Her tehdit eden kendini güçlümü sanır?
Korkmadan yüzleşmek en doğrusu değilmidir
𐂂☾

Her tehdit eden kendini güçlümü sanır?
Korkmadan yüzleşmek en doğrusu değilmidir
𐂂☾

#SelamGençlik 🍀🍀
Tehdit eden bir tarzım yok. Tehdit edilmeye de müsaadem yok. Direkt savaş ilan ederim, net..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Tehdit eden kişi eğer güçlü olsaydı karşısındaki kişi tehdit edilecek bir şey yapamazdı zaten. Ondan korktuğu, gözüne battığı için tehdit edip kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor.
Havlayan Köpek Isırmaz Derler Bizim Buralarda Bilmem Anlatabildim mi 😉
Sessiz İnsanın Ne Yapacağı Belli Olmaz Susar Zamanını Bekler.
Yok ama seviyorum 😂😂
Hahsh konuyu saptırmayalım 😂 ksyi
Yok tok gidişat pek iyi
Değil😅😂
Hiç tehdit etme taraftarı değilim, ama edilirsem eden taraf pişman olur. Burdan da duyuralım 😅
Duyurulur bilirim knka 😅
😅😅
Cevap
30Cevap
Tehdit edenin bir gücü vardır fakat tehdit edilen cesur değilse ve gücü olmasına rağmen tehditlere boyun eğiyor ise sıkıntı onda olur
Bana kalırsa tehdit eden daha zayıftır.
Tehdit edilen de buna boyun eğiyorsa zayıftır.
Tehdit edilen zayıftır
Ikiside zayiftir. Tehdit eden kisiyle takilmis oldugum icin, onun eline malzeme verdigim icin. Ona o cesareti verdigim icin.. tehdit eden de zayiftir korkutarak güc gösterisi yaptigi icin.. elinde baska birsey kalmamistir son care tehdite basvurmustur. Önemli olan konusarak cözmek ikna edebilmek vs.
Beni kimse tehdit edemez. Buna izin vermem. Eğer izin veriyorsam evet zayıfımdır. Çünkü karşında ki insan bu cesareti kendinde buluyor
Tehdit eden zayıftır. Yapacak başka bir seyi olmadığı için ancak göz korkutmaya çalışır.
Tehdit eden zayıftır, acizdir. İstediği şeyi tehdit ile elde etmeye çalışmak sadece güçlü gibi "görünmeye" yarar. Ama esasında güç yoktur.
Kesinlikle 🤩
Tehdit edilen zayıftır. Karşındaki kişi o cesareti ve gücü kendinde bulmasa tehdit dahi edemez.
Kimseye zayıf yönlerinizi göstermeyeceksiniz, sırrınızı vermeyeceksiniz ki size silah olarak geri dönmesin.
Tehdit eden zayıf olur ama konusuna bağlıdır bu durum. Şimdi haksızlığı önlemek adına da tehdit edenler olabilir hayatta. İşte bunlar burada ayrılır.
Tehdit eden zayıftır çünkü güçsüzlüğünün üstünü "tehditlerle veya bu tehditleri gerçeğe dönüştürerek" örtmeye çalışır. Asıl önemli olan zaaflarını bildiğin halde, sırrını veya derdini vs. bildiğin halde karşındakine zarar vermemeye çalışmaktır.
Ama tabi insanoğlu nefsine yenik düşüp intikam adı altında böyle eylemlerde bulunabiliyor.
Tehdit eden zaten zayıftır. Tehdit edilen birşeylerin farkına varabilen biriyse güçlüdür. Farkına varamayan ve kendinden ödün veren biriyse o tehdit edenden de güçsüzdür:-)
Sjsj beni tehdit eden de ne bileyim.
Reel de hiç tehdit almadım. Ama sanaldan eden var. Onlar da kurusıkı.
Bana göre tehdit edilen ve karşılık veremeyen zayıftır
Şartlara göre değişir. Tehdit eden kendini koruma altına almaya çalışıyordur veya güçlüdür. Tehdit edilen tehdit edenin aptal olduğunu düşündüğü için ciddiye almıyordur veya zayıftır.
Tehdit eden kişi kendinin farkında olmayacak ve basit bir iletişimi bile kurmayı beceremeyecek kadar aciz, korkak ve zayıftır.
Tehdit etmek psikolojik bir sorundur. Tehdit eden kişinin yapacak bir şeyi olmayınca, son ve tek çare tehdit eder.. Genellikle sadece blöfdür..
Her tehdit eden zayıf değildir, her edilen de korkak değildir.
Noktayı koydun eiglik için görüş valla bravo çok doğru bir laf
Tehdit eden, asagilik kompleksi oldugundan dolayi zayif ve acizdir.
Tehdit eden kişi zayıftır güçlü insanlar tehdit etme söyler ve yapar
Tehdit eden zayıftır bence. Gücü yok ama tehditlere sığınmıştır.
Tehdit edilen, karşı atak yapıyorsa tehdit eden zayıftır. Yapmıyorsa tam tersi.
Tehtid eden çünkü kaybetme korkusu var herhangi bişey için canı yanmasa tehtid etmez
Tehdit eden çünkü onu ürkütüyorum demek ki onda olmayan bir şeye sahibim demektir
Bence tehdit eden kişi edilen kişiden Zayıftır çünkü korktuğu için tehdit ediyor
Eden tabii ki de adam olsa karakterli olsa tehditle çözmez sorununu
Tehdit eden her zaman daha zayıftır çünkü bir çekincesi veya beklentisi vardır.
Kadınlari cinsellik için tehdit eden şerefsiz oğlu şerefsizdir zorla bir kadını kendisini istemediği halde tehdit eden çapsız şekilsiz şeref yoksunu mahluktur
kendinden emin olani kimse tehdit edemez :) tehdit edene gelince bana komik geliyor havlayan kopek ısırmaz
Yani tehtit etmenin veya edilmenin zatiflikla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Tehdit etmeye gelebilir edebilirde ama mekandan da normal sekilde cikamaz
Korkak insan tehdit eder sana bunu yaparım haberin olsun gibi korkuyor çünkü korkuyu bildiği için sana korku vermeye çalışıyor az cesur ol dişini göster o tehdit eden zaat nasıl dönecek gör
Güçsüz olan tehdide maruz kalır. Elinde gücü olan tehdit eder. 😏
Tehdit edileni her zaman zayıf görme etraf psikopat dolu.
Bir çok kez tehdit edildim. O değil o zaman nefes al deseler nefes alaşım gelmiyor
Tehdit eden kurnazdır ancak zeki değildir, tehdit edilen pasif değil ise o tehtidi güzelce o kişiye yedirebilir.
Tehtit eden herzaman aciz ve zayıftır. Zayıftır ki tehtitle güc alır.
tehdit eden zayıftır insanları amaçları uğruna tehdit eden insanlar karaktersizdir bana göre
Tehdit edene tehdit edeceği pozisyonu veren
Tehdit eden kim ki ya zayıf olan ta kendisidir.
Tehdit eden kendini güçlü sanıyor
Edilen zayıftır
tehdit eden , demekki ondan korkuyor
Tehdit eden karaktersizdir.!
Tehdit eden zavallınıb önde gidenidir
Tehdit edilen zatıftır
Tehdit eden zayıftır her zaman.
Eden
Bnce eden
Tehdit eden
Tehdit eden
tehdit eden