Görüyorum ki birçoğumuzun yolu var. Çoğunlukla yolumuza çıkan taşlar bize engel oluyor. Ya uçarak geçeceğiz ya da sürünerek.
Kendi yolunu bulabildin mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Görüyorum ki birçoğumuzun yolu var. Çoğunlukla yolumuza çıkan taşlar bize engel oluyor. Ya uçarak geçeceğiz ya da sürünerek.
Kendi yolunu bulabildin mi?
O taşlar , seni olduğundan daha güçlü bi insan yapmak için varlar aslında.
Hiç engelsiz dümdüz bir yolda ilerleyerek elde edilen başarının bir anlamı olmaz. Her mücadelende daha da güçlenir ve gelişirsin. O yüzden karşına çıkan taşları bir engel gibi görmektense , seni geliştirecek zorluklar olarak gör.
Eskiden sorsam en azından yoluma ulaşmak için gideceğim yolu biliyorum derdim. Bu sıralar bir tık karamsarlık hâkim sanırım.
Bu arada sapık gibi sorularına geldim ama nedeni bildirim kısmında takip ettiğim insanların sorularına cevap veriyor olmam 😅😅
Ben yolumu uzun zaman önce buldum. Mesele bulmak değildi, o yolda yürüyebilmekti. Bunu başaramadım işte. Tek kaybım, üzüntüm bu.
Başka yolda başarı olabilir 🙄
Haklısın
Haklı olmak, bir şeyleri değiştirmiyor diyerek, yine drama bağlarım fkdks
Her zaman ben kazanırım 😎
Neyse çokta büyük konuşmayayım fkdks
İyi günler.
Dedi büyük konuşan 😃
Heheh hadi bakalım kaç raund sürecek göreceğiz ilerleyen zamanlarda
Buradan cevap vereyim sen gibi değil mi fjdkd
Neyse ki kimse değilim 😎
😂😂 Samimi insanlara böyleyim napım
Yoo çekmiyorsun 😃
Bu zamana kadar hep kolay bir şekilde üstesinden gelebildiğin insanlar denk gelmiş sana 😃 şimdi senin kalemin bir insan çıktı diye karşına niye ağlıyorsun hee 😬
Hiçte gıcık değilsin 😎✨🌸
Banane senin kendin hakkında düşüncenden fjdkd ben öyle görmüyorum
Fkfkd Niceness'in hakkı Nicesee kendine haksızlık yapamazsın
Evet, kısmen haklısın.
Ama senin gıcık yapın her insan gıcık gelmeyebilir. 😃
Kendi yolumda; kendimi ararken, asıl bana gelemeden bir çok ben buldum. Zamanla eleyerek bu güne geldim. şu an ki ben de ufak tefek sorunlar olsa da, genelim güzeldir.
Cevap
7Cevap
Artık kendi yolumdayım. Tıpkı Sezen Aksu'nun şarkısındaki gibi..
Çok güzel söylemiş burada
Kendi yolumu biliyorum
Bundan 10 sene once ergenliginde verdigi coskuyla yolunu kaybetmis ve arayis icerisinde olan biriydim. Inancimi sorgulayip, neden yasiyoruz neden variz hasa yaradan var mi, kendiligimden mi var oldum gibi benligime yonelik sorularla kaybolmustum. Sonra universiteye basladim ve ilk sene mecburi aldigimiz psikoloji ve felsefe dersini veren belcikali hocamin beni sarsmasiyla kendime geldim. Kendisi katolik yetistirilmis ama sonradan musluman olmus. Muhtesemdi. Bazen insanin kalbi karalabiliyor bu karanlikta insanin yolundan sapmasina sebep olabiliyor. Bir yanlis veya karanliga kayis insani yok olmaya goturebiliyor. Allahtan ben o karanlikta kalmadim ve kendime geldim. Sorgulamak guzel sey bazen ama cosmadan yapinca guzel. Egoyu kenara koyunca guzel. Yolumdayim, kim oldugumu, ne oldugumu bilerek yasiyorum. Bencillik etmeden, egomun onume gecmesine izin vermeden.
İnsan yaşadığı müddetçe her zaman amaç edinir. Bu fıtrattan gelir. Bu yolculukta, bu sınavda basımıza engeller hep çıkar. Çıkmaması gariptir zaten. Önemli olan yolu bulmak değil, yol hep bulunur. O yolu kat ederken karşına çıkan engellerle nasıl baş ettiğindir.
Buldum biraz geç olsa da buldum
Önüme çıkanı yol kenarına atıyorum
Arkama bakmadan yoluma devam ediyorum
🝮🝮
şu an kendi yolum mu bilmiyorum.
Ama rota değiştirmek için bir çabam yok
Sen bize yollu mu demek istiyon?
Ben kocam nereye giderse peşinden gidiyorum. Belki üç beş bi şey düşürür ceplerinden
Estağfurullah 😃 köşeye sıkıştırmaya çalışma
En sevdiğim tenha da kıstırmak ajs
Ben de biraz zor o iş hehe
Zoru sevmem tamam vazgeçtim sjjss
😂😂😂
Hangi yolda ilerlemem gerektiğini bile bulamadım ki.
Çıkmaz sokaktayım sanırım 🤐
Yeni bir yol çizmek fayda sağlar gibi 🙄
Çizecek yol bulamıyorum gibi 🙄
Otur dinlen en iyisi 🙄
Böyle hayat devam eder mi yangeçim? 🙄
Oturmakla hayat geçer mi?
İşte ben de bunu diyorum sana.
Yol çiz. Kendin bile kabul etmiyorsun. Gereken çaba sarf ediliyor mu peki? Düşünmekten başka
Azıcık ucundan 🙄
Öhöm neyse sakin ol yangeçim 😅
Tamam 😃
Kardeşim hep kendi yolunda oldum. Benle berebar olanlarla o yoldan ilerliyorum. Çok şükür yolumuzdan sapmadık. Taşlar çıksa da yolumuza sürünskte o yoldan dönmek olmaz.
Hayır daha değil, yollar çok taşlı, düşüp duruyorum, daha çok yürümem lazım doğru yola ulaşmak için..
Ne istediğimi biliyorum yolun sonu hedefime çıkmıyor
Bulmaya çalışıyorum arada rota yeniden oluşturuluyor bildirimi alsam da😅😅
Yolum belliydi fakat artık değiştirdim yoluma çıkan engel beni acıtan herkese çarpıyorum artık
Gittiğim yolun yol olduğunu düşünmüyorum acilen yeni yol bulmam lazım
Kendi yolum güzel yol
Evet kendi yolundayım.
2 yol ayrımının başındayım hangisinden gideceğime karar veremedim
Plân A Plan B
Buldum buldum😄
Yolum belli aynı çizgide ilerliyorum hep
Yolum yol değil :D
Kayboldum mk
Bende yoluma giderim şarkısı eşliğinde buldum.
Çok kez saptım ama hep buldum
O yola doğru gidiyorum.
Buldum ama o yolu kullanamıyorum. Çok zor.
hangi anlamda sorunun ucu çok açık
Açık değil. Senin yolun neresi ise o anlamda üzerine alınabilirsin
benim yolum yol mudur senin yolunun yanında gibi bi laf geldi aklıma ne alakaysa 😂
İçinde dram var dram IMDB 9.9
vay bee 😀
Daha yolun basindayiz:)
Arıyorum
Edisin sarkisini okuyan ben😅
😂😂
Hayır , kayboldum sanırım hiç ışık yok.
Bulmaya çalışıyorum
buldum
Buldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?