanıştırdığında bana karşı garip tavırlarını seziyordum ama hiç konduramıyordum sevgilim hapse girerken beni ona emanet etti Günlerce ağladım üzüldüm kendince beni teselli ediyordu ve bi gün beni aniden öptü Tokatı yapıştırdım bana Seni ilk gördüğüm gün aşık oldum dedi Bir daha konuşmadım Sevgilime hiçbir şey anlatamadım hapisteydi ve onu dahada çıkmaza sokmak istemedim aradan 2 geçti bu çocuk peşimi hiç bırakmadı sabahlara kadar evimin önünde bekledi ağladı yalvardı yakardı beni çok sevdiğimi söyledi affetmemi istedi ama ben onu hep Görmezden geldim hapishane görüşüne gidiyordum hapishanenin yolu tenha bi yol Akşama doğruydu kıştı arabanın lastikleri kayıyordu Ben de inip Baktim indiğim an yanima geldi bana gel konuşacağız bin arabaya dedi ve zorla beni arabaya bindirdi tenha bir yere gittik Affet Beni falan dedi tamam affettim Hadi beni geri bırak dedim o an bana taciz etti polise gittim her şeyi yaptım ama zengin ve hatırı sayılır biri olduğu için işe yaramadı doğuda yaşıyoruz mecburen onunla evlendim Can çekişiyorum resmen bebeğim doğar doğmaz kaçıp gitmek istiyorum sevdiğim adam hapiste delirmiş durumda beni onun hayatıyla bile tehdit etti Ne yapacağım bilmiyorum Bana fikir verin lutfen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sende hata direkt ayar vermemişsin net olsaydın arabasına binmeseydin böyle olmazdı.
Erkek arkadaşın it arkadaşı da it yapacak bir şey yok ısırmış seni
Ben nettim kendisi bana takinti yapti zorla arabaya bindirdi elimden gelen herseyi yaptim
Arabada nasıl seni hamile bıraktı dalga mı geçiyorsun?
Sen bildiğin direnmeyip verdin herhalde?
Hic arastirma yapmiyorsun sanirim tecavuzlerin %80 i hamilelikle sonuclanir o anki korku hormonunun fazla salgilanmasindan dolayi olur bu nerde nasil ne pozisyonda oldugunun hic bi onemi yok bir anlik bisey zaten
Gerçekten tacizse eyvallah ama sen bence verdin ben erkek arkadaşın yerinde olsam çıktıktan sonra ikinizi de öldürürdüm.
Versem Neden buraya bu soruyu sorayım defalarca bebeği aldırmak isteyeyim zorla evlendirileyim tehdit edileyim O anın etkisiyle İki gün hastanede kalayım
O o evladını umarım erkek arkadaşın satırla doğrar.
Ona olayı öyle bir anlatmışlar ki sanki ben ona ihanet etmişim gibi görüşüne gitmeme aramama yazmama izin verilmiyor buraya da bir tek geceleri girebiliyorum hattım yok tabletten giriyorum film izleyeceğim diye almıştım tableti de parayla herkese her şeyi satın alıyor polisi hakimi savcıyı görüşe gidip her şeyi anlatmamdan odu kopuyor
Bu şaka falan mı nerede yaşıyorsun Mardin mi?
Evet nerden biliyorsun
Soy adını versene o itin
Neden ki sendemi mardinlisin
Evet aşiretlerinden
Hangi asiretsin
Canpulat aşireti bu ibine hangi aşiret?
Söyle de vurdurtayım bizim Selahattinlere 6-7 sene yer çıkarlar en fazla
Oda omeri asireti yapsam zaten kendim yapicam bebegim babasiz kalsin istemiyorum
Doğuda böyle şeyler kaldimi hala ya Allah yardım etsin valla
Olay cok karisik
Gecmis olsun ne diyicegmi bilemedim
Teşekkürler
Bu hikaye doğru mu
Kurgu de lütfen
Keşkee keşke şu an bile zil zurna sarhoş odamin kapisina dayandi gel bebeğimi sevicem siz3 sarilip uyicam diye
Diğeri neden girdi hapse ve kaç yıl kalacak
Kacakcilik ve ortak is yapiyordu ikisi 3 yil verdiler evlendigim kisi konusursa omur boyu nile hapis olabilir buvyuzden katlaniyorum zaten
Valla anlattıkların doğruysa içerdeki arkadaşa sabır diliyorum kafayı yemiştir yazık
Ben de burada kafayı yedim o orada hapis ben evde hapis dışarı çıkmama onun görüşüne gitmeme izin vermiyor çünkü biliyor gidersem onun bütün pisliklerini anlatacağım ve ne olduğu ortaya çıkacak Bebeğimin geleceğini düşünüyorum ya bir gün tecavüz bebeği olduğunu öğrenirse babasi duzgun babalik yapamazsa diye ödüm kopuyor
Orasını bilemeyiz ama böyle de hayat geçmez ki illaki çıkacak öğrenecek yani
Evet öğrenecek ve bebeğimin hayat ını nasıl ilerleyeceğini düşünüyorum sadece bana ne oldu Ne olacağı umurumda değil Zaten başıma bu hayatta gelebilecek en kötü şeylerden biri geldi çocuğun aynı şeyleri yaşamazsın diye bir şeyler yapmak istiyorum ama bütün yollar resmen benim aleyhime kapalı
Yaşın kaç peki
26 yaşındayım eczacıyım ayni zamanda yillarca okudum calistim hayatim cop oldu
Yazık vallahi çok üzüldüm ne diyim ki..