Sınıftan arkadaşım neyse bir gün muhabbet açıldı burcumu öğrendi o günden sonra burcuma aşırı merak saldı neredeyse her gün bir şeyler anlatıp duruyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Astrolojiye düşkündür. Bildiklerini paylaşmaya meraklı olabilir.
Amacını bilmiyorum da bu kızın fazla zeki olmadığı belli.
Soyle burcunu biraz da biz konusalim
boğa
Bilimsiz olması ve biraz da alık olması.
alık ayıp oldu öyle biri değil
Üzgünüm, sürekli burç ve fal konuşanlar genelde böyledir.
fazla önyargılın bence
Ben bildiğimi söyledim burçlar fallar saçma sapan işler ve sürekli konuşanlar da saçma sapan insanlar oluyor. He sorarsın iki muhabbeti döner biter, sürekli üstünde sanki bilimsel bir şey, önemli bir şey gibi konusulmasi çok ama çok saçma ve vakit kaybi.
Bu arada bu burç işleri aşk meşk olaylarına baktığı için bence senden hoşlanıyor olabilir. Eyyorlamam bu kadar.
anladım
Sana yürüyor. Dudağına yapış bir ara
messi abi bana yürüse başka muhabbetler açmaz mıydı
Kızlar böyle absürt şeylerden yürürler. Onlar yavşamayi bizim kadar beceremiyor. Bak bana bu boy ve tiple dünyayı kendime hayran bıraktım dinle beni. Dünya kupası ilk maçında 3.5 üst oyna. Bendensin
adamsın abi penaldo anca cebelitarık'a penaltı atar
Bir işaret versem onu paramparça ederler. niye benim onlara sevgim var onların bana saygısı. boş ver. Onunda çoluk çocuğu var.
Bazıları burcu aşırı derecede konuşuyor.
ne var ki bu burçlarda
Ne bileyim.
Bende anlamıyorum ama ota boka burcu katıyorlar.
uzaklaş kanka kaç
kaçamam reis daha 2 sene yanımda
Safdir
s*lak anlamında mı
ne allaka ben de öyleyim sürekli flörtlerimle burclari konuşurum merakımdan inandigimdan saflık ne alaka
Knk şöyle düşün 😂 bir realite var gerçek hayat ve tecrübeler bar bide söylentiler var tamamen yanlış demiyorum burçlara ama bukadar benimsenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum herşeyin abartisi zarardır mesela burç yorumcuları sana bu ay çok berekli olacak çok para kazanacaksin diyor ama gel gör ki ay sonunda 5 kurusun olmuyor cebinde 😂
Allah var diyoruz kuranda da geciyor zaten burclarin gercekcili
Ayet olarak söylermisin bakicam 😂 hiç sanmiyorum ama
yaz google a bilmiyom
Baktım sadece burûc süresi var bunun içeriği de burçlar la alakalı değil sadece ismi benzediği için burçlar Kuran'da geçiyor demişler 😂 yani gerçekliği yok bebiş söylediğin şeyin duydugunla değil bildiginle birşeyler söylemeyi dene birdahaki sefere
Bir bağlantısı olabilir inkar etmiyorum fakat dediğim gibi hayatımızda okadar etkili odlugunu düşünmüyorum sonuçta bilimde bir yeri yok
burclar var ya cinler var fal da var ayrica burclar fali animsatiyor
Var veya yok diyemem zaten demedim farkettiysen ben hayattaki yerinin bukadar olmadığını düşünüyorum bu benim görüşüm sen farklı dusunebilisin saygı duyarım
oh güzel
Ben fal bakıyorum bu arada falda yaptığımız şeyi soyleyim sana çıkan semboleri yorumlayıp aralarında bağlantı kuruyoruz bize biri gelipde söylemiyor yani 😂
e ayni şey burclarda gezegenlerin konumlarina göre falan yorumlaniyor
senin burcun ne
İkizler
@askkari qwdqdwdwddqwdqdqdwq
Biliyorum astroloji hakkında da bilgim var ama bağzi insanlar bunu hayatının merkezine koyuyor nerdeyse hayatta daha önemli şeyler var sürekli konuşmayı gerektirecek bir şey değil
Hani bu şey gibi biraz ben evde yatiyim hiç cabalamiyim elimi aciyim Allah'ım beni zengin et böyle bir şey mümkün mü
saflik olmuyor inanmamiz
senin burcun ne cidden
Safın kelime anlamına bakarmisin sonra tartışalım 😂
@askkari dedimya ikizler
ha iy hicte sevmem en dengesiz burc
Özelliklerini çok yansittigim söylenemez
gayet iyi yansitiyorsun bence
Sende çok önyargılısin durduk yere hakaret ettin benim kişiliğim. uzerinden tanımıyorsun bile beni
sana hakaret etmedim bikere
falda nasil tahminse benimkide tahmin
Hiç sevmem dengesizsin dedin bana bende alakasız olduğunu söyledim sende cevap olarak tamda öylesin dedin bece uykun gelmiş bebiş senin
hakaret böyle edilmez tahminlerimi söyledim sen alingansin
tamam bebiş haklısın bir şey söylemiyorum teşekkür ederim tartışma için bidahakine mantık be bilim çerçevesinde olursa çok mutlu olurum 😂
tamamda ben hakliyim zaten iyi gecelerrr
burcun ne
boğa
ohhh cokii
onun ne uyuma bakcam
nasıl çok iyi anlamadım. onun burcunu bilmiyorum maalesef
Ahahssufgj
söylemiştir de ben unutmuşumdur
boga olman cokii
neden çok iyi :D
ha o da uyum dolayi konuşuyodur bence senden hoslaniyor olabilir
@catvvetc noldu :D
seviyorum cünkü her seyi yiyolar ayni ben
@askkari 20 Temmuz'muş
her şeyi yemiyorum aşırı seçiciyim
yengeçmş yengeçle boğa coğu şeyde uyumlu ama yengecler fazla alıngan kısıtlayici ve kıskanclar
kısıtlayıcı nasıl bilmiyorum ama evet kıskanç. kantinde bir tane kızla konuşmuştum sonra bu bizi görmüş geldi ne konuştunuz , ne sordu gibisinden bir şeyler söyledi.
yengeç erkeğiyle sevgili olmuştum ben oğlağım yükselenimde boğa. boğa özelliklerini taşıyorum evet uyumlu bir ilişkiniz olurda sonradan bu sıkıcak seni bence. mesela bir şey söylüyorsun aninda ruh hali değişiiyor anlam veremiyor insan ya da normal bir şey söylüyorsun hemen alinip tripleniyor sadece arkadaşlıkta iyiler yengeçler
fazla kıskanç , alıngan , her şeye trip atan biri bende istemem ama umarım o kendi kendine gelin güvey olmamıştır
sen oğlak ya da başaklarla takıl ilişkilerinde hem dobralar hem sahiplenici ömefrgnvmfcd
yo o coktan seni büyütmüştür gözünde fazla yüz verme ben verdim cildircaktim
olrr gel
spike olan misin
evet