Yağmurlu havalar size huzur hissini verir mi?))
Gün aydın..☕
Gün aydın..☕

Yaz yağmurları huzur verir en çok sakin sakin yağar altında ıslanmak istersin sonra biraz üşümek eve gelip üzerini değişip uyumak yapmasını en çok sevdiğim şeylerden biridir
Yağmurlu havlara huzurdan çok beni arındırıyor? Yani sanki yağmurla birlikte bütün pisliklerim şehrine mazgallarından akıp gidiyor ve ben o güneşin doğuşunda , siyah bir kömür parçasında ışıdayan bir elmasa dönüşüyorum ❤️
Cevap
39Cevap
Yağmurun yağış şiddetine bağlı olarak değişiyor aslında bu durum. Bazen huzur verir, bazen içimdeki fırtınanın sebebi haline gelir.
Hava eğer griye çalmıyorsa ve kasvet hükmetmiyorsa bedenime..
Evet severim. Hele ki toprak kokusu da var ise harika olur..
Vermez mi
Yüzümü yukarı kaldırıyorum böyle minik minik hissediyorum ya damlaları
Bi de böyle hafif serin oluyo..
Yağmurun sedi de çok güzel
Çok seviyorum yağmuru
evet özellikle hafif atıştıran yağmurun altında yürüyerek dinlediğim Mark Eliyahu Journey müziği. . .
Dışarıda ıslanıp çabuk hastalanma sorunum haricinde, kapalı ortamdan camdan dışarıyı seyretmek huzur veriyor.
Hafif tarzda yağması huzur verir onun dışında dışarda kalanlar izin üzülüyorum şiddetli yağmur ve kar yağdığı zaman.
Çok severim. Bircok insanın içini kasvet basar ama ben çok mutlu oluyorum. Özellikle kara bulutlar varsa çok daha mutlu oluyorum.
Günaydın. Evet yağmurlu havalar bana huzur verir ve sonrasındada toprak kokusu huzurumu daha mükkemmel hale getirir.
Genelde çoğu insan karamsar bulur ama kapalı ve yağmurlu havalara bayılıyorum.
Oldukça yağmurlu bir gün...
Neden gökyüzü de benim gibi ağlıyor bugün...
Evet ve neden insanların geneli yağmurlu havaları sevmez, enerjileri düşer, hiç anlayamamışımdır.
en sevdiğim de bu sene neredeyse yağmur yağmadı buralara
Evet yağmurlu ve özellikle çok şimşekli havalarda huzur buluyorum
Verir yağmurun kesinlikle bir sırrı var, insan üzerinde rahatlatıcı uyku getiren bir durumu var
Yağmurlu havalarda arındığımı düşünüyorum. Bu huzur toprak kokusu ile birleşip nirvanaya ulaşıyor.
Evet. Yagmurlu havaları her zaman sevmişimdir, kendimi huzurlu hissederim.
Hiç sevmem, seveni de anlamam pek :) güneşli havalar gibisi yok.
Ben daha çok karlı havaları severim. Sanırım ben bir adım daha ileriyim.
İçim kararıyor.. herkesin bakış açısı farklı tabi keşke huzurlu düşünsem günüm verimsiz geçmese :)
Huzur vermiyor hele ki işe giderken yağmurda ıslanmak kadar berbat bir durum yok.
Yağmurun altında yürümek gibi yok huzur az kalır benim için
Çok huzurlu oluyor , özellikle çok güzel uyunuyor 😌
Yağmurlu havada yürümek en çok sevdiğim çok yağsa bile yürürüm yağmur 🌧bereket🌧 çok çok güzel🤗
Günaydın. Asla huzur vermez aksine içimi karartır. Ben güneşten gözüm kamaşsın istiyorum 🌞
Gün aydın hafif yağmur da yürümek sonrada bir kahve fena olmaz.. Evet verir
aslında severdim ama her seferdin de dışarıda yaşayan canlılar aklıma gelir insanlar hayvanlar onun için genelde yağmurlu havalarda üzgün olurum
Akşam vakti yağan yağmuru severim, huzur verir ama gündüz vakti yağan yağmur kasvetten başka bir şey değil.
Günün güzel geçsin 🌺
Evde isem evet, çalışınca karalar bağlarım.
Islanan evsizleri ve sokak hayvanlarını düşünürüm moralim bozulur... 😦
ve bır de soğuksa beni kötü etkıler
gunaydın
Karadeniz'de olduğum için yağmura alıştık normal geliyor. Yağmurun ayrı bir güzelliği var ama içimi karartıyor fazla sürerse.
Güneşli yağmur olursa huzur verir yağmurda yürümeyi severim ama kasvetliyse bunaltır
Çok sevemiyorum ben ya aksine kasvet çöküyo içime, güneş aşığı bir kızım.
Evet çok severim huzur verir
şu an da yağıyor, evet huzur veriyor.
Huzur insanin içinde olmali
Daha çok huzursuz hissediyorum.
Hayır olumsuz etkiler
Pluviofil diyebilirim kendime
Yağmur sırasında evdeysem evet dışarıdaysam hayır
Hayır aksine huzursuz olurum.
Yağmurdan sonrası, yağmur yağarkenden daha güzel.
Hem de nasıl keşke yağsa biraz
Fazlaca huzur verir saatlerce dolaşmak isterim
Hemde çok o toprak kokusu felen harika
Hayır soğuk havanın nesi güzel
Şiddetine ve o zamanki işime bağlı olarak belki.
Evet veriyor aslında.
Günaydın yağmuru karı sevmiyorum
Çok severim yağmuru... herkese günaydın olsun
Evet, hemde çok fazla.
cinko varsa onun sesini severim
Günaydın😊 bayılırımm
Evet, ziyadesiyle 😊
Eylül akşamında yağıyorsa, evet.
Eveet
Hayır
Veriyor
Kessinlikleee...😌