Sonra ben sizden bir şey istemiyorum sadece kirli oda vs dedim sorun yok gel yazmıştı
Gelme diyemez sonuçta yakışmaz, sanki emrivaki yapmışım da o yüzden mesafeli bir tavır gibi değil mi

Sonra ben sizden bir şey istemiyorum sadece kirli oda vs dedim sorun yok gel yazmıştı
Gelme diyemez sonuçta yakışmaz, sanki emrivaki yapmışım da o yüzden mesafeli bir tavır gibi değil mi
Mesafeli bi durum yok. Adam daha ne yazabilir? Belki daha tatlı bi tavırla buyur gel hiç problem değil gibi şeyler yazabilirdi
Evet ben de onu diyorum zaten gelme demezdi yakışmaz ona, böyle sanki zorla söyletiyormuşum gibi tepkisi
İçinize sinmiyorsa gitmeyin. Niyeti belki çok tatlıdır ama cümleleri %100 doğru değil. Şu an kalacak yerin mi yok?
Cümleleri %100 doğru değil derken?
Yani niyeti tatlı olsa da cümleleri birazcık minicik soğuk rahatsız edici.
Aynen ben de öyle hissettim işte canım derdi onu da demedi mesela hiç. Adam haklı odası 1500 liradır otelinin ama otel full dolu değilse ona farketmez bile çünkü odayı o temizlemeyecek sonuçta. Bilmiyorum, sonra geldin mi yazmış ben de hayır gitmedim başka ne yapabilirim diye düşünüyorum dedim. 170 liraya bi oda tuttum ve duvara bakıylrum yarım saattir
Özelden yazabilir misin biraz sohbet edelim. Normal sohbet ama merak etme:)
Kötü hiçbir niyetim yoktuuu. Öyle bir şeye ihtiyacım da yok. Yanlış anlaşıldım sanırım. İyi geceler
Cevap
1Cevap
yaklaşımının nesine takıldın ve niye? aranıyor musun sınıyor musun?
Ya şöyle ki zaten gelme demezdi yakışmaz ona, böyle sanki zorla söyletiyormuşum gibi tepkisi
Gayet istekli gördüm😄
Nerde o istek?
Yoo akşama iş çıkmış adama
Ya ne alaka adam evli zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?