Başımda çiseleyen yağmur, kulağımda en sevdiğim melodi.. ve burnumda senli düşünceleri karıştırdığım toprağın kokusu..

Millet yağmurlu havada nereye kaçacağını şaşırırken ben umursamadan yürüyebilirim. Yağmurda ıslanmak gerçekten de bana terapi gibi gelen bir eylemdir.
Sanki tüm düşünceler yağmurla siliniyor, güzel terapi..
Yağmuru izlemesini, altında yürümesini, rahmet gökten indirilirken yüzümü göğe çevirmeyi çok severim. Çocukça bir sevinç dolar içime o zaman, çok mutlu olurum.
Yağmurdan sonraki su birikintilerinde zıplamayı da severim 🤫
Ne güzel.. kaybetme bu heveslerini hiç bir zaman..🌸
Evettt. Şu şartlarda, kirli havaya maruz kaldığımız büyük şehirlerde alabileceğimiz en temiz nefesler o ana ait. Yağmur ve toprağın karışan kokusunun verdiği huzuru çok az şey veriyor şu hayatta..
Benim için de öyle..🙏🌸
Hafif çiseleyen yağmursa evet , sağanak şeklinde zaten yürünmez :D
Bu sefer çiseliyordu, ben dolu olmadığı müddetçe yürürüm.. :)
Tamam, bir sonra ki yağmurda olabilir..:)
🙏🙏
☺️☺️
Cevap
15Cevap
Evet severim.. Sevdiğim adamla yaz yağmurunda sırılsıklam olmayı tercih ederim..
Fazla romantik..🤗
Aynen ama çok güzel.. ☺️
Ah.. kalbim diyesim geldi beni o imkansız moda geçirme..🙈
Çok güzel tavsiye ederim.. ☺️
Teşekkür ederim..🌸💛
Rica ederim.. 🌹
Hafif çiseleyen yağmurda yürümek çok hoşuma gidiyor. Kulağımda kulaklık, sanki tüm dünyadan soyutlanmış gibi kendimle başbaşa kalıyorum, mutlu ediyor beni💫
Bugün tam da bunu yaptım. ☺️
Tam bir terapi 😌
Evet 🌸☺️
Varış noktam ev ise çok severim ama farklı bir yere gittiğimde denk gelirse pek iyi olmuyor 😄
Tam hazırlanıp önemli bir yere giderken başladığı anda, benim de yağmurla kavgam başlıyor. 😄
Son zamanlarda evden çıktığım andan itibaren başladı zamansız gelişler insanı zorluyor 😄
Hem de çok fena..🤦♀️😂
Az mı öyle yapıp ıslandım da anam bana yine mi hasta olucan ölüceksin derdi ya ❤️🧿😂🧚
Evet, yarın itibari ile bende hasta olabilirim..😄
Bunun için hastalığa katlanılır ama..🤗
Yağmuru ne kadar sevsem de ıslanmayı bi o kadar sevmiyorum
Dün hafif yağmur vardı yürüdüm yine de kendime gelemedim.
Islanmayı sevmiyorum hasta hissediyorum kendimi yoksa, ama yağmuru izlemeyi severim.
sırılsıklam olanakadar yürümüşlüğümvar aslında koşuyordum baktım kaçış yok bende yürüdüm :D
Efsane oluyor.
Toprak kokusu eşlik ediyor.
çok severim ruhumu ferahlatır
Islanmayı pek sevmem
Müsaitsem tabi
ıslanmayı sevmem
Kime 😂😂
Kimseye..🤷♀️
Evden çıkamıyorum ki ama çok isterdim
Evet çok severim
Evet severim
Bayılırım