"Yine neyin edebiyatını yapıyorsun paşa kızı, neyin..." dediğinizi duyuyorum. Sakin!😂
Gökyüzüne bakarken aklıma düşmüş bir sorudur efenim. Diyor ya şair "gök, yüzünde..." diye. Bu dizeyi anlamlandırabileceğim biri çıkmasa da karşıma, gökyüzünde olmayı isterdim mesela.😍☁️
Acaba nasıl olurdu gökyüzünde olmak... Oradan yeryüzüne bakmak. Bulutların üstünde oturmak... (Bu düşünceler hep çocukken izlediğim sihirli annemin yan etkileri... ) 😂
Siz nerede olmak isterdiniz? 👇
Gökyüzünde mi olmak isterdin göğün yüzünde olduğu birinin yanında olmayı mı?
Sihirli annem ve Selena sayensinde benim de en büyük hayallerimden birisi bulutların üzerinde oturmaktı lanet olsun🤦🏻♀️ onun imkansız olduğunu artık kabullendiğim için gök yüzüne yansımış birisiyle gök yüzüne bakmayı tercih ederim 🥰
Aynı gökyüzünü seyreder birileri, sonra teavafukla birleşir yolları. Yollar güzel ilerlerse de zamanla yer pek kalmaz onlar için de göğün üzerinde inşa edilmiş huzura vakıf olurlar, ahiretlik olabilmeyi dileyerek...
Biz buna nasip deriz. Aklı olan da böylesini diler.
Fıtri olarak geçici kelimesinden hiç haz etmem ama bu konuda aklıma ilk gelen budur, büyülü hisler uyandırır bende. Estağfurullah, amin amin, hayırla inşaAllah.
Sen inanmaya devam et, eninde sonunda hayat güzellikleri karşına çıkaracaktır diyorsun yani. Haklı da olabilirsin... Ki zaten inancım bitiyor dediğime bakma. Onu dedikten sonra inşallah olur dedim 😅 inancım bitse onu da demezdim 😅