+1 yılBiriyle ilk buluşmamda ayağımda açık ayakkabı vardı.. yolda yürürken aklım beş karış havalarda tabi.. çok heyecanlıydım.. cart diye köpek pisliğine basmıştim.. o anki karmaşık duygularımı sözlerle asla anlatamam.. köpek ishal miydi bilmiyorum.. ıslak mendille ayağımı temizlemek filan derken.. koka koka kısacık bir görüşmeden sonra hatta buluştuğumuz gibi ayrılmamiz bir olmuştu.. evde zaten işlerim var diyerek gitmiştim..
013 Yorumla
Soran+1 yılAbooovvv buluştun bide 😂😂😂😂
Soran+1 yılAso sen b. k kokarken buluştun bide Hemi 😂😂😂
- +1 yıl
Hayır oda yanımdaydı poka bastığımda 😅
- +1 yıl
Yürürken bir an göz göze gelmiştik zaten o an olan oldu..
Soran+1 yılEvdekilere iş b. ka sardı mi dedin sonra 😂😂😂
Soran+1 yılAy ne romantik göz göze ben olsam bu kız altınami s. cti noldu derdim 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bilmiyodu ki annem.. onunla buluştuğumu.. çok kötü olmuştum ya.. birden ateş basmıştı o an..
- +1 yıl
Ay ya dalga geçme ama olabilir yani insanız 🤣🤣
Soran+1 yılBu sana özel bi olay aso 😂😂😂
Soran+1 yılAyağın kadar b. ka batmisken bide ateslenip. tahrik. mi. oldun orayı az daha kaçırıyordum. bak 😂😂😂
- +1 yıl
Ay ya 🤣🤣😅 belki başka yaşayan da vardır.. öyle deme.
- +1 yıl
Hayır ya 😅 yani çok utandığım için o an ateş bastı tabiki..😊
Soran+1 yılYani ASO benim . yanimda ucu açık cümleler kurma sonra nasıl dolldurdugumu iyi biliyorsun ateş falan yani 😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılLa düğün var üstümde jilet gibi takım elbise, yiğenimi verdiler kucağıma bebe de durdu durdu bana gelince kustu üzerime 😒 Allah kahretsin dedim ya
05 Yorumla
Soran+1 yılBende yigenini kucağımda oynatıp babasına vermiştim abim kucagina alıp havaya kaldirmqsiylw ağzının içine kusmustu 😂😂😂😂
Soran+1 yılBebekler zamanını bekliyor hocam 😂😂😂
- +1 yıl
Vallaha billaha ya 😅 la ceketi çıkarttım attım kenara bir daha dedim bebek felan vermeyin bana
Soran+1 yılBu sayede takım elbise ile bebek sevilmeyeceginide öğrenmiş olduk hocam sayende 😂😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle 👌😅 kulağınıza küpe olsun benden söylemesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşamak sadece
11 Yorumla
Soran+1 yılSani saviyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana aşık olduğunu söyleyip yaklaşık üç senemi yiyen aşağılıkla tanışmam. Ve ona aşık olmam. Hayatıma girişi. Onu çok sevişim. Bazı zamanlar onun aşkımı derinden hissedip bazı zamanlar bana yokmuşum gibi davranışı. Kendimi değersiz bir hiç gibi hissetmem. Bırakıp defolup gitsem de tekrar ardımdan gelişi. Geldiğinde hareketlerinin değişmeyişi. Yine de kopmayışım. Tek isteğim bana hissettirdiği acıları benim için hissetmesi ve benim dr onu izlemem. Çok diliyorum bunu Allahtan. Bir insanın kalbiyle oynayan birine bu ceza verilmeli.
13 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün bizi kadın
Soran+1 yılHayırlı ramazanlar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler size de
+1 yılBu yıl üstümde fena bi talihsizlik var telefonumun ekranını yaptırdıktan iki gün sonra tekrar kırdım yeni aldığım 1k montun cebi alakasız sekilde yırtıldı 2,5k verdiğim ayakkabılarım kenardan açıldı öyle yani emanet yaşıyorum
20 Yorumla
+1 yılKaymakam gelmişti bize garson gibi eşofman terlikle çay dağıtiyordum bu benim için talihsiz olay
010 Yorumla
Soran+1 yılKafamda canlandıramadim olayı.
- +1 yıl
Ya şöyle abim gazı olduğu için ilk kez kaymakam gelicek bekledik bekledik adam yok ortada bende ayağıma eşofman giydim bı baktım geldiler kalabalıklar baya terlikleri giydim bahçede çay dağıttım garson gibi kimse yardım etmedi jsjxkxkskxkc
Soran+1 yılAbinin gazı olduğu icinmi geldi kaymakam. ne yaptı sırtınımi sıvazladı abinin.
Yahu sen konuyu acikladikca benim kafam dahada karisiyor- +1 yıl
Evet gazı olduğu için ziyarete geldi korumalar öğretmenlerle
- +1 yıl
Ahaha kafan karışması normal 😂
Soran+1 yılArtık nasıl gaz cikariyorsa su gazı bizim mahalleye bağlayalım. dedi heralde
- +1 yıl
Gaz değil gazi gazi
Soran+1 yılYav şunu doğru düzgün anlatsana arkadaş ya bı saattir Kafami buluyor kafasını güzel diyorum ne 😂😂😂
Abone saygilqrimi sunarım- +1 yıl
Teşekürler bende neden kafası karıştı diyorum
Soran+1 yılBi noktayla mahallenin doğalgaz sorununu cozuyorduk nerdeyse 😂😂
+1 yılen talihsiz olay sanirim sevgilimi arkadasimla yakalamamdi
07 Yorumla
Soran+1 yılOnlar içinde talihsizlik olmuş 😛😁😁
- +1 yıl
en azindan bunu benim duygularimi oyuncak etmeden yapsaydi ikisinede hakkim helal degil odeşicez
Soran+1 yılGeçmiş olsun bı daha yaşanmaması dileklerimle
- +1 yıl
sağ ol kediciiikk
Soran+1 yılSen kediciklere daha çok benziyorsun 😇
- +1 yıl
yiaa😻
Soran+1 yıl😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki kadar talihsiz bir olay yaşadığımı hatırlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı böyleymişse demekki.
- +1 yıl
Tabi
Hangi birini anlatayım. Hepsi de "en" talihsiz olay.
015 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez birinden başla 🙄
Soran+1 yılYok canım velin sildirmistir kaydını 🙄🙄😂😂
Soran+1 yılSen buna talihsizlik diyorsan kuzenim Sabri napsin. cocuk 3. Sınıftayken öğretmen gelip babasına bakın oglunuzu alın evde kalsın çocuk 3 senedir Ali ata bak yazamadi. bunu rica ediyorum göndermeyin diye kapısına gelmiş. artik hocaya sınıfta neler yaşatmış bilmiyoruz da
Soran+1 yılAdam ilkokul 3 terk 😂😂
Soran+1 yılHoca en iyisini yapmış köyde çoban yaptı babası şimdi 150 tane küçük 30 tanede büyük baş hayvani var. tarlalari evlerini saymiyorum
Ama sorsan ilkokul terk ,😂😂😂
Soran+1 yılEee bu kadar mı eda hevesimizi kursagimizda bıraktın valla
Soran+1 yılDoğu'da Köy yeri tatlım yıl 98 ya köyündeki okula gidersin ya da merkezde yatılı okursun
Soran+1 yıl😏😏
Soran+1 yılİlkokul 5. Sınıftayken sınıfımıza köy okulundan iki kardeş geldi
Tanışma faslından sonra öğretmen çocuklara oturmaları için yer gösterdi.
Çocuklardan biri hocam abimle yanyana oturabilirmiyim dedi.
Sebebini sorunca ben yazıyorum o okuyor dedi. ben okuyamıyorum diyordu. coxuk okuyaboldigini bilmiyordu. hoca onu kabul ettirene kadar göbeği çatlamış ti
Sen binada uydurma dersin şimdi
Soran+1 yıltamam demem
Gizli Üye(25-29)+1 yılInstagram'da bir akım denemiştim. Hic tanımadığın bir insana şarkı sözleri söylüyorsun. O ne cevap verirse versin sen şarkıyla karşılık veriyorsun. Ebru Gündeş'in bi şarkısıydı akım"Aklımda sende kalıyor gözden uzak olunca"diye başlıyordu. Yazdığım adam evli çıktı.🤦Karısı görmüş seni dava edeceğim dedi. Özür dilemekten bir hâl oldum.
033 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhahqhahahahjskshshs
Cevap sahibi+1 yılÖyle 😅Bende ki şans.. millet yapıp eğleniyor. Ben mahkemelik olacaktım az kalsın.
Soran+1 yılBide mahkemeye verseydi gelse anlat çevrene 😂😂😂
Soran+1 yılSahmat evli erkek avcısı diye yaygara kopardı mahkemeyi bosverde 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHe valla aptal mısın sen derlerdi😅
Cevap sahibi+1 yılAyyy böyle bir şeyi ne ben ne de ailem kaldırabilirdi. Ve hiç sevmem böyle şeyleri izledim verilen tepkiler hoşuma gitmişti. Can sıkıntısından denemek istedim.
Soran+1 yılYav zaten sorunda orada ya aklına gelmeyen başıma gelir hep nerden Bilcen 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 gün kendime gelemedim ben ne pok yedim diye😅
Soran+1 yılBende bı keresinde 20 li yaşlarda sanirim gaza gelip birine küfür etmiştim adam mafya çıkmıştı 1 ay telefon sosyal medya hesaplarımi kapatmıştım. evden dışarı çıkamıyorum 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılİnanmıyorum yaa😅
Soran+1 yılValla billa 😂😂
Soran+1 yılFacebook falan ozmnlar yeni yayılıyordu neler başıma geldi bı kere bı örgüt başıma musallat olduda büyükler girdi araya 🤦🤦😂😂😂
Soran+1 yılNe zmn hesabımı dondursam arkadaşlar ulan yine kimle başını belaya soktun diye sorarlardi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOhaaaa ya😂
Cevap sahibi+1 yılBenden beterleri de varmış 🤷😐
Cevap sahibi+1 yılYa sende biraz yaramazmışsın o zaman
Soran+1 yılEvet birazcık
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol çekirge'ye dönme!!!🥴😄
Soran+1 yılYok yok akillandim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBi zahmet ya😅
Soran+1 yılBugünde Santiyede koşarken ayağım ipe takıldı dibindeki kuyunun içine düştüm arkadaş heryerim ağrıyor ya
Soran+1 yılKuyuyuda ben kazdirmisdim kimse düşmesin diyede ikaz etmiştim oysa milleti
Soran+1 yılAz öncede sinek losyonu sıkarken agzima geldi biraz başım ağrıyor ya bişey olur mu 🙄🥴🥴
Cevap sahibi+1 yılSenin hayat şaka mı?
Normal bir şey gibi söylüyor bi de kuyuya düşmek nedir?
Soran+1 yılYüzüstü düştüm ya toprakti bişey olmadı sadece sol kolum agriyor biraz bide bacağım
Cevap sahibi+1 yılBence sen bi doktora görün kardeş🙃😂
Soran+1 yılYok ya sabaha gecer
Soran+1 yılAma sinek losyonundan şüpheliyim
Soran+1 yılFena basım tuttu
Soran+1 yılYoğurtta yedim ama ins gecer
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 🤲
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılSağolasın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Ldskdjdjxjsjs Allahtan pentiye gitmemissin kanka
019 Yorumla
Soran+1 yılSorma sorma eczanede burada ilaç satılıyor mu diye de sormuslugum var kanka
Soran+1 yılKanka seninkisi komple gibi olmuş 🤪😂😂
Soran+1 yılHaklılar yani kovmakta 😂😂
Soran+1 yılKapıya kadar çıkarılip öyle yapsaydın istifani acele etmişsin 😂😂😂
Soran+1 yılGösterinin bı parçası sandın tabi sende 😂😂😂
Soran+1 yılKalsan garsonluktan dansozluge gidecekti yani olay 😂😂😂
Soran+1 yılSeni şerefsizlerin elinden aldım senin yaptığına bak hele diye sahneye biri girip 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılDur dur şişeyi karıştırma RTÜK e takilmalayim şimdi 😂😂😂😂
Soran+1 yılSorma sorma 😂😂😂
Soran+1 yılKanka bende çok otelde çalıştım garson olarak girdiğim işte bulasikci olarak terfi ediyordum ordan da yer silme işine 😂😂😂
Soran+1 yılSakarligim gsrsonlukta ilerleme çok engel oluyordu 😂😂
+1 yılBir işe gireyim dedim. Hayat tecrübem olur diye düşündüm. Lakin girdiğim gibi çıktım:) hahaha baya komik aslında
05 Yorumla
Soran+1 yılOlayın akışı yasananlar ve çıkış sebebini biz kendi aklımızda kuruyoruz galiba 😂😂
- +1 yıl
Üşendim yazmaya :(
Soran+1 yılSıkıntı yok xanin sağolsun
Soran+1 yıl😊😊
Ah be ah dün geldi dalgayı eve gelirken düşürmuşum ami
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı kanka bişey olmaz bı gökkuşağı partisi yaparsın artık ama bizi davet etme
+1 yılLisede ayağımı kirdim
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok var ki
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece bunu söylemeye gelmedin umarım
Uçurum gini bir yerden düşü yordum az kalsın
03 Yorumla
Soran+1 yılYani talihsizlik olması için düşmüş olman gerekirdi.🙄😂😂
Soran+1 yılŞanslısın 😛😛😂😂
+1 yılBacak arama kahve dökmüştü sakarın biri
029 Yorumla
Soran+1 yılOff tampon yaptirsaydin keşke
- +1 yıl
Kış olduğu için altım sağlamdı içlik falan kfkd refleks olarak oraya ıslak mendille el uzatmaya çalışanlar oldu. Durun lan dedim. Gittim lavaboya kendim hallettim
Soran+1 yılIslak mendillemi 😂🤪🤪
- +1 yıl
Akıllarına ilk o geldi demek ki kfkdsj soğukkanlı bir şekil de takım taklavatı kurtardim
Soran+1 yılAbi ortalık lgbt kaynarken has öz erkeklerin kıymeti anlaşılıyor 😂😂
- +1 yıl
Vay aw mevzu buraya nasıl geldi. d benden uzak istediğine yakın olsunlar
Soran+1 yılKahvehane muhabbetleri ne baya alıştık başkan 😂😂😂
- +1 yıl
Kahvehaneyi bıraktım. Eskiden çok giderdik. Ben yancı tabi hep beles yeme içme kdkdkd.
Soran+1 yılHah bende oyun uzasın diye ha bire muhabbet açan karşı rakibin yancisi 😂😂😂
- +1 yıl
Bunları gaza getiriyordum. Ulan harbi bakıyorum çok pijmisim ya kfidj isim gücüm itlik serserilikmis
Soran+1 yılEn güzeli kanka niye bıraktın ki 🤪😂
- +1 yıl
Yine bir yanım öyle de büyüdük artık. Yas olmuş 32 daha gerek yok bence.)
Soran+1 yılYok be ya muhabbetin en hadi orada dönüyor en kralı en politiği en bilimseli 🤪😂😂😂
Soran+1 yıl
Soran+1 yılYancilarin dikkat cekmemek için açtığı konular 😂😂😂
- +1 yıl
Jsjsjsjsj la ben konu açınca bana senin tarih bilgin çok iyi diyip ta milattan önceye kadar anlattıriyorlardi. Bende Moğollar ve orada yaşadığımız dönemden başlayıp, altınordaya kadar anlatırken tost du kolaydı gömüyorum. Adamlar tarih öğrenmek istiyor kendileri araştırmiyor çift okey dönerken benden dinliyorlardi ktjsksj
Soran+1 yıl😂😂😂😂abi senle tam tamir yancı olurduk arada paket yaptırıp diğer öğünleride cikartirdik var ya off
- +1 yıl
İlim ve bilim sayesinde çoğu zaman beleş yaşadım jdjdjs iş yerinde bile millete genel kültür serpistiriyorum. Mesaideydim. Şaban abi var bir tane tarih seviyor. Geldi dedi boş ver işi bana Osmanlı dönemini anlat. Adam rehin aldı aw iş yaptırmıyor. Sorumlu bir de. Yatarak geçirdik kdjjs
Soran+1 yılAbi sene ilmini menfi ideolojilerin için kullanan politikacılar gibisin valla 😂😂😂
- +1 yıl
Kardeşim aklımızı kullandığımız sürece huzur ve mutluluk buluruz. Hem ben ilime katkı sağlıyorum ve yayıyorum. Bana sunulan kolaylıklardan da faydalanıyorum. Gittiğim yerlere çabuk adapte olup en tepeye tirmanirim. Hayat bunu gerektirir. d
Soran+1 yılNasılda kendini akladin valla kalkarak alkislayasim geldi😂😂😂
İşin şakası bı yanada harbiden bizim insanmiz okumaktan araştırmaktan okadar geri ki
Hem bu kadar ilme tarihe meraklı ol hemde bı okadarda kayıtsız kal. gercekten ilginç bir milletiz.
Soran+1 yılBaşkan farkındaysan konu senin takım taklavattan Osmanlıya geldi
İçindeki yancilik bitmemiş senin 😂😂😂😂- +1 yıl
Mevzu benim takımlar olmasın diye. Hoş benim kilom 96ı 95i takım taklavat kdkdjdj neyse oralara girme. İnsanlar çözülmesi kolay varlıklar. Eğitimsiz kesime ise açlık duyduğu konuda yol gösterirsen seni yakın hisseder. Çünkü hem art niyet yok hem de yol gösteriyorsun. O da sana saygı olarak kolaylık sağlıyor
Soran+1 yılÇok güzel bı tespit teşekkürler paylaştığın için
- +1 yıl
Rica ederim. Sohbet için ben teşekkür ederim. Ben kaçtım bro işlerim var. Başka sorular da yine sohbet ederiz. İyi geceler
Soran+1 yılTakibe alıyorum bro seni
- +1 yıl
Benim hatundan başkasıyla takiplesmiyorum. Sorular da denk gelirsek konuşuruz 🖐️
Soran+1 yıltamam baskan bekliyorum. arada anlat çaylar benden 😂😂
- +1 yıl
Eyvallah 👍😄
Sokakta yere düşmem sjndjdj hep düşüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHep derken?
Nazardir o 😂😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği