Günlük hayatta , sitede , herhangi sosyal medyada iğreti ettiren görgüsüzlükler nelerdir? 

Yani açıkçası insanlar ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez durumundayım. Genel toplu kurallara uymayanlara katlanamıyorum zaman zaman. Türkiye de sıklıkla yaşıyorum. Örneğin toplu taşımada bağıra bağıra telefonla konuşma, mesajlarının yanında ki oturan tarafından okunmaya çalışılması. Yolun ortasında muhabbet eden teyzeler. Herhangi bir sırada kaynak yapmaya çalışanlar…
Tanımadan insanları yargılamak, sürekli kendini övmek, kendi görüşünü en üstün görüp zorla kabul ettirmeye çalışmak, herkesin onun istediği şekilde davranmasını beklemek, kimsenin sınırlarına saygı göstermemek ve her şeyi kendine hak görmek.
Cevap
14Cevap
Paralarıyla gösteriş yapmaya çalışan insanlar, buna tahammül edemiyorum.
Gereksiz yere ısrar eden insanlara hiç tahammülüm yok ağızlarının üstüne vurasım geliyor gereksiz ısrar ettiklerinde
Hayattaki tüm eksikliklerini hasbel kader sahip olduğu parasıyla kapatmaya çalışan gösteriş budalaları kadın ve erkeklere tahammülüm sıfır.
Bir akrabasıyla abisi ablasıyla övünen adam açık açık ben bir halt olamadım ama onlar oldu diyor. Her konuda muhteşem bir tanıdıkları oluyor.
Yemek yerken ağız şapırdatilmasi ve yemeğe kıtlıktan çıkmış gibi saldırılması ennn nefret ettiğim görgüsüzlüklerden biridir
Attığı postalarla övünmek, kız düşürdü diye kendini bir halt sanmak, insanları aşağılamak ve dahası...
başkasının kazanıp sahip olduğunu ondan daha aşağı bir insanın o kişiye adamın kendi malını yakıştıramaması hor görmesi de bence görgüsüzlük
Para babası, fabrikatör, şirket ceosu gibi davranıp sitede yüzünü bile görmediği kadınların peşinden koşan tipler.
Genel olarak toplum içerisinde taşkın hareketler yapmak diyebilirim.
maddi durumlarını sürekli insanların gözüne sokmaya çalışanlar
Para mal mülk arabasını göze sokanların köylü görgüsüzlüğü
Mağaradan çıkmış gibi yemek yenmesi.
Küçümseyici konuşmalar ve tavırlar.
Varken yok demek yokken var gibi hareket etmek biseylere sahip olunca geldiğin yeri unutmak
Günlük hayatta yemeğe görmemiş gibi saldıranlar.. tam bir görgüsüz oluyor.
Sürekli yediğini içtiğini paylaşan tipler..
Parasını pulunu anlatan kişiden nefret ederim
Cahil ve kendini beğenmiş insanlara genel olarak tahammülüm yok.
Kibirli üstten bakan veya samimiyetsiz ,çıkarcı insanlara hiç tahammülüm yok.
Her şeyi açık yaşamak. Tuvaletteyim diye de etiketlenmez arkadaş özel hayatın gizliliği nerde?
Habire Boga gibi yemek yiyip paylaşan tipler
Aldığı ürünün fiyatını söyleyenler
Sakız çiğnemek sapurdatmak vs
Yılışıklık, nerede duracağını bilmemek, cahillik.
yobazlık
Yola tukurmek
yere çöp atılması
Gegirmek
Gö*verenlik
Bencillik
Hava atamk
Parasıyla ovunenler
Yargılamak
Haksızlık
Kapitalizm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?