Sonra “ben sizden bir şey istemiyorum sadece kirli oda vs” dedim sorun yok gel yazmış
Gelme diyemez sonuçta yakışmaz, sanki emrivaki yapmışım da o yüzden mesafeli bir tavır gibi değil mi

Sonra “ben sizden bir şey istemiyorum sadece kirli oda vs” dedim sorun yok gel yazmış
Gelme diyemez sonuçta yakışmaz, sanki emrivaki yapmışım da o yüzden mesafeli bir tavır gibi değil mi
Mesela adamın ne yazmasını beklerdin?
Adam gel demiş. Belki bir otele yerleştirecek veya bir oda verecek. Böyle bir şey bana söylense aynı şeyi yazardım.
Oteli var zaten
Cevap
14Cevap
O anın hızlı cevap verme güdüsüyle böyle yazmış olabilir, yan yana geldiğinizde olan tavırlar da önemli.
Ne kurdun be, adam insanca gel demiş ne guzel onda da yaranamadı jdhddhhgdsh
Kanka canım falan diyodu bu imsan bana yani samimi konuşurdu genelde ondan emrivaki yapmışım gibi hissettim
yok canim yok emrivakilik durum yok sen rahat ol. Konuşma baska şeydendir canı sıkkındır falan bilemeyiz boş ver ama senlik durum yok yani emrivaki değil bu
Anlamadım adam istediğini yapmış yok dememiş gelme dememiş. Neyin derdindesin?
Olay belli dışarda kalmışsın da amacı anlamadım. Evli adam mesefeli olması normal. Sen durumun aciziyetini ortaya koymuşsun o da sokakta bırakmayız diye iyi bir cvp vermiş. İnşallaj amacın kalacak bir odadır
Eskişehir’de isen bulalım sana kalacak yer madem yerin yok
Mesafeli değil bu baya samimi hshs
Neresi samimi ya
Adamın oteli var...
Ohooo öyle anlasa farklı tepki verirdi bu baya soğuk bir konuşma hatta nötr
bana gayet normal göründü
Yo soğuk değil sadece şaşırmış gibi
Şaşırdığını nerden çıkardın kız
Nasıl yani kırmamak için
Belki de ne olduğu umrunda değildir o da olabilir
Bence bir soğukluk yok.
yahu kim bu? gece gece kimden oda istyorsun
Kanka soguk bi tavır yok ki ortada
Bence soğuk tavır yok burada
Sanmıyorum hem gurur yapacak vakit değil
Soğuk bir cevap değil
Nasıl sokakta kaldın ya bu devirde
Bunun devri mi var pardon? Yazlık yerdeyim ve odaların fiyatı 1500den başlıyor...
Niye oradasın her şey planlı olur yani biri mi atı başına bir şey mi geldi o anlamda
Her şey planlandığı gibi gitmeyebiliyor maalesef
Bacım ne oldu sevgilinle gittin kapıya mı koydu arkadaşınla gittin terk mi etti silahlı saldırıya mı uğradım yaşadığın yer neresi noramalde böyle bi durumda akrabanı ararsın bilet paranı ya da yol vs gelir alır seni onda kalırsın belki olmayanilir öyle bi arkeaban ya da sen mi tercih etmedin bilmiyorum ki
Akrabaların ve ailemle görüşmüyırum bu anlaşılıyor zaten diye düşünüyorum. İşe gitmiştim beraber işi bıraktığım bir arkadaşım vardı ve kibarca beni evden kovdu nesi inanılmaz geliyor anlamadım
Ben müneccim miyim nereden anlıyım görüşmediğini otel işletiyorum yardımım olur diye bi sordum naparsan yap be bana ne
Neyin atarı bu insan gibi cevap verdim sorduğunuz şeye, böyle bi durumda otel sahibine yazıyorsam heralde kimseyle görüşmediğimi anlamıştır diyorum
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun
sokakta nasıl kaldın demezlermi adama önce
Kanka tatil yeri burası
Hayırr 5 sene önce çalışmıştım ve şu an başka oteli var zaten
Onu da gitmeden bilemeyiz kanka ayrıca adam evli ya
yoo soguk cevap vermemis normal yazmıs adam
Duygu sömüründen rahatsız olmuştur.
Yav keske duygu somurusu olsa... gitmedim ayrica gururuma yediremedim
Kirli oda falan varsa duygu sömürüsüdür ablam. Açta açıkta kalmış olabilirsin üzüldüm adına ama kalabileceğim bi yer var mı desen de yeterliydi
Yahu adamin gecelik teli 1500 liradab basliyor. Kirli oda varsa benim icin daha iyi idareten bisi olacak sonucta niye sifir odayi actirayim
Bu kim ki
Eski patronum
Dikkat et derim
olay ne
Sokakta kaldım ve bu kişinin oteli var
hayır değil
Soğuk gelmedi bana
git işte uzatma
Bana normal geldi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?