kesinlikle cinsiyetten bağımsız bir konu da zaten, kişisel farkındalık oranı çok düşük toplumda maalesef. ama genelleme yapıp öylesine bir cevap vereceksek eğer, benim kendi çevremde erkekler daha net. doğru veya güzel bir şey istemeseler bile istekleri konusunda netler, çevremdeki kadınlar ise dışarıya net olduklarını belli edip içsel olarak kendileri bile bilmiyor ne istediklerini.
Karşı cinsten beklentiler olarak sorarsan bence erkekler iki üç kelime ile beklentilerini minimalize ifade etseler de bunlarin altından dünya kadar şey çıkıyor. Kadınlar beklentilerini çok fazla gibi gösterseler de aslında istedikleri şey ya hirslarinin peşinden gidip galip olmak ya da sevildiklerini hissetmek oluyor.
@Milabeni çok uzun yazmışsın okumadım ayrıca görüşünü paylaşmıştım neden benim görüşüme saygı duymuyor ve etkileşime geçiyorsun anlamiyorum. Ben senin görüşünün altına gelip bir şey yazmadım ve açıklama istemedim. Lütfen görüşüme saygı duy ve açıklama yapmayı bırak.
@Milabeni çok uzatıyorsun ve gereksiz bir uzatma.. Birde rahatsız oluyorsan mesaj kutunu kapat, yoruma kapat görüşü bu ne yahu size mi soracağım ne yapıp yapacağımı az salın kardeşim. Uzatmanın manası yok, görüşümü okuduğun için sağ ol cevap verdin ve bende sana verdim. Ama uzaması sinir bozucu oluyor gece gece yapmayın kardeşim yaaa
@Milabeni En son engelleyeceğim ha. Kardeşim kendi görüşünü yaz geç. Başkasının görüşü seni ilgilendirmez. Kendi sorun değil görüşün sorusu da değil. Bildirim öttürüp durma.
Heralde Kadınlar tutarsızlık ve kararsızlık konusunda oldukca ilerdeler Bu kafa yapısının getirdiği kaçınılmaz bir gerçektir. Daha duygusal olmaları en başta sürekli ani karar değiştirmelerine detaycı çok yönlü düşünme şeklide tutarsızlaşmlarına neden oluyor Erkek kafası salttır tek yönlü odaklıdır Ayrıntılara kafa yormaz takılmaz daha soğuk kanlı metanetlidir Bu çok açık bir şey bu yüzden sorması ayıp denilecek bir şey
Erkekler daha net bence mantık ve rasyonel düşünce ile yaklaşıyorlar olaylara çünkü kadınlar daha duygusal örneğin bugün 'bir daha onunla asla olmam' deyip yarın 'kızlar ben barıştım' diye gelebiliyorlar gruba 😂
Erkekler daha net kesinlikle. Kadın daha alacağı ayakkabıyı secemiyor 2 seçenek üstünde günlerce düşünüyor aldığı zamanda keşke diğerini alsaydım diye dovunuyor. Daha ne olabilir 😄 kim tutarsızmis acaba?
Bana göre erkekler veya kadınlar diye sınıflandırmak dilde... Daha çok karekter kişilik ve yaşam sartlarina göre insan istediği konusunda net olabiliyorlar..
Tabiki de erkekler. Hayatımda oldum olası kadınları hep yavaş görmüşşmdür. Asla hızlanamıyorlar ve ni şey isteyecekeleri zaman 10 kere düşünüp kırk takla atıyorlar 🤦🏻
Erkekler, kadınlar ise genelde anlaşılmaz olmalarına karşın anlaşılmayı beklerler. Ve sonunda kimsenin onları anlama yetisi olmadığı için anlaşılmamaktan şikayet ederler.
Ben çok kararsız bir insanımdır😅 ama çok istediğim bir şeyden asla vazgeçmem, tamamen mutsuz olduğum kanısına vardıktan sonra belki vazgeçerim o da belki😂
Erkekle daha net direkt söylüyor. Sadece yalan söylediklerinde alakasız şeyler söylüyorlar ama istedikleri konusunda netler. Bizim bazen ne istediğimiz belli olmuyor değişiyor
Özgün fikir yoktur özgür fikir vardır. Fikirler ilk çağ filozoflarindan beri söylenmiştir. Biz ailesel, çevresel faktörlerle oluşmuş özgür fikirleri soyleriz