Neticede rahmetten kaçılmaz değil mi? : )

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Neticede rahmetten kaçılmaz değil mi? : )

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Şemsiye taşımaya üşenmekten olmalı o baş eğmenin nedeni. Kar yağarken şemsiye taşımaya gerek olmaz pek, keyifle yağışı izleyerek yürünür, eller cepte tutularak. Yağmurda ise gözler refleks olarak korunma amaçlı ve yağmurun huzuru baş eğilirken daha güzel hissedildiği için eğilir o baş.
Ooouuuvvvv yoooo bunu sorduğuna inanamıyorum :)
Cevap: Tamamen psikolojik. Önümüzü göremediğimizi düşünerek eğeriz başımızı. Rahmetten olsa (ki bunu yüksek sesle söylemeyin. Bazıları saygımdan eğiyorum başımı diye gezmeye başlar) diğer rahmetli konulara da saygılı olmamız gerekir.
Diye düşünüyorum :D
Cevap
27Cevap
Hiç edebiyata girek yok başını eğmezsen gözüne su kaçar 😃
Bastığımız yeri önümüzü görebilmek için çünkü yağmurda su birikintisine basıyoruz diye Çukurada basabiliriz
Hayır ilgisi yok ben başımı eğerek yürümem. sadece çok yağdığı zaman bazen gözüme direk su gelmesin diye dikkat ederim
Refleks gereği öyle yapıyoruz gadası
Arabayla giderken , avm girişlerinde tavanın kısalığından şüphe edip kendi kafamızı eğmememiz gibi bir his😅
😃
Ahenkle dans eden saçlarımın şekli bozulmasın diye kaçarım, ha birde rahmete basmamak için vardı 😂😂😂
Bilemedim ki , gözüme gelmesin diye bende öyle yapıram kar yağarken. Benim küçük bir şemsiyyem var o hep yanımda yağmurlu havada , çok küçük telefon kadar yer kaplıyor canım benim iyi ki var 😅🤭
Ben gözüme gelmesin diye başımı eğiyorum😄 kar ve yağmuru severim ıslammayı severim bide huzurlu hissettirir, o havada yürüyüş yapmak aşırı keyifli..
Allahin vermiş olduğu rahmete basmayayim diye hızlı hızlı adımlar la ilerledi. Diye bir yazı okudum.
Genelde sanki o anda ıslanma hiç gülüşüyle kendimi koruma isteğimden kaynaklandığını düşünüyorum
yağmurdan nefret ediyorum, hiç şiir yazamicam yağmurla ilgili. yağmur yağması demek -bi de hazırlıksız yakalandıysan- üstün başın saçın perişan oldu demektir. başımızı da yürüdüğümüz yolu görelim diye eğiyoruz
Rahmetten kaçılmaz da, rahmete de basılmaz. 😂 Sanırım bastığımız için, küçük çaplı bir hüzün ve burukluktan doğan saygı. :)
Ben eğmem. Küçükken kaldırırdık başımızı hattayüzümüze düşsün diye çilli olur öyle yapan derlerdi 😂😂😂
Görüş açısı ayarlamak gibi çok daha müthiş hissettiriyor. Hüzün ve sevinci aynı anda hissetmek, huzur. Bilmiyorum ben çok mu romantiğim acaba
Yok yagmurun basimiza ulasma suresini uzatiyoruz 😀
Gözüne su girmesin diye. Yoksa nasıl göreceksin :)
Ben başımı eğmem yüzümü göklere bakarım yagmur taneleri beni tokatlasın diye
Olabilir bak bu açıdan bakmamıştım hiç kuzum
Eger direkt eve gideceksem en sevdigim sey olabilir yagmur, kar yagarken gokyuzunu izlemek.
Ben gözlerime gelmesin diye eğerim başka bir sebebi yok
Benim gözlükler ıslanıyo sonra önümü göremiyorum valla sırf o yüzden eğiyorum başımı. Özür dilerim yağmur 🥹
Karda değil de yağmurda ıslanmaktan nefret ediyorum.. Benimki nefretten..
rüzgar yoksa asla başımı eğmem , o yağmur damlaları kirpiklerimden akmalı
Inanirmisin Atim ile ormanda yagmura yakalandigim zaman oda basini egerek gidiyor..
Yüzüme su değmesinden hoşlandığım için genelde başımı eğmem.
Valla hiç de kafamı eğerek yürümüyorum, aksine tadını çıkarıyorum
Su birikintisi görünce basmadan üzerinden atlamak suya saygıdan, çukur görünce etrafından geçmek rot balanslara saygıdan diye uzar gider
Allah affetsin ama benimki ondan değil sjsjd
😀 neyden
Makyajım akmasın diye 💅
istemsiz ve faydasız bi refleks sanırım :)
Mantıklı konuştuğunuz için cevap veremedim 😅
Gözüme gelmesin diye eğiyorum ben
Yi yüzüme gelmesin diye😂
Saçımıza olan saygımızdan
Ben ıslanmamak için koşuyorum😀
Hayır şemsiyesiz yürürsen kafanı dik tutarak yürümede daha rahatsız olursun o yüzden
Hayır makyajım akmasın diye.
Rimelim akıp pandaya dönmeyeyim diye..
No gözümüze damla kaçmasın diye 😅
Ben eğmiyorum
Hahah yok hayır yağdırana olan saygımızdandır.. 😅
Bilmem yağarken hiç başımı eğmedim
Doggy pozisyonunda neye saygı gösteriliyor 😂
Bakis aciniz guzel
Suya devamsızlığımızdan
Yo gözüme su girmesin diye eğiyorum başımı
Refleks 🙄
Duygusaldır