Bunaldığın zamanlarda dertleşecek birini mi yoksa yalnız mı kalmayı tercih edersin?

#DeliMavi
27 HAZİRAN 2022
Bunaldığın zamanlarda dertleşecek birini mi yoksa yalnız mı kalmayı tercih edersin?

#DeliMavi
27 HAZİRAN 2022
Benim bunalımlarım birazcık genel oluyor yani tek bir şeyden sıkılıp bunalmıyorum eğer bir bunalma yaşıyorsam bu her şeyden ve herkesten oluyor o yüzden ben tek başıma yalnız kalmayı tercih ederim dertleşecek birinden bile bunalırım o sıralarda çünkü
Brn yalnız kalmak isterim. Ya yatağımda, yorganımın altında iç çekerim ya da sokakta bomboş yürüyüp müzik dinlerim. Ama birileriyle konuşmak kesinlikle ilk tercihim değildir. Kimler neler yaşarken ben kendi ufak sıkıntılarım için kimseyi darlamak istemem. Zaten anlatmaktan da hoşlanmam. Benim zayıf yönlerimin bilinmesini sevmiyorum çünkü. Dışarıya karşı her zaman daha dik ve güçlü bir imaj çizdim. Bunu bozmak istemem.
He benim tatsız olduğumu anlayıp sorgulayan kişiler var sağolsunlar. Ama onlar dışında gidip de kendim dillendirmem.
Bazen yalnız kalmak isterim. Kendi kabuğuma çekilirim. Kimseyle konuşmak istemem sadece içime kapanırım.
Bazen de anlatıp kurtulmak isterim.
Yaşadığım duruma, ruh halime göre göre değişiyor bu durum.
Yalnız kalmak
Çok teşekkür
Cevap
58Cevap
Değişiyor benim açımdan. Ama genel manada kendi kendime kalmak daha iyi
Sadece sarılabileceğim bir kız
yalnız kalmak kadar huzur veren baska birsey yok. Bir baskasindan medet ummak her zaman daha fazla huzursuzluk getirir. Hani derler ya Bebek agladiginda "Alma kucagina birak aglasin! yoksa alisir daha bas edemezsin". Biz yetiskinler icinde ayni sey gecerli her agladigimizda bir omuz aramak zorunda kaliriz ve etrafimizda kimse olmadiginda ne yapacagimizi bilemeyiz. Yalniz olmayi ögrenmek gerekli eget yalniz kalmayi basarabiliyorsan hayatta herseyi basarirsin.
Yanlız kalmayı daha çok tercih ederim. Ne kadar az insan o kadar çok huzur.
Çok nadirdir dertleştiğim, paylaştığım.. Genelde içime atarım..
o anki ruh halime bağlı. bazen yalnızlığım daha iyi gelir. kendim ile konuşur hesaplaşır muhakeme yaparım. bazen de birilerine konuşma ihtiyacı hissederim. değişken yani
Moduma Bagli
Bu Sadece Müzikle de olabilir
Whisky Cola ile de olabilir
Tatil ile Olabilir
seks Ile de Olabilir
Dertleserek de olabilir
Moduma bagli ;)
ya eskiden dertlerimi anlatacağım kimse olmadığı için yalnız kalmaya çok alıştım bu zamanlarda bu yüzden istesem de oturup dertleşesim gelmiyor alışmışım ya oyun oynuyorum ya uyuyorum ya müzik dinliyorum böyle durumlarda insanlarla konuşmak iyi gelmiyor fazla
Değişiyor beni bunaltan konuya göre zaten dertleşebileceğim tek bir arkadaşım var, eeee benim zaten birtane tek arkadaşım var 😅
Yalnız kalmak ya yumuşak karnını kimseye göstermeyeceksin dost dediğin nereden vuracağını iyi biliyor
Beni bunaltan kişilerden kaçıp biraz yalnız kalmak isterim, bu bunalma hissi geçmezse annemle ya da kardeşimle dertleşirim
Her zaman isterim. Cunku insanlar yaradilisinda zatem yalniz olmak icin yaratilmamis ki o yuzden herkesin bi esi var
Yalnız kalınca daha kötü oluyorum. Biriyle konuşmayı tercih ederim ama dertleşmek değil, normal sohbet iyi geliyor.
Önce yalnız kalırım sonra acım soğuduğunda biraz daha dertleşecek birini isterim ama kimseye güven olmuyor, pişman da olmak istemem anlatmaktan.
Hayır, tabiki direkt aktivite odasına
1. resim
2. müzik
3. yazı yazma
4. örgü
5...
Gibi gibi 😌
Dertleşecek biri. Ama gerçekten beni dinleyip anlaması lazım. boş ver deyip boş boş konuşacak biriyle dertleşmem
Genelde yalnız kalmak isterim. Yalnızken de dertleşirken de rakı sofrası eşlik eder.
Yalnız kalmayı isterim. Dertlestigim biri yarın gelir beni aciz gösterir insanların içinde. Derdime güler belki. Cikar amaçlı kullanır. Sonuçta o insan
Yalnız kalmak... Şu sıralar hüngür hüngür ağlamak isterdim ama ağlayamıyorum...
Yalnız kalmak isterim anlatınca elime bir şey geçmiyor
Yalnız ve sakin bir yerde olmak iyi gelir 😇
Dert anlatmayı dertlenmeyi sevmem, yalnız kalmak iyidir
Yalnız kalmak daha iyi geliyo birisine derdimi anlatirken bile yoruluyorum ben 🤷♀️🧚♀️
Yalnız kalmayı ve sakince müzikle alkol almayı severim.
Yalnız kalmak istiyorum. Sevmiyorum kafamın şişirilmesini.
Önce biraz yalnız kalırım sonra da sevdiğim insanla dertleşirim.
dertleşmek isterim bu kişi de genelde annem ya da kız kardeşim olur
wc girer sigaramı yakarımm . en dogru kararları aldıgım andır.
Dertleşecek biri olsun isterim, tek kalınca daha çok sarıyorum düşüncelere.
dertleşmek tabi , derdimi paylaşacak iyi dostlar lazım
Tek başıma cıkıp dolaşmak. Dert anlatma , dökülme olayım yok
Tabiki yalnız kalmak isterim.. Hem de bir dağ evinde , sadece ates yakarak
Dertleşecek biri olmaz ilk yalnız kalırım sakinleşince konuşmak isterim
Dertleşmek daha iyi yalnizken beynimin içinde kayboluyorum 😃
Yalnız kalmak niçin dersen dert dinleyen insan kıtlığı yaşıyoruz
Yalnız kalmak Kahve ya da viski içmek tercihim
Pek izin vermiyor olsalar da yalnız olmayı severim
Benim normalde bir arkadaşım olmadığı için bunaldığım zaman da yanlız kalıyorum, yanlız kaldığın zaman gerçekten ne düşündüğünü ve ne istediğini fark ediyorsun
O anki ruh halime göre değişir. Belki yanliz kalmak isterim belkide birileriyle konusmak
yalnızlık severim mümkünse uyurum kafamı bi tek öyle toplayabiliyorum
ikisi de bunaldığımda bağırıp çağırıp kendi inime çekilirim ama aslında içimde bir yerlerde beni kurtaracak biri olsa keşke bu karanlıktan çekip alsa diye de hep geçiririm
Kimseyi istemem yalnız kalmayı seviyorum
Yalnızlık.. Beni anlayan birini bulmam kolay değil.
Yalnız kalmak isterim en sevmediğim de yalnız kalmak isterken bana anlat diye sürekli darlayanlar :d
Bunaldıysam dertleşecek birini bulurum.
Az kafanı sisirmedim zamanında derdimle iyi ki varsın patron😇
Sende öyle derdimi çok çektin, iyi ki varsın patron :)
🥰👍
Genelde yalnız kalmama kimseye laf anlatmakla uğraşamam
Yanlız kalmayı
Bunaldım da tatile gitmek istiyorum
.
Yalnız kalmak isterim.
Yalnız kalmak isterim.
Yalnız kalıp, kendimle dertleşirim.
Slow müzik dinlemek çok iyi geliyor
Yalnız kalmak. Şu aralar olduğu gibi
Yalnız kalmak ve sümüklü sümüklü ağlamak😄
Kesinlikle yalnızlığı tercih edenlerdenim.
Yalniz kalırım çünkü daima yalnızım
Yalnız kalmak en iyisi
Yalnız kalmak bazen iyidir
Ben Sahile. giderim. su sesi sakın iyi gelir bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?