Ne olacaksa olsun dediğin olay var mı?

Geçen ay lie shing ile tanıştım. Kura ile seçim yaparken uçuracağımız insanları kız tutturdu Ben seninle uçacağım. Bizim arkadaşlara bakıyorum Sonuçta kamera çekiminden para kazanıyoruz kurayı yaptılar kıza başka biri çıktı kız tutturdu Ben seninle uçmayacağım fazla da sevmem ki şu çocuğu oturdum bunları izliyorum. Patronla konuştu Ben uçurdum bu kadar ısrar etti Ne olacaksa olsun dedim. Motorla Kelebekler Vadisi'ne gidiyoruz Orada bir tane bira içeyim manzarası da güzellik sohbet ederiz diye düşünüyorum. Kızı öpüyorum yükselmişim bana önüne bak diyor aynadan izliyorum süper bir manzara Deniz sağ tarafımızda Ufuk çizgisine kadar Deniz bıraktım Ellerimi süzülüyorum motorda kız dedi manyak mısın bağırıyor kahkaha attım sen motoru kullanmayı bilmiyorsun evet dedi Tuttum ellerinden motor kullandırıyorum üstüme iyice yaslandı memeleri Bir tık küçüktü ama tatlı hissettiriyordu kıza o gün Tek başına motor kullanmayı öğrettim. İki gün sonra da gitti Güle güle şimdi ben de motor kullanma isteği çıktı pat diye nereden geldi anlamadım şimdi motoru alıp kaykaya alıp Fethiye'ye Ana yola gideceğim

Ne olacaksa olsun dediğin olay var mı?