Kötülükten kasıt ne çok genel olmus, eğer bir erkeğin bir kadına yaklaşımı ise kendi adıma eğlencilecek evlenilecek olarak ayırırım ilk sınıf açıkcası pek umurumda değil takılırım sadece ama aklı başında düzgün normal bir kıza kötü yaklaşmam onun dışında kadına şiddet hakaret vs zaten bir erkeğin yapmaması gerekli
Önce ki ilişkilerinde o kişi ile yaşadıkları olumsuzlukları diğer ilişkilerine lanse ettirmeleri çok saçma bence. Herkes böyle yapınca kimse doğru kişiye rastlayamıyor ya da rastladığı zaman o kişiyi dengesiz hareketlerden dolayı kaybediyor.
Her insan karakterini kendisi seçer evet bazen dış etkenler etkili olsa da tüm yükümlülük kişiye aittir. O yüzden suçu başkalarının üzerine atmak doğru değildir. Cinsiyetçilik yapmıyorum bu iki taraf için de geçerli
bence haklılar adamın annesi çocukluğundan şimdiye kadar paşam paşam diye başlarına çıkartırlarsa suçlusu tabi kadın olur nasıl eğitirsen öyle gider buradan sayın anne adaylarına sesleniyorum oğullarınızı ve kızlarınızı eşit bir şekilde eğitin hiç bir kız annesinin karnından temizlik bilerek çıkmıyor hiçbir erkek gibi
Bazı erkeklerin ya beyni tam gelişmiyor ya da kişilikleri o yüzden evet kadınların tavırlarından yaptıklarından cok etkileniyorlar Bi de yarısa giriyorlar sen böyle yaptın ben daha fazlasını yaparım falan
Şu sebep sonuç ilişkilerini bir s**kesim geliyor ki... herkes kendi yediği naneleri başkasının üzerine atmakta bir numara. Hata yapıyorsanız sadece hata yaptım diyip kabullenmek zor değil bunu bir cinsiyete veya kişiye neden mal ediyorsunuz?
Kimsenin kötü olmasında karşı cins sorumlu değildir , birinden kötülük gören başkasına kötülük yapacak diye bir şey yok. Sadece başkasında temkinli davranır artık
Kötü insan kötüdür. Şu yüzden bu yüzden diye bahanesi olamaz. Bi kadın için kişiliğinden karakterinden ödün veriyorsa zaten karakteri bozuktur kişinin.
Erkekler ve ya kadınlar kötü diye bir şey yok art niyetli aç gözlü insanlar var hak etmeyenlerin kıymetini bilmediği kalplere sahip olmaları zoruma gidiyor
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Eğer iyi bir erkek kötü kadına denk gelmiş ise evet kadınlar suçlu. Kadınlar yanlış adama aşık olur, erkekler doğru kadına yanlış yapar. Bütün mesele bu