Zaman zaman yaparım böyle şeyler. Genel olarak sonrasında aşırı derecede pişmanlık duyuyorum. Ama elbette ki akıllanmıyorum, sürekli bunu yapmaya devam ediyorum ve bir türlü bırakamıyorum. Siz de yapıyor musunuz bunu? 🥺 .
Kendinizden çok başkalarını düşündüğünüz zamanlar oluyor mu?
Oluyor. Önceliğim başkaları olmasın diyorum, şartlar izin vermiyor. Zoraki bir düşünmek benimkisi. Yoksa her zaman öncelik kendimizde olmalı tabii ki. İnsanın kendinden başka kıymetli neyi var ki..
Aynen öyle ben de akıllanmıyorum. Hatta en son görüşmediğim adamın arkasından laf atan kişiyle ben kötü oldum , karşı taraf da laf atanla iyiyim sanıyor :D hayır yani sanane kızım isteyen istediğini söylesin avukatlık sana mı kaldı ajshdj
Elbette oluyor. Kendimi unutup başkaları için daha çok yoğunlaştığım dönemlerde öyle. Hayat tek kişilik yaşanmadığı için ister istemez değer verdiğim kişileri de düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Evet.. Nadiren de olsa yapıyorum bunu.. Ben onları korumak istiyorum aslında ya da daha iyi olsunlar istiyorum ama dışarıdan görünen başka oluyor maalesef.. Keyifli günler..
Sen bensinm Karşımdakinin benim için yapmıycağı şeyleri onun için yapıyorum ama korumacı tavrımdan vazgeçemiyoruz boş ver sen sana yakışanı yap ama aşırıya kaçma gerçkten insan üzülüyor