Kişilik & Karakter Yağmur ve gök gürültülüsü beni sakinleştiriyor… seni ne sakinleştiriyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet seni dinliyorum 👂 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar o kadar sakimleştirdi ki uyuya kalmışım 🤣 Yağmur ve gök gürültülüsü beni sakinleştiriyor… seni ne sakinleştiriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nissme Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gök gürültüsünü severim ancak yüksek seslere karşı nasıl anlatsam bi korkum var, ama yağmur yağarken çok huzurluyuum. 1 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim şeydir özellikle ıslanarak yürürken toprak kokusunu almak 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Eveeet😍 Yorumla AlpayG +1 yıl şu an bizim buraya yağmıyor ama Yorumla Soran +1 yıl burada yağdı misss 😍 Yorumla AlpayG +1 yıl Orası neresi bende faydalanayım zira yanıyorum sıcaktan Yorumla Soran +1 yıl Minnak bir şehir bilmezsin 😁 Yorumla AlpayG +1 yıl Bilirim bilirim yazsana sen Yorumla Soran +1 yıl Yok sanmıyorum Yorumla AlpayG +1 yıl Oha ya köy kıskancı yemeyiz köyünü güllü kız Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Beni ürpertiyor tam tersi benimde sessiz bir ortam sakinleştiriyor 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. kesinlikle Trabzon'lu biri olarak benim havalarım bunlar :) 0 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl ben ilişki sakinleştriyor afrodizyak ilaç 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Müzik dinlemek sakinleştiriyor.. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne evey? Yorumla Learnedman +1 yıl benide sakinleştirir terapi gibi gelir ona evet. Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Benim manita 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gök gürültüsünü severim ancak yüksek seslere karşı nasıl anlatsam bi korkum var, ama yağmur yağarken çok huzurluyuum.
En sevdiğim şeydir özellikle ıslanarak yürürken toprak kokusunu almak
Eveeet😍
şu an bizim buraya yağmıyor ama
burada yağdı misss 😍
Orası neresi bende faydalanayım zira yanıyorum sıcaktan
Minnak bir şehir bilmezsin 😁
Bilirim bilirim yazsana sen
Yok sanmıyorum
Oha ya köy kıskancı yemeyiz köyünü güllü kız
🤣
Beni ürpertiyor tam tersi benimde sessiz bir ortam sakinleştiriyor
kesinlikle Trabzon'lu biri olarak benim havalarım bunlar :)
Evet, terapi gibi..
Uyku Halindeyken Akan Gözyaşı
-Vesselam-
ben ilişki sakinleştriyor afrodizyak ilaç
Müzik dinlemek sakinleştiriyor..
evet
Ne evey?
benide sakinleştirir terapi gibi gelir ona evet.
rüzgar sesi
Güzel bi kadın
Ben sakinleşmem.
Benim manita
beni de seks sakinleştiriyor. rahatlıyorum.
Yatıp uyumak