Yoksa karşı cins mi olmak daha iyi?

Yoksa karşı cins mi olmak daha iyi?

Ben kız olarak doğmak isterdim, çalışma ev geçindirme gibi bir derdin yok, bütün hamallık erkekte, kız olunca millet ayağına geliyor evlenmek için, diyorsun ben çalışmayacam, ona göre koca adaylarida geliyor, kocaya verip vereceğin bir pıttık ve çocuk, başka bir şey yok. Bütün gün evdesin iş yerinde amir şöyle demiş, Ahmet şöyle demiş gibi bir problem hiç yok.
bu devirde ise kadın olmak çok daha şanslı bişey erkek olmak eskiden iyiymiş avantajlıymış bu devirde kadın olmak çok daha rahat hiç bir beklenti yok senden sıfır stressiz hayat ohh babam ohh
Kadın olmak çok zor ve meşakatli. Erkeklerin tek görevi evine para getirmek. Ama kadınların yeri geldiğinden erkek gibi yeri geldiğinden kadın gibi davranılması istenir.
Bende bu kadar kolay bi hayat isterdim. Erkek doğmayı
Hayır istemem😐Ya ben daha erkeklerin tribine katlanamıyorum, kızların tribine hiç katlanamam djdjdjdh. Sağolsunlar eski sevgililerim her zaman bana kendimi erkek gibi hissettirdiler. Sanki ben erkektim, şunlar kız😐😐😐
Cevap
95Cevap
Yine kadın olmak isterdim, ben memnunum halimden
Erkek olmak isterdim. Kesin ve net...
Evet aynı cinsiyette doğmak isterdim ama tekrar doğmak istemem
Kız olup yine kız doğmak isteyen var mı cidden ya, sebeplerini yazsam ansiklopedi olur
Her şeye rağmen iyi ki kadınım ❤️
Erkek olmak bazı açılardan daha iyi gibi duruyor doğrusu. Ama mevlam böyle istemiş. Vardır bir bildiği.
Karşı cins olmak isterdim çünkü kadınlardan daha şanslılar ve rahatlar özellikle Türk toplumunda
Doğduysam ne yazıkkkiiiii
yerinde olmayı istiyen o kadar çok insan vardır ki, kıymetini bilmelisin kadınlığın abla :(
Fark etmez. Kadin olmanin da erkek olmanin da zorluklari ve avantajlari var. Peki sen neden erkek olmak istiyorsun?
Hayır ben memnunum halimden
Sevindim
cinsiyetimden hiç şikayet etmedim..
aynı cinsiyet olmak isterdim
Bu ulkede ve ortadogu ulkelerinde afganistanda falan yani ataerkil toplumlarda asla kadin olmak istemezdim cunku cok zor bir durum
Ama daha ozgur ulkelerde kadin olmak isterdim gene cunku kadin olmayi seviyorum
Evet. Mevlam neyleyse güzel eyler, beni ben yapan bu. Ayrica hayatinda erkek/kadin olarak tek gün gecirmeden burada digerinin hayatına daha kolay diyenlere de anca gülerim davulun sesi uzaktan herdaim hoş
Hayır kız olarak dogmak isterdim çok net sürekli üzerine titreyen birileri var ilgi sende yaşam daha kolay kız olumca her şey ayagıma geliyo evde kalma iş derdin yok zengin koca bulabilşyosun falan hep bi rahatlık özgğrlük
Bilemiyorum. Çok zor bir soru oldu benim için. Bundan 6-7 yıl öncesinde -lise dönemlerimde- olsaydık kesinlikle karşı cins olarak doğmak istediğimi yazardım. Her kızın elbette karşı cins olmak istediği zamanlar olmuştur zaten ama o zamanlar cinsiyetimden bile rahatsızdım. Bu soruya da “araftayım” cevabı en mantıklı cevap olacak sanırım ama hala “karşı cins olarak doğsaydım belki her şey daha güzel olurdu.” diye düşündüğüm zamanlar oluyor.
Evet yine kadın olmak isterim, kadın olmanın çok özel bir durum olduğuna inanıyorum. Hem ennelik gibi kutsal bir göreve sahibiz hemde çok akıllı canlılarız.
Yine erkek olmayı seçerdim.. Cinsiyetimden hiç şikayet etmedim..
Kadın olmak isterdim. Değişiklik olsun diye. Hem kıyafet seçeneği daha fazla. Göz kapağıma makyaj falan yapardım.
evet şükürler olsun ki kadınım 🤲🏻 kadın olmanın her haline bayılıyorum çünkü iyi ki kadın doğmuşum 😀
Yorumlarin birazina baktimda abi gercekten su Türkiye simulasyonundaki cahillikler yobazliklar yanlis tepki hareketlerden dolayi cogu kizin halinden memnun olmamaya itmis ne kadar kotu bir sey neyse Allah yardimcimiz olsun. Sorunun cevabina gelirsekte yine erkek olmayi secebilme sansim olursa secerdim...
Yoo cinsimi çok seviyorum kadın olmak ayrıcalık bence 🥳
İki cinsiyetinde kendine has özellikleri ve zorlukları var. Mevlamın verdiğine razıyım. Kadın olmak isterdim yine
Gene erkek olarak dünyaya gelmek isterdim. Dünyayı göğüsleyebilirim bir erkek olarak ancak cidden bir kadının çekmiş olduğu pek çok yükü (maddi ve manevi) göğüsleyemem doğrusu.. Helal olsun tüm kadınlarımıza.
Kadın olmak her zaman daha iyidir / konforludur. Ama ben yine erkek olmayı tercih ederdim. Asıl heyecan, adrenalin ve mücadele bu tarafta 💪🏼
Yeniden doğmak istemezdim. Bazen mevcut yaşamımı bile sonlandırsam nasıl olurdu diye uzun uzun düşünüyorum.
Cinsiyetimden memnunum ama sonuçta yeni bir hayat ve karşı taraf olmak nasılmış denemek isteyebilirdim😂
Hayır hayır hayır hayır hayır on binlerce kez erkek olmak isterdim. Hayat onlara özgür. Türkiye'de kadın olmak zor.
mümkünse insan falan olmasak, o olmuyor mu, varolmasak misal.
yeniden aynı cinste daha iyi şartlarda dünyaya gelmek isterdim
Elbette ama kadın olmak nasıl bir duygu bilmek ve anlamak isterim
Türkiye'de kadın olmak çok zor maalesef yine erkek olmak isterdim bu yüzden.
Cinsiyeti değiştirip ne yapacağız ki yine aynı tas aynı hamam. Fakirsen fakir zenginsen zengin. Ama kız olsam belki erkekleri kandırır zengin olurdum herhalde. Bu arada bence siz kadın olarak yolunuza devam edin derim. Allah'ın vardır bir bildiği. Güzelliğinize yazık etmeyin.
Bi sorsana önce dünyaya tekrar insan olarak gelmek ister misin diye
Dünyanın böyle b. olduğunu bilseydim doğmazdım yeniden doğmakmı nau nau
Yok ya benden erkek olmaz yine kadın olmak isterdim
Aynı cinsiyette olmak isterdim tabi kadınlara değer verilen bir zamanda ve toplumda doğacaksam 😊
Bence erkeklerin dunyasi cok sert ve rekabetli... O yuzden kiz olmak isterdim tekrar
Erkek olmak isterdim, bu hayata erkek olacakmısın eve bi para getirme derdi var
Ee anlat da dinlim baska ne var?
Sözüm iki anguta:Yaşadığınız şehirde yüksek bir tepeye çıkıp manzaradan baksanıza. Kadın eliyle yapılmış bir tane yapı görebilecek misiniz? Bunlar biyolojik gerçekler kabul etsenizde etmesenizde. Dünya maskülen enerji sayesinde günümüz düzenini almıştır. Erkeğin gücü, zekası olmasa toplumlar ilerleyemezdi.
düşük zeka seviyeli laflar, sen seviyeni belli ettin seninle konusmaya bile degmez konusma uslubunu degistir öylr konusuruz
Çoğu ülkede eşcinsellik neden yasaklanmıştır? Bu sorunun temelinde yatan nedene bakarsan erkeğin ve kadının rollerinin değişmesinin yıkıcı etkileriyle karşılaşırsın. Bir ülkede/medeniyette maskülen enerji daima ihtiyaçtır. Kadının rolü daha farklıdır. Çin ve Rusya günümüzde neden çok güçlüdür? Çünkü toplum maskülen, erkeksi. Kadın ve erkek olması gerektiği gibidir. Modernlik/Feminizm adı altında nidalar atmayın yani
Karadeniz’de tütünüde toplayan kadınlar da var bak örneğini pekiştireyim senin. Bunlar kadının erkeğe kıyasla zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Modern toplum ve feminizm safsatasıyla güçlü kadın, şöyle kadın, böyle kadın diyerek beyninizi sulandırdılar sizlerin. Ülkemizde her sene ciddi yangınlar oluyor. İtfaiye teşkilatlarımızda kadın personellerde var. Ama sahada bir tanesini göremezsin. Amerika’daki Teşkilatlarda dahil. Hepsi “kadın güçlüdür” mottosu için süs olarak duruyorlar. Masa başı yapıyorlar. Askeri operasyonlarda bir tane kadın var mı faaliyet gösteren? Ben kadınları asla küçümsemiyorum. Eşitlik kanunlar önünde olur ki orada bile erkekler eziliyor. Kadın ve erkeğin biyolojisi, psikolojisi farklıdır. Güçlü kadın olmak istiyorsanız buyrun olun. Maskülen kadın ne kadarda havalı olurdu
Cinsiyetim tam bana gore. O yüzden yine kız olarak doğmak isterdim
Bin sefer de doğacak olsaydım hepsinde aynı cinsiyette ERKEK olarak gelmek isterdim 😂
Ay o ne ya öyle arabalarla falan oynardık iyi ki kız olmuşum
Yani bazen erkek olmak istiyorum ama yine de evet diyebilirim
bir daha doğacak olsam asla insan olmak istemem.
ben cinsiyetsizim ve yine cinsiyetsiz doğmak isterdim..
Yine kadın olmak isterdim her ne kadar zorlukları olsada gurur duyuyorum
Ne kadar meraklı varmış cinsiyet değiştirmeye hayret ya
boş duyar kasma ilk yorumu yapan sensin ya senden önce yorum yapan yok bari boş yere irdeleme komik değil aw
o kadınların hiç biri para filan dememiş, o kadınlar öldürülmemsk için erkek olmak istiyorlar. o yüzden erkekliği istiyorlar yoksa kimse bayılmıyor çomar bir cinsiyete
Evet kadın olmak isterdim yine. Çok güzel yaratmış yaradan kadın denen varlığı
İyiki kız doğmadim bu kadar derdin üstüne sklmk hiç iyi gelmezdi
Halimden memnunum ama kısa süreliğine karşı cins olmak isterdim merak ettiğim seyleri daha iyi anlamak için
Hayır birde diğerini denerdim siz askerlik yapın birde biz doğum yapalım neden aynı kişiyi seçeyim birde öyle denerdim🤣
iyi empati kurabilen birisi olarak, kesinlikle aynı. karşı cinsiyetin neler çektiğini biliyoruz.
Kesinlikle istemezdim. Erkek olmanın utancıyla yaşıyoruz her şiddet, taciz, tecavüz, katliam haberlerinde.
Erkek olmak iyi ya. Kadın olup regl ile, epilasyon ile uğraşmak daha zor 😆
Kesinlikle ayni. Ayni ben yine ailem. Sadece suanki aklimla ergen psikolojisini yasamadan hayatimi sekillendirmek isterdim. Insiyetimle degil yasadigim olaylarla ilgili birdaham olsa... derdim.
Evet isterdim.
Halimden memnunum. Böyle devam.
Cinsiyetimi seviyorum. Ve zaten kadınlara saygı duyulan bir ülkede yaşıyorum...
@Engın0755 İsviçre
Ben erkek olmak isterdim hem cinslerime kadınlara düzgün davranmalarını onları kullanmak için yaklasmamalarini tavsiye ederdim
Asla kadın olmak istemem kadınları sevmem ben erkek olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi
Kadın olmak isterdim, kadınlar çalışmadan para kazanabilir, askerlik yok, sünnet yok, yurtdışına giderdim ama, bir milyarderle bir ay takılsam hayatımı kurtarırım. Bir po.. filmde maske takıp oynasam hayatım boyunca çalışmadan yaşarım.. ..
@Lenalavi Ne derdiniz var, Ortadoğuda kadın olmak köleliktir, yurtdışında kadınlar özgür, isterse çok kısa sürede hayatı boyunca çalışmadan yaşayabileceği parayı kazanır, senin ne derdin var? Dil öğrenip, yurtdışına git, çok mutlu olacaksın. Ben yurtdışına gideceğim
Kafanızı çalıştırsanız buradada çok kazanırsınız.
Sana tavsiyeler verebilirim, geçim zorluğu mu yaşıyorsun,
Ben kadın olmak isterdim sanırım... Bide kadın olmak nasıl bir his onu yasamak isterdim. Bir daha gelirsem dünya ya...
Hayır
Hahaha deme barı deme
Bir tane diyen erkek yok 🤦😂
Aynı yazgı ile gelmeyeceksem kadın olarak gelmek isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?