Kişilik & Karakter Yağmurda yürümek ruhumuzun duşu olabilir mi? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Yağmur altında yürümek, ruhumuza duş aldırmak için, hem de sevgili şartı olmaksızın, tek başımıza yürümek, makbule geçebilir mi? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀 Yağmurda yürümek ruhumuzun duşu olabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
yalandünya33 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Bayılırım, bildiğin terapi hatta bazen yağmura yakalanınca bilerek yavaş yavaş yürüyorum anın tadını çıkarmak için tabi hava rüzgârsız olursa 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rüzgar hafifse tabi süper olur Yorumla yalandünya33 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gece yağmurlu havada kulaklıkla müzik dinlerken ruha ilaç gibi geliyor, huzur veriyor. 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ah evet muazzam bir duygu Yorumla Coraline-0 +1 yıl Evet yaa💙 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 💙💙💙💙 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Eig için teşekkürlerrrr🍔🍕🍗 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederimmm 😃😃 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yağmurda yürümek ruhumuzun duşudur 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yağmurda yürümeyi seviyorum..arada bunu yaparım zevk alıyorum bundan 1 0 Yorumla
kimene111 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim hatta gecengun çok yagiyodu millet kosturuyo bende ağır ağır yürüdüm... 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bravo 🦋 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunun romantizmini asla anlayamayacağım. Üşütrsünüz anam bacım boşverin yağmurda yürümeleri 2 1 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl :)) Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sırılsıklam ıslandığım çok zaman oldu. Yağmuru severim. Ruhum yağmurda kelebeğin kanadı gibidir. Sonrasında toprak kokusunda aslımın eseri olur. 1 0 Yorumla
Aydin32ss Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben çok severim hele ki kırsal bir alanda ise ev tek başıma yürüyüp ıslanmak çok iyi geliyor yüreğimdeki ateşi söndürüyor âdeta ! 1 0 Yorumla
AklımdaBinbirSoruVar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ruhumuzum duşu olabilir fakat aynısını bedenimiz için söyleyebilir miyiz orası düşünülür. Soğuk kapıp hasta olunmadigi surece guzel bence 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Eve gidince üzerini değiştirmek yeterli olacaktır Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olsun be yağmuru çok severim benim icin huzur resmen 1 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aynen katılıyorum huzur keyif ferahlık temizlenme tazelenme ruhun duşudur evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizim ruhumuza seller boy abdesti aldırsa, yine de kurtulamayız... 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Başkalarının ruhları ile aralarına girmeye gerek yok 🖤 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüklerimi genelleme yaptım. Umarım birileri üzerine alınır Yorumla tuba-sueda +1 yıl İstikrarlı genellemeler yaparken sorunun ruhuna odaklanamayan tavrından hoşlanmıyorum ve sorularımı başkalarına laf çarpmak için suistimal etmenden de hoşlanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyden hoşlanıyorsun onu da söyle bari... Yorumla tuba-sueda +1 yıl Kib bye Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Daha fazlası da olabilir sen yağmuru yedikçe ruhun hafifliyor ise bu başka bir edinim ve tecrübedir.. severim izlemesini altında yürümesini.. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. üşümüyorsam bana yaşantımı hatırlatır hem üzer hem sevindirir !!! 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Evet, bahar veya yaz yağmurunda yürümek her zaman benim için terapidir. 0 0 Yorumla
Ankarahp Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yağmur modumu düşürdüğü için zor sevgilim olduğu dönemde oluyordu beraber islaniyorduk ama şimdi öyle bir şey yapmam 1 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. İyi hissettiriyor. Zaatüreden önce. 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Geçmiş olsun 🌺🌺 Yorumla
kalbimbinparça Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yağmur kokusu çok güzel 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Muhteşem gerçekten Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. olabilir bence ben seviyorum yağmurda yürümeyi 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ben de çok seviyorum Yorumla
Ciihanqiir07 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ruhumun duşu mu bilmem de sağlığımın duşu olmadığı kesin 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evden dışarı çıkamıyorum ki yağmurda yürüyüm 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Balkondan veya camdan bakmak da olur Yorumla ByCıLız +1 yıl Bence yağmurun altında hissederek ıslanarak yürümek daha iyi gelir Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Huzur için de 😊 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. İyi gelir evet. ✨ 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Çok güzel bir ifade :) kesinlikle öyle 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yağmurda yürümeyi severim 1 0 Yorumla
Bayyoda Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yağmura meydan okuyup yürüyenler de. Var 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Evet severim ama şimşek yıldırım olmayacak :)) 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yürümek yerine oturup izlemeyi tercih ederim. 1 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Hayır zatürre sebebi. 0 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Geçmiş olsun dedem Yorumla
En İyi Cevaplar