Ben insanlardan ciddi anlamda bıktım gerçekten. Benim sabrımı tükettiler. Bir şeyi 10 defa tekrarlattırıyorlar, sabrımı sınıyorlar. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya. İnsanlardan nefret ediyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben insanlardan ciddi anlamda bıktım gerçekten. Benim sabrımı tükettiler. Bir şeyi 10 defa tekrarlattırıyorlar, sabrımı sınıyorlar. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya. İnsanlardan nefret ediyorum.
Sabırlı bir insan değilim. Zaman içinde tahammül seviyem oldukça düştü ve düşmeye devam ediyor.
İnsanlar, bu dünyadaki en değişik varlıklar. Gözlemlersin, tanımaya çalışırsın, anlamaya çalışırsın. Tanıdığını sanarsın, anladığını düşünürsün. Sonra bir bakarsın aslında böyle değilmiş. Sandığımız gibi, anladığımız gibi olmuyormuş.
Hayvanlardan, biz insan ırkını ayıran en net özellik; yüksek zeka seviyemizdir. Fakat bu da yanlış. Herkes insan olamıyormuş, her gördüğümüz insan değilmiş.
Kısaca insanlar nefret.
Sen=Ben
Gerçekten ben de insanları çekemiyorum artık. Bu kadar düşük zekayla nasıl yaşayabiliyorlae aklım ermiyor. Bir insana bir şeyi 10 defa anlatıyorum ve 11.'de yine soruyor. Herkes yattığı yerden para kazanmaya çalışıyor. Kimse kendini geliştirme veya topluma bir şey kazandırma derdinde değil. Hayvan gibi yaşıyorlar. Yemek ye, seks yap, dışarıda boş boş dolaş...
Okurken kahkaha attım ama sinirden. Okurken yaşadıklarım aklıma geldi, insan düşünüyor nasıl katlanıyorum acaba diye.
Hayvan gibi yaşıyorlar dedin ya iyi tespit. 😀 Ama hayvanlara hakaret sayılır, bizden daha akıllılar bence. 😃
Katılıyorum. Sen de fena dolmuşsun anlaşılan
Evet, fazlasıyla
Umursamaz ol ya hayatı bu kadar ciddiye alma insanlarda içinde ben çatışmalardan biraz yoruldum kendi isteğimle değil gerçeklikleri kabulllenemesemde onun doğrultusunda özgüvenim olduğu halde doygun bir hazla yasiyamamaktan derdim
Yerine göre umursamaz bir insanım ama mecburi durduğun bir ortamda sabredemiyorsun bazen.
Dimi...
Sabrımı sınayan kırmaya çalışan olay ve kişilerden uzak kalıyorum böylelikle ne sabrımı ne enerjimi öyle olan kişilere olaylara harcıyorum. Kendi değerimi hatırladıkça bunu daha çok kendime aşılıyorum🌸💪🏻👌🏻
Olması gerekeni yapıyorsun. ✔️
Benim gibi şanssız bazı insanlar bunu yapamıyor maalesef.
Sana bu konuda destek olabilirim diplomalı olarak bu konularda😁😉🌸
Cevap
44Cevap
İnsanlarla uğraşmak kadar zor bir şey şu hayatta şu uğraşı hav@nlara versem bir karşılığı olur ama insanda olmuyor maalesef
Hayvana otur dedin mi oturuyor, kalk dedin mi kalkıyor. Haklısınız.
Valla öyle öyle
Ayağım çok agiriyor gitmedigim doktor kalmadı sağ taban uyuşma batma yanma ciddi ağrı yorumeite zorlanma , ameliyatta oldum bı işe yaramadı şag ayak tabanında çökme var.
Tıpta çare tükenmez derler, doktor değiştirmek gerekiyor sürekli.
Vallahi para koymaktanda bıktım istambulda bı doktor var o taban ameliyatı yapiyormus ama ameliyat olmaktanda korkuyorum artik
Demokrasi değil miydi o ya 😂
Bunun sebebi neymiş peki?
Bilmiyroumki , küçüklükten beri ayaklarım agiriyor. Ailem çok ciddiye almadı. İki ayağımda da sinir sikismasi var. Kemiklerde yumuşama olmuş ve taban yapısı bozulmuş genetikte oluyormuş babamda da sıkıntı var ama babam benden iyi
Akraba evliliği mi yapmış annen baban?
Babam babasının teyzesinin kızını almış , özelden yazabilir misin rica etsem?
Beni duyupta duymamış gibi davrananlara tahamülüm kalmadı. Beni hiç sayanlara, aptal yerine koyanlara tahammülüm kalmadı.
Seni değersiz hissettirenleri rehberden sil tuşu gibi sil.
Neden?
Alttaki kadının her sabah çocuğunun okula zorlayarak gitmesine sabrım kalmadı. Okumaz o çocuk abla diyesiö geliyor
Herkesin bir imtihanı var işte...
İnsanlara tahammül edemiyorum ve sabır etmiyorum hayatimdan çıkarıyorum, muhabbetin ortasında uzaklaşıyorum.
Uzaklaşamıyorsak?
Valla ben uzaklaşıyorum balım ya konum karşımda ki kişi farketmiyor ben direk ordan ayrılıyorum.
Ya iş yerinde bu imkânsız maalesef.
Zeki insanlarla arkadaş olun lafdan sözden anlayan kendini yetiştirmiş insanlarla...
Sabrım çok bitmez benim
İş gereği zeki olmayan insanlara tahammül etmek zorunda kalıyorsun maalesef. Zaten kalemim olmayan insanlarla muhatap olmuyorum. Mecburi olanlardan bıktım.
Allaj sabir versin ben yatıyom valla bütün gun 😂
İşim insanlarla muhatap olmak. Ben de çok yorucu bir işte çalışmıyorum ama iletişim kurmam gerekiyor. Çoğu cahil ve anlayışsız.
Vergi dairesinde ya da bankada calisiyon o zaman
Çalışmaya artık bir gün bile çalışmaya takatim kalmadı
Aynen ben de belli bir süre çalışmak istemiyorum çok sıkıldım.
Yıllık izni bekle yapacak bir şey yok:((
O niye? 🤔
Yakınından ne kadar uzak olursan o kadar iyi
İstediğin zaman izin alma hakkın olur ama öyle düşünüyorum
Çalışmak demek yorgunluk demek psikolojinin bitmesi demek. Çalışmadan da olmuyor. O yüzden kabullenmek lâzım
İnsanlara sabrım kalmadı gerçekten anneme bile sabrım kalmadı artık.
En yakınımızdakiler zaten bizi en çok yaralayan.
Bir çok şeye ve şu an yazarken bile sinirleniyorum hepsini yazmaya üşeniyorum 😑
Bir tanecik örnek olsa?
Anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az tiye al ziyan olmasın
Alıyorum ama bir yere kadar.
O çok kötü bak
Aynı soruya farklı cevap bekleyenler sınıyor sabrımı
Örnek var mı?
Evet. Sağlık çalışanıyım. Soruları tahmin edersin hastaların. Hayır, yok dememe rağmen ısrarla aynı soruyu soruyorlar
Okurken kalbimi tuttum, çok iyi anlıyorum.
Hakaret eden de cabası bekledikleri cevapları alamayınca
Türkiye medeniyet açısından zayıf bir ülke. Herkes bencil, kendilerine özel ilgi bekliyorlar. Yani kısacası anlayışsızlar.
Tahammül seviyemiz alt sıralarda maalesef. Herkes anlayış beklerken kimse anlayışlı olmayı beceremiyor.
Böyle gelmiş böyle de gider.
Hayırlısı.. ne diyelim
He birde siyah olan bir şeyi beyaz diye savunmaları yok mu offff! Hizmet sektöründe çalışıyorsanız tanrı güç versin sivilde yine en fazla 2 3 kişi
İnsanlara verdiğim tavizlere tekrar tekrar bunalttı artık beni yapmiycam diyorum sonra yine aynı öfke ve sinir oluyor anlamadım gitti.
Yaşamaya
Biride demiyor ki
İyi misin
Tükendim
Her gün vücutum ağrı içinde
Hastalıklar çıkıyor
Stres bitmiyor
Yalnızlık vefasızlık acımasızlık saygısızlık samimiyetsizlik karaktersiz insanların el üstünde tutulması daha uzar gider bu liste
Sabretmek güzel, sabrım kalmadığı zaman, elimi açıp Allah'a dua ediyorum, bun'dan daha güzel bir şükretmek olamaz.
Sabrımın bir karıncanın dağı delmesini bekleyecek ve ona yön verecek düzeyde olması, belli ki sabrıma sabrım kalmadı.
Ben de aynı kimse ile muhattap olmak istemiyorum
İnsanların egolarını çekmek istemiyorum
Ne olacak nasıl olacak diye hayıflanıp çözüm odaklı olmadan sürekli sızlanan kişilere
İnsanlara. İki yüzlü yapmacık insanlara hepsini elime verseler de öldürsem 😒😒😒😒😒
Sabrım gayet yerinde eğer ki sabrımı sınayan birisi olursa direkt muhattap olmayı kesiyorum
Gözümün içine baka baka yalan söyler ya.
Sıtkım sıyrıldı artık.
Yeter ya.
İşim gereği insalar ve helede yönetici kadrosunda olan yalakalara
Eve kapalı yaşamaktan bıktım sıkıldım hep sabrettim hâlâ sabrediyorum ama zorlaştı iyice
Geleceğe dönük bir çok şeye
İnsanlara..
Yok daha sabrim var benim 🤗😅😅
Sabrını kaybetme o zaman. 🌟
😃🙂🤗🤗🤗âmin
😌🎀✨
Bişe canını sıkmış olmalı
İnsanlardan bıktım.
İstediğim hiçbir şey gerçekleşmiyor ki. Kimse inanmıyor ama böyle yani olumsuzluklardan bıktım. Aşko kuşko işleri de yaş zaten.
Hiçbir şey mutlu etmiyor artık.
Düşünmen yeter. 🥹
Seninde benim gibi kamp yapmaya ihtiyacın var
İnsanlardan uzaklaşmam gerekiyor, evet. :/
Yıllık izin zamanı gelsin de bir...
Tam olarak hangi ay?
Benim hayâlim İstanbul ama bütçe ayarlayabilir miyim bilmiyorum
Ben kamp yapabileceğimi düşünmüyorum, o konuda çıtkırıldımım. 🥲
Gezmek açısından İstanbul düşünüyorum nasip olursa
Ama yeni yerler görmek için. 🥲
Kamp yapmak isterim ama yapamam ya karavan gibi bir şey olması lâzım en azından 😀
Çünkü çadır konforlu değil, tamamen doğal. Elektriği yok suyu yok. Yapamam yani. 🥲
Yeterli değil erkekler için bunlar yeterli fazlasıyla ama cıks ben yapamam 😬
Ya sizin saç baş derdiniz yok affedersin bir şort giyip çıkabiliyorsun bizde öyle değil. 😬 Kadın olmak zor ya cidden
Çıtkırıldımım demiştim. 🥲
Haha ama gerçekler yani kendimi rahat hissetmediğim bir şey yapamam 😬
Bence sen çok sabırlı birisin 😂😂
Bana sabrına hayran kaldım sndjjdjd
Kendin kaşındın ama, yok diyorum ısrar ediyorsun sndjdjjdjd
Hayır tabii ki. 😄 Sadece bana göre değil ama eminim huzurludur 😌
İnşallah teşekkürler 🙋🏻♀️
yalan dolan, hep ayni konular hep ayni isler hep ayni döngü kisacasi hayattaki hersey
İnsanlardan ne kadar uzaksam o kadar mutluyum
İnsan postu giyen israflara
Son derece sabırlıyım
Yaşamaya, hergün başıma saplanan iğrenç ağrıya...
Hiç bir şeye sabrım yok artık ya çok daraldım
Hic kimseye hic bir seye sabrim kalmadı.
Beni de bazen o duruma sokuyorlar ahhh
Şu an bir çok şeye sabrım var.
Benimde insanlara sabrım kalmadı
Ülkedeki yobazlıklara
Çoğu şeye, tahammül seviyem git gide düşüyor
Hiçkimseye ve hiç birşeye.
Hicbirseye sabrım kalmadı nedense
Üç kelime var; kendisi ülkeyi yönet (em) iyor
Sabrımız var sadece sınırlar aşılmasın yeterli
Gereksiz insanlara.
Yeni insan tanımaya pek sabrım yok
Dünyanın dengesini bozan pislik insanlara.
Beynini zekasını kullanmayan insanlara
İnsanlara
Okurken bile boğuluyor gibi hissettim o kadar tahammülsüzüm shdjdjjd
Sana kalmadı 🖤
Kapı her daim açık ama gitmen için.
Keyfin bilir.
Ben hep öyleyim sabırsız asabi.
Sakin reis
Olamam delirttiler beni.
O zaman sana iyi gelmeyen kişileri hayatından çıkarmalısin acil
İş yerinde olmuyor ama.
O zaman baska is bulmak lazım ortam cidden rahat olmayınca insanı kötü etkiliyor şu an bende çaliştığım halde yeni is arıyorum
Evet, bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim ben de. İstemiyorum zaten ama şu an servisi vs olduğu için bunun gibi iş bulmam zor. Hep çaresizlikten kabulleniyoruz işte bazı şeyleri.
Zorda yani daha ne kadar calışabilirsin bu şekilde işin o kısmıda var ben yine bi sekilde idare ediyomda sen büyuk ihtimal ofis tarzı biyerde çalışiyorsun senin kararin tabi ama yani bilemicem uzak durmaya çalış işin haricinde muhattap olma vs.
Ofis değil ama masabaşı çalışıyorum. Merkeze taşınmam gerekiyor o zaman iş bulmam da kolay olur ama işte neyse ya hayat şartları diyelim.
Merkez masraflı olur diyemi tasınmiyosun takma kafasana sen hayat iste gelip geciyo söyledikleri bi kulagindan girip dier kulagından çıksin he tamam de geç 😂
Anlatması uzun hikâye o zaman boş ver. 🙂
Hmm o zaman sen bilirsin istersen dinlerim ama yine zaman bol bende sıkıntı yok 😅
Hayata
C@hil insanlara
Cehalete.
Bagiralim
Sevdiklerimi hissetmemekten çok yoruldum 😔
Bende tek seferde anlasınlar yaaa
İnsanlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?