Kişilik & Karakter En çok hangi konuda sabrın kalmadı? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Her geçen gün biraz daha akan zaman, bir bir eksiltiyor güzel anlarımızdan bir parçayı.. Bazı şeyleri sineye çekmek ve bunlara dayanarak yaşamaya olgunlaşmak deniyormuş çok geç anladık.. Hayat bir sınavsa boş kağıt verdik hocam.. Keyifli geceler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=S18f1tMsTW0Yakınını kaybeden herkes en az bir defa bu parçaya sarmıştır.. Dönmeyecekse bile yine de sabır.. 😊#heartoffire En çok hangi konuda sabrın kalmadı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Artık hiç bir şeye sabrım kalmadı. Zaten sabrı hakedecek bir şeyde kalmadı.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Özlem konusunda 1 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl yapılan zamlara ve gelecek zamların sınırı olmamasına sabrım kalmadı paramız pul oldu her geçen gün daha da fakirleşiyoruz 1 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl İyiliğimi suistimal edenlere karsi yok ben bir kez sans veririrşm sonra yaptigi her şeye tepkisiz kalirim 1 0 Yorumla
GhastlyWaffle Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sevgilimle jonusurken hep benden birsey gizlemesj benim sabrimi tuketti sinirlensemde kendimi bozdum. 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. basımıza musallat oldular bı defolup gıtselerde nefes alsak 1 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl haksızlıklara adaletsizliklere vicdansızlıklara sabır kalmadı 1 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl ohooo saysam bitmez kısacası gereksiz ama kendini gerekli sanan boşlara 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cahillik ve çıkarlara karşı sabrım kalmıyor artık. 1 0 Yorumla
silamaaasuus Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yaşadığım çağın kasveti. Hiçbir şey sevimli gerçekçi veya samimi gelmiyor. 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Iyiligimi suistimal eden kişilerde, tahammülüm yok.. net🤚 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Senelerdir eve kapalı yaşamaktan bıktım dayanamıyorum artık 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Her şeye ya da herkese karşı tahammül seviyem sıfıra yakın.. 1 0 Yorumla
emirhan6199 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ailemin kardeşimi kayirip ona cogu konuda haksiz olmasina ragmen hak vermelerinden saygisizlik yapmalarindan cok bunaldim ve sabrim baya tasiyor... 1 1 Yorumla bosverseneismimimm +1 yıl Benimkiler de öyle mlsf Yorumla
Söylebakalımalidan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Herşeye karşı, her şey ters gidiyor bıktım ayol 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ay sonu bir türlü gelmiyor.. ödenecem de oncin. 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. haksızlık ve ayrımcılık 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Küstah ve cahil özgüveni olan insanlara 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşk... 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar