Siz talihsizlik deyin ben utanç verici bir an diyeyim olaya. Zira bugün gitmiş olduğum avmde düz yolda tepetaklak düştüm ve baya baya canım yandı ahshshs. Ama o oturuş anını hayal edin lütfen. O şok anını.😂 Fakat devamında güldüm ve ayağa kalktım. Sıradan bir durummuş gibi.😂😂
"Kıssadan hisse ne bu olayda?" diye sorsalar, gerçekten bazı şeyleri aştığımı fark ettim diyebilirim. Kötü bir olayda bile bardağın dolu tarafından bakmak falan... Nerden baksan kral hareket. 😂✌️
Yani orada olsaydım, sana yardım etmek yerine kahkahalar atardım. Sjsnans
Benim yaşadığım talihsizlik aslında korkunç bir kazaydı. Ben şerit testere makinasında çalışıyordum. Ahşap parça kesimleri yapıyordum. Bir ara kafam karıştı, daldım, dalgınlığıma geldi ve elimin arasında keskin bir acı hissettim. Elimi çekmeme rağmen parçalanmıştı ve kanıyordu. O an hissettiğim acıdan dişlerimi sıkıp, elime tampon uygulamaya çalıştım. Böyle bir talihsizlik geldi başıma. 🤷🏻♂️
Gülenler de oldu merak etme. 😂 Ki ben de güldüm yani. Cidden düz yolda insan nasıl düşer oturma pozisyonunda 🤦♀️ Neyse ki bacak boyum uzun da yercekimi etkisi çok çarpmadı diyorum. 😅
Öncelikle geçmiş olsun, umarım kötü bir şeyin yoktur 🙏 gerçi sonrasında güldüğüne göre yoktur ama olsundu 😅
Soruya gelecek olursam; Dün akşam yan dükkandaki çocuk beni aradı ve dükkanın alarmı çalıyor abi haberin olsun dedi. Ben de bir aceleyle gittim. Ve bir şey yoktu. Kameralardan baktım, kimse girmeye çalışmamış. Alarmın neden çaldığını da anlayamadım doğal olarak. Sonra bizim alarm sistemini kuran arkadaşı aradım. O da işin içinden çıkamayınca içine sinek girmiştir, ilaç varsa dedektörlerin etrafına sık dedi. Dediğini yaptım ve alarmı kurup geri gittim. Ve gerçekten de sonra alarm çalmadı. Koskoca dükkanda girecek yer bulamayıp, dedektörün içine sinek girmiş diye yüreğim ağzıma geldi kısacası 😅
Çok teşekkür ederim, şu an bir şeyim yok şükür. 😂 Sanırım vücudumu kötü bir şey yaşamadım ben aslında diye kandırarak şoka sokmuş ve acıyı da baskılamış olabilirim😅
Senin de başına gelen şey baya baya komik olmuş ahshshs. Çok geçmiş olsun, Allah daha beter sineklerden saklasın.😂😂
Geçmiş olsun canım 🌺 ben işe yürüyerek gidiyorum ve nasıl olduysa farkında bile olmadan ayağım birşeye takıldı danggg diye bir adamın suratına çarptım belkide o anda o adam orada olmasaydı yere kapaklanırdım Allah'tan orday dı ve beni tuttu 🤭ve tabi yaşadığım utanç da cabası özür dilerim falan dedim işte önemli değil deyip nasıl olduğumu sorup gitti bende bir süre yürüdükten sonra gülme krizine girdim 😂yine🤷
Ya yanında olsam kahkaha atardım elimde olmadan😅geçmiş olsunn🍀 Sınavı hiç takmayan ben bu sene 2. sınavıma girmeden 1 gün önceden aşırı stres yaptım sınav günü de çıkışta bayılıyordum. Zaten o bi kaç gündür üstümde nazar vardı, bi kavanoz paylaştım snapte 2 dk sürmedi alt taraftan yuvarlak şekilde kırıldı üstüne elim kesildi. Daha çok sıralayabilirim allah korudu valla. 😂
Öncelikle geçmiş olsun ben ticaret yapıyorum kurbanlık büyükbaş hayvanlarım vardı geçtiğimiz hafta sonu hayvanlar yüklenirken bitane tosun kaçmış en alakasız pozizyonda olan beni fena tepti enson yaşadığım talihsizlik buydu bende ancak güldüm sizin gibi
şimdi iş için instgramda grubumuz var ve orada işte birşeyler yazıyorlar benim de elim kaymış arama gitmiş ve ben farketmiyorum çünkü kafedeyim yani baya ses var.. ve tüm herkesin gıybetini yapmışım sonrasında farkettim durumu tabi sdfsdfdfg
Yaaaa çok geçmiş olsun🥺 En son geçen günlerde buzdolabından bir şeyler çıkartırken maden suyunu devirdim o düşmesin diye uğraşırken bir tanesini daha devirdim😂 ikisi de tuz buz olup beni mahvetmişlerdi
Aman aman o yolu yapan adamı astırmaz umarım baban. 😂 Benim en son 1 hafta önce kadar iş yerinde elimle iki kahve ile hareket ederken kulaklığımın teki içine düştü.
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
Kadının birisi " kocamı arayacağım acil , telefonum bozuk "dedi ben de telefonumu verdim. Sonra adam kimin bu telefon diye bağırdı kadına kadın da arkadaşım dedi ve telefonu kapatıp bana geri verip gitti. Adam beni arayıp kimsin diye bana çıkıştı. Anlattım olanları inanmadı😅
otobüs durağında beklerken elinde telefona baka baka yürüyen kadının bı anda gelip bana çarpması ve kalkıp bana önüne bak demesi yaşadığım en saçma olaydı
Parayı almadan tanımadığım birine vekaletname ve satış verdim😏 olay nasıl oldu bitti hiç anlamadım. Senet imzaladık bakalım gününde verecek mi parayı. Yoksa mahkeme ya da bankaya kadar gidecem
içerde oturan Müsafirlerin oğuları hakkında konuşurken içerden yeter artık diye ses gelmesi biz orada bir kötü olduk meyerse gülme seslerimize diyorlarmış cok kötü olmuştum yaa