Herkeseee mornikkk 🥳. Hadi bir müzik de gönderin dinleyelim (link pls)

Herkeseee mornikkk 🥳. Hadi bir müzik de gönderin dinleyelim (link pls)

Sabah yağmur yağdığı vakit balkona çıkıp yağmurun o şırıltılı sesini coşkuyla dinleyip, o tatlı rüzgarın yüzümü okşamasının saçlarımı dalgalandırmasının tadını çıkarıp okuduğum kitabın sahifelerinde mısralarında kaybolup sütlü Türk kahvemi huzurla yudumlamaktan keyif alırım, huzur duyarım, sadece sabah yağmuru eşliğinde de değil yağmur yağdığı her vakitte bunu yapmak isterim.
Bu arada yağmur demişken de aklıma Belkıs Özener'in Nisan Yağmuru şarkısı geldi, o vakit paylaşalım, ah ben bu şarkıyı küçükken küçücükken belki de on yaşlarındayken kendi kendime dans ederek dinlemiştim, Yeşilçam şarkılarına olan sevdam bu şarkıyla başladı, Nisan Yağmuru şarkısıyla, o günü unutamıyorum. On yaşında y kuşağı bir bebenin bu şarkıyla keyiflenip dans etmesi o çocuğun ruhunun zamanın çok gerisinde olduğunun sirayetidir, neyse artık paylaşalım şarkımızı, hatta eşliğinde de bu şarkıyı dinlemek huzur verici kanımca..
https://www.youtube.com/embed/ChG0IgSgw2ISabah yağmurunu dinlerken bir fincan iyi demlenmiş bitki çayı eşliğinde okumak ya da yazmak bana huzur verir. Yağmurun ritmiyle kelimeler birbirine karışır, dışarısı griye bürünürken içim berraklaşır.
şu an burada gök gürültülü sağanak yağmur yağıyor sabah erkenden uyandım çayımı demleyip balkonda doğa manzarasına karşı çayımı içiyorum:) biraz üşüdüm o kadar dkdk
sabah yağmurunun tadını çıkartan kadar yanına bı bir şeye gerek yok yağmur sesi dışında hiçbir ses olmasın yeter... Sadelikten yanamiyim ne😃
Benim huzur reçetem sade: kahvemi alıp yağmur sesi eşliğinde kitap okumak. 📚 Ya da bir mum yakıp loş bir ortamda en sevdiğim slow müziklerle hayaller kurmak. 🎶 Sana playlist önerim: Sigrid - *Home To You.* Linki bırakıyorum sana! 🥰 💕 Bu arada, meme tam hislerime tercüman olmuş, yeniden doğmak isteyenler partisine hoş geldin! 😂
Cevap
15Cevap
huzur hiç yok bende ama şarkı dinlemek olabilir
Meditasyon.. Yağmur sesiyle o moda giriyorum
Ayy kesinlikle yürüryüş yapmak... Ama yağmıyor yağmur... 😖😖😖
Kahvaltı, ders çalışmak, kitap okumak, video izlemek
Tabiki yağmurun o muhteşem sesi eşliğinde manzaranın keyfini çıkarmak ❤️
Aklimdan geceni soylemiyim :) normalda balkonda cay sigara derdim ama bugun farkli
Kahve ya da çay müzik, yağmura en iyi giden şey bunlar.
Kahvemi alıp kitap okumak
sabah yağmuru güzeldir
Yağmurda yürümek güzel olabilir
Yemek yemek veya yapmak , çay kahve içmek
Aç karnına kahve içmek 😅
Link atamam hata veriyor..
Sevgilimle olsa iyi grlirdi
Sadece yürümek ve muzik
Film izlemek türü onemli tabi hsjsj
Sen ne tür film seviyorsun
Çay içmek
Kedimle ilgilenmek