ortalama bir türk erkeği sizin gibi yetersiz kadınlar yüzünden erkek erkeğe muhabbet etmekten daha hoşlanıyor. kim kimi sikmiş, kim kiminle yemeğe çıkmış hadi ordan edebilir misiniz artık?
Bunun en büyük sebebi internet ve sanal aleme olan düşkünlük resmen bir bağımlılık olmuş düşmüyor insanlar elinden telefon her yerde telefon insanlar gömülmüş vaziyette metroda tramvayda vapurda o kadar çok görüyorum ki sokakta yolda yürürken bisiklet yolunda gidiyorum o kadar düşmüşler ki telefonun içine karşıdan geldiğimi görmüyorlar o kadar tabii böyle bir sanal ortamda her şeyin maskeli ve gerçekçi olmayan hayal dünyasında yaşıyorlar bir kitap okumak yok bir sanatsal faaliyeti takip etmek yok kültürel olayları incelemek yok gündemi takip etmek yok takip edenler çok derinlemesine takip etmiyor okumuyor yazmıyor ama WhatsApp'ta Instagram'da tiktok'ta swarm'da saçma sapan yerlerde zaman geçiriyorlar o yüzden de maalesef sohbet edecek konu bulamıyorsun ve günümüzde artık her şey para mevkiye dayalı olduğu için ilişkiler beklenti mutlaka var bunun yarattığı tabii birtakım sıkıntılı oluyor amaç tek bir şey zengin olsun benim olsun kaslı olsun benim olsun o yüzden kötü bir şeylerden ötürü sohbet diye bir şey yaşayamıyorsun çünkü beklenti var gerçekçi değiller ne söyleyeceklerini bilemiyorlar gizliyorlar kendilerini.