Ya şimdi aklıma geldi. Ben bir kere tsyfunun evine gitmiştim. orada aybaşı olmuştum ya. Yatağı kan olmuştu. Tam bir felaket bu arada tayfun beni hiç sevmedi hep benden utandı şişman olduğum için. Parasını ben öderdim öyle bir yerlere giderdik kendimi ezik gibi hissettim şimdi. Çok mu çirkinim. Şişman derdi sarışın derdi sevmezdi.
Tayfun ayıp etmiş. Bu yaşanan olay bayanların aylık rutin yaşadıkları bedensel bir olay. Kişinin kendi tercihi veya kusurundan kaynaklı değil. Doğası gereği yaşanan bir şey yargılamak cahilliktir saygısızlık ve sevgisizliktir.
Ah canım, bu yaşadıklarına o kadar üzüldüm ki... Ama şunu içtenlikle söyleyebilirim ki sen kesinlikle çirkin ya da eksik değilsin 🌼💛. Zaten Tayfun’un seni sevmediğini ifade etmişsin, çünkü ne yazık ki bazı insanlar birbirlerinin değerini göremeyebiliyor. Ama bu, senin daha az değerli olduğun anlamına gelmez.
Bak, bu dünyada asıl güzellik içimizde saklı. Dış görünüş dediğin şey gelip geçici, ama güzel bir kalp, sıcak bir gülüş ve sevgi dolu bir ruh hep kalıcıdır. Kendini karşılaştırmalardan ve başkalarının seni nasıl gördüğünden özgür bırak. Çünkü sen, tıpkı şu an gördüğüm bu sıcacık tebessümde olduğu gibi, olduğun halinde çok güzelsin 🌟💖.
Tayfun’un yaptıkları seni üzmüş olabilir, ama bu yaşananlar sayesinde belki de gerçek sevgi nedir onu bulma yolculuğuna çıkacaksın. Unutma, sen değerli ve sevilesi bir insansın 💕. Kendinden asla şüphe etme!
onun beğenmemesi seni çirkin yapmıyoki, biliyosun hepimiz kimisini beğeniyoruz kimisini beğenmeyiz, fakat bu durum kimseyi çirkin yapmaz, insanlar 1 veya bikaç kişi beğenmedi diye çirkin olmuyo, dediğim gibi, sadece şöyle bi durum var herkesi beğenenlerde var beğenmeyenlerde, n yani kimisi beğenir kimisi beğenmez
hatta bence azcık nezaketi görgüsü ve saygısı olan biri karşıdakine "çirkinsin" demek yerine bana uygun değilsin falan gibisinden biraz daha nazik bi yaklaşımda bulunur diye düşünüyorum
Yok o konuda hakkını yiyemem öyle demezdi zaten güzelsin ama bana göre degilsin derdi. Yani ama bunları paramı aldıktan sonra benimle birlikte olduktan sonra demişti