Kişilik & Karakter 1 ay Bu hayatta yolunuzu bulabildiniz mi? s Catutigernos Takip Et Fenomen Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bu hayatta yolunuzu bulabildiniz mi? Bu hayatta yolunuzu bulabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 136,7b cevap paylaştı. Evet yolumu buldum her zaman için.. ve şaşmam. 1 0 Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Fenomen Master Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. bir yolumuz var işteiyi kötü 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bana gösterilen yolları beğenmedim. Kendi yolumu kendim aça aça gidiyorum 😂 bu durumda kimse yolumun yanlış olduğunu söyleyemez. Çünkü nereye çıktığını, çıkacağını bile bilmiyorlar.. 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 57% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı. İyi kötü bir yolda ilerliyoruz, yolun sonu belli, ölüm. Ama ölüme ne kadar mesafedeyim, yolda daha nelerle karşılaşıcam tabi bilmiyorum. 1 0 Yorumla
m ZzAllalone Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. Yolumu aradığım bir yolculukta gibiyim. Umarım yolum doğru zamanda, doğru yere ve doğru kişiye çıkar 🙏🏻 1 0 Yorumla
Asikıraliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% 1 ay Ben yolumu kaybedeli çok oldu ve bulamıyorum artık 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 971 cevap paylaştı. Bir yolu tutturdum, sonunu görene kadar gideceğim.. 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Buldum sanirim 1 3 Yorumla s Catutigernos 1 ay Sanırım mı buldum mu 🤔 Yorumla Shwkzbiwsn 1 ay Zamanla gorecegimm Yorumla s Catutigernos 1 ay Hadi bakalım hayırlısı Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kestirme arıyorum ben bulamadım 1 3 Yorumla s Catutigernos 1 ay her zaman kestirme bir yol olacak diye bir şey yok 🤔 Yorumla m isabella181919 1 ay Olacak Yorumla s Catutigernos 1 ay Kestirmelerin sonu pek iyi bitmez 🤔 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. Yok lan bulamadım ama gidiyorum bir yolda bakalım 1 5 Yorumla s Catutigernos 1 ay buldum desen şaşardım aq :o Yorumla GOKHANoturumactı 1 ay Biraz aradım bulamadım saldım lan 😂 Yorumla s Catutigernos 1 ay lan arayasın gelmiştir onun yerine çay koyup içmişindir 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı 1 ay Çay başka bak kursun atar kursun yerim 😂 Yorumla s Catutigernos 1 ay abartma :D Yorumla
syyhmdr Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 ay Düştük bir yola ama doğru mu yanlış mı çıkar mı çıkmaz mı hala hedefe ulaşmış değiliz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yolumu çok kotü kaybettim... 1 4 Yorumla s Catutigernos 1 ay o da bir seçenek tabi 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 ay İnt*har etmeye calistim olmadi *mk... neyse devam Yorumla s Catutigernos 1 ay ne yaşarsan yaşa hayatına devam et 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Toplu t*cavüz video çekip paylasma... kötü hissediyorum asirı pis Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. O yolu kendim çizdim. 1 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Henüz değil çok yol var sanki 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hiç kaybetmedim ki gadası 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Evet yolum ters yöne 1 9 Yorumla s Catutigernos 1 ay sana bir öğretemedim yol bulmayı :o Yorumla Zümra526 1 ay Yön duygum ters naparsın 😜 Yorumla s Catutigernos 1 ay Ayarsızın önde gideniyim diyorsun yani :o Yorumla Zümra526 1 ay Abartma tamam catuti shshsh Yorumla s Catutigernos 1 ay yalan mı :o Yorumla Zümra526 1 ay Yalansss Yorumla s Catutigernos 1 ay bak hala konuşuyor :o Yorumla Zümra526 1 ay Tabii ne sandın Yorumla s Catutigernos 1 ay senin canın dayak mı çekti :O Yorumla
mesafeler123 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 ay Gittiğimiz yol yol mudur 1 3 Yorumla s Catutigernos 1 ay onu sen söyleyeceksin 🤔 Yorumla mesafeler123 1 ay Boyle yolun Yorumla s Catutigernos 1 ay neyi var yolun :D Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bulamadım ya bence 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay pek emin değilsin gibi 🤔 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı. Bulacam az kaldı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Yolumu kaybettm 1 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aramadım ki 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Yolum her zaman kesin ve net 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Rotayı bulduk 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Navigasyona bağlı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet yolumu buldum her zaman için.. ve şaşmam.
bir yolumuz var işte
iyi kötü
Bana gösterilen yolları beğenmedim. Kendi yolumu kendim aça aça gidiyorum 😂 bu durumda kimse yolumun yanlış olduğunu söyleyemez. Çünkü nereye çıktığını, çıkacağını bile bilmiyorlar..
İyi kötü bir yolda ilerliyoruz, yolun sonu belli, ölüm. Ama ölüme ne kadar mesafedeyim, yolda daha nelerle karşılaşıcam tabi bilmiyorum.
Yolumu aradığım bir yolculukta gibiyim. Umarım yolum doğru zamanda, doğru yere ve doğru kişiye çıkar 🙏🏻
Ben yolumu kaybedeli çok oldu ve bulamıyorum artık
Bir yolu tutturdum, sonunu görene kadar gideceğim..
Buldum sanirim
Sanırım mı buldum mu 🤔
Zamanla gorecegimm
Hadi bakalım hayırlısı
Kestirme arıyorum ben bulamadım
her zaman kestirme bir yol olacak diye bir şey yok 🤔
Olacak
Kestirmelerin sonu pek iyi bitmez 🤔
Yok lan bulamadım ama gidiyorum bir yolda bakalım
buldum desen şaşardım aq :o
Biraz aradım bulamadım saldım lan 😂
lan arayasın gelmiştir onun yerine çay koyup içmişindir 🤣
Çay başka bak kursun atar kursun yerim 😂
abartma :D
Düştük bir yola ama doğru mu yanlış mı çıkar mı çıkmaz mı hala hedefe ulaşmış değiliz
Yolumu çok kotü kaybettim...
o da bir seçenek tabi 🤔
İnt*har etmeye calistim olmadi *mk... neyse devam
ne yaşarsan yaşa hayatına devam et 😉
Toplu t*cavüz video çekip paylasma... kötü hissediyorum asirı pis
Hepimizin yolun sonu belli ölüm
O yolu kendim çizdim.
Henüz değil çok yol var sanki
Hiç kaybetmedim ki gadası
Evet yolum ters yöne
sana bir öğretemedim yol bulmayı :o
Yön duygum ters naparsın 😜