biraz önce taze fasulye yedim ve aklıma geldi :D. ben bir kere taze fasulyenin içinde niye kuru fasulye var diye sormustum :D harbi saçmaymış :D
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılsinop yöresine ait mamalika diye hamurdan yapılan bir yemek var çokkkkkkkkk götçüktüm o zmnlar bir yerdeyiz böyle kadınlar falan toplanmış gün gibi birşey işte tam htrlamıoyurm tek htrladığım mamalika yiyorduk anneme bu ne demiştim? mamalika demişti bir tane kadın vardı bebeğini emzirken için memesini açıyorduki hemen soruyu patlatmıştım bu onun memesinden mi yapıldı diye bir de parmağımla kadını işaret etmiştim sonra tüm kadınlar gülmüştü.. Allah belanı versin kerti nasıl bu kadar salak olabilirsin.. :((
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendim hatırlamıyorum ama video çekimi var. Ben dayımın elini tutuyorum ileride bir tane eşek var.
Ben dayıma soruyorum: "DAYII EŞŞEĞİN NEDEN BEŞ AYAĞI VAAAR? "31 Yorumla
+1 yılBir gün komşumuzun eşini elinde poşetlerle başka binaya girerken gördüm ve hemen çaktım olayı karısını aldatıyo! Bir mektup yazıp kadının kapısına bıraktım kocan seni aldatıyo! Diye tabi sonra kadında ayılmalar bayılmalar bidr öyle bir şey yokmuş
Ben sormazdım gördüğüm an karar verip icabına bakardım :d01 Yorumla
2 şey hatırlıyorum bir anne ben nasıl oldum sorusu diğeri de küçükken yalnız yatamıyordum annem babam ben otururken anne neden çocuklar yalnız yatıyor da anne babalar birlikte yatıyor diye sormuştum annemle babamın o anki birbirlerine bakışından sonra cevabını daha da çok merak etmiştim :D
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
36Cevap
+1 yılAnneme çok şırfıntı olmuşun demiştim :)
Bu olaydan bir gün önce teyzemle güzel bir kadına "ay şuna bak şırfıntı dediklerini duymuştum"
Ne biliim güzel demek sandım:)))12 Yorumla- +1 yıl
:))
Eğer babamla evlenmeseydiniz ben hanginizin çocuğu olurdum?
Bu soruyu belki de bin defa anneme sormuşumdur. :D110 Yorumla- +1 yıl
babanın çüküsünden düştüğüne göre babanın çocuğu olurdun.. *_*
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılKeçi boynuzu ile ilgili olan soru :) Keçi gördüğümde yediğimiz bunun boynuzları mı demiştim
Rezillik :D01 Yorumla Anne tırnaklarımızı kesince neden acımıyor? (En saçması buydu sanırım)
Anne ben nerden geldim? Nereye gidicem? falan gibi felsefi sorular soruyormuşum birde.00 Yorumlaben uçaktayken "biz şu an nerdeyiz" diye sormuştum. sonuçta yerde de değilsin, uzayda da:D yaşıma göre gayet mantıklı bir soruymuş aslında
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılOkula daha başlamadım yazmasını bılmıyorum ayıp kelımeler nasıl yazılır dıye sormustummmm
Bırde halamgılın evın kötu kokuyordu kedi mı yedınız demiştim halada hayret ederım01 Yorumla
+1 yılBende kızları 6-7 yaşıma kadar dötten çiş yapıyor sanardım. Büyükler * diye küfür ettiklerinde amda delik yokki derdim. :)) ilkokuldaki arkadaşlardan elif vardı ona sormuştum. Senin önünde delik var mı diye :))
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanne icimizde kucucuk bir cocuk var ve biz buyuyunce oda buyuyup doguyo mu demisim. Ve boylece en sacma soru odulunu aliyorum
21 YorumlaSidik ne demek diye sormuştum :D ben sürekli annemlere sorular sorarmışım ama hiç birini hatırlamıyorum :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah her yeri goruyorsa nasil 1 tane oluyo? :( hocamiz Allah her yerde burada bir baska yerde her yerde herseyi goruyor gibilerinden konusmustu da :(
01 Yorumla
+1 yıl'' anne okulda evde çalışıyoruz sizden daha çok niye bizde para almıyoruuz''
03 Yorumla- +1 yıl
Aslında hala sacma değil :)
+1 yılBabama beni leylekler getirdiyse leylekleri kim getirdi baba demiştim 😄😄
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. anne babamın dugun fotograflarına bakıp,
"ben nerdeyim, ben niye yokum?" sorusu.01 YorumlaHiç hatırlamıyorum soru soran bir çocuk değildim sanki. Keşifçiydim ben. Bir kere burun deliğime boncuk kaçırtmıştım zor çıkarmıştı annem o an aklımdan çıkmıyor :D
03 YorumlaAllah korusunu Allah kurusun diye anlıyordum hep sonra Allah hiç ıslanmıyor mu diye sormuştum.. Allah tan küçüğüm yoksa cehennemde 2 oda 1 salon garanti :D
03 Yorumla-Anne akşam ne yiyeceğuk
-Pilav sevgili evladım
-Lanet olsun anne sarı pilav mı beyaz pilav mı?10 YorumlaAnne yastık mı yastuk mu 😄😄 bzm köye gttgmzde dymşm tereddt etmştım bir ara
03 YorumlaAnne senin sağ kolun niye öbür tarafta?
Karşı karşıya dururken :)11 YorumlaAnaokulunda birine bir erkeğe benimle evlenirmisin demiştim onu hiç unutmam :)))
01 Yorumla
+1 yılBir suru var mesela neden anne babmla banyoya giriyorsunda benimle girmiyorsun diye sormustum :-P
213 Yorumla- +1 yıl
Baban guzel yikanamiyor onu yikayip gelecegim diyorlardi ama ben kanmiyordum odalarina birgun kamera yerlestirdim ve ogrendim:-D
- +1 yıl
Cok ciddiyim ben daha neler neler yapmadimki:-D
- +1 yıl
Biliyorum:-D
- +1 yıl
Kim
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Yok yaa benim sevgilim var:-D
+1 yılo kadar çok saçma sorular sorardım ki hiç birini hatırlamıyorum.
01 Yorumla
+1 yılAdamlar tuvaletini niye ayakta yapıyo diye sormuştum:)
03 Yorumla- +1 yıl
Erkrklerle kızlar aynı vücuda sahip değiller zamanı gelince cevabını kendi kendine verirsin demişlerdi:)
+1 yılKaradenize gittiğimizde bir dede bana sen kimin usağisin demişti babama ben usakmiyim demiştim filmlerde gördüğümüz usaklardan sanip
02 Yorumla- +1 yıl
Bir anda o moda girmeden babam acikladi Allah tan iyi olan tarafi buydu benim için:))
+1 yılBabam gibi yakisikli bir adam niye seninle evlendi diye sormusum anneme, pisman miyim? Evet :(
06 Yorumla- +1 yıl
Aradan 15 yil gecti hala soyluyor :( cocukluk akli iste :)
- +1 yıl
Annelerin genel ozelligi sanırım :) yine de hakli kadin hakkini yemeyelim
- +1 yıl
Bncede :)
+1 yılbabamın şeyine dokunup bunda bende neden yok diye sormuşum :D
23 Yorumla
+1 yılNiye allah bir tane niye iki degil demistim babama muthis bir aciklama yapmisti ogrenmis oldum gercekleri
12 Yorumla- +1 yıl
Babam sagolsun
Babey Aney Televizyonun İçinde Küçük Adamlarmı Var? Afafafsf
00 YorumlaHaritada iki şehir arasında ki sınırın tammm ortasının hangi şehire bağlı olduğunu sorardım hep :p
00 Yorumla-aanne bir adamla bir kadın tanıştığında nasıl çocuk oluyo mesela allahom biz çocuk istiyoz dendiğinde çocuk oluyomu?
-zamanı gelince öğrenirsin...00 YorumlaÇocukken bulutları allah sanardım, en büyük saçmalığım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ben bir kere 2 büyük kadınla oturuyodum dedim senin eşin onunla onun eşi senle evlense nasıl olur demiştim asdfasf :D
10 YorumlaCamii minarelerini allah saniyodum. Anneme isaret ederek "anne allah bu mu" diye sormustum. Anca bu cikti dusundum :Dddd
01 Yorumla
+1 yılinsanlar neden birbirine par vermiyor neden paylaşmıyorlar falan diye sorardım çok merak ederdim şimdi anlıyoırum
01 Yorumla
+1 yılACIK VE NET cok sacma bir soru sormustumnm misafirlikteydik dizide gelin damat gerdege girceklerdi anne gerdek ne oluyor demistim tek hatirladigim maligim herkeste gülmüstü :D
03 Yorumla- +1 yıl
abovvki ne abovv :D
+1 yılAnneme anne tup bebekler tuple mi yasiyor diye sormustum ve onlari olumsuz sanardim.:(
01 Yorumla
+1 yılBen gelinle damat imzayi atar atmaz gelin hamile kalir sanardim ya :D
01 Yorumla
+1 yılAnne buzlukta penguen besleyebilir miyiz? Demistim :))
01 Yorumla-anne babamdan boşanırmısın? -neden kızım? -onunla ben evlenmek istiyorum :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşımın annesiyle babasını öpüşürken yakalamıştım. Sonra da arkadaşıma gidip ailen bunları yapıyor ayıp bak ben senin iyiliğin için söylüyorum diye teselli etmeye kalkmıştım :D ahaahahahahaha
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim :D hatta çocuğun nasıl yapıldığını ilk öğrendiğim de oturup ağlamıştım benim ailem öyle bir şey yapmaz diye :D ben birlikteliğin kötü ve yanlış olduğunu sanardım :D
+1 yılAlanya Almanya diye bir dizi vardı almanya alanya'da mı diye sormuştum :D
01 Yorumla
+1 yılKızların pipisi neden yok?
11 Yorumlabence hıc sacma degıl ben halen o soruyu soruyorum ve mantıklı bır cevap alamıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılDayım gil traktörun yağini deiştirlerdi bende bu traktörun kan ımı die sormuştum :)
00 YorumlaGörüyorumki çoğu yorumlarda, herkesin merak ettiği konular çiş, bok, kaka, pipi gibi şeylermiş...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. Bütün küfürleri babama sayıp bunlar ne demek derdim :D
05 YorumlaKüçükken mantikli sorular soramiyorduk. Sorsak küçük olmazdik. Sormadigimiz icin büyüğüz.
Sacmalamak böyle mi oluyordu :)00 Yorumla
+1 yılAnne ben nerde dogsuysam oralimi oluyorum? Annem:evet kizim
O zaman ben guven hastaneli miyim?05 YorumlaDışarıda elektrik dolaplarının üstündeki kuru kafa işaretini görüp , içinden iskelet mi çıkıyor diye sormuştum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerde bulduğum saçma sapan toz ip parçalarını babama götürüp bu ne diye sorardım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D hatırlamaıyorum ki tam :D sktr olup odasında uyurdu hep insan biraz ilgi gösterir di mi ben de ilgi için öyle yapıydum
Cisimi yapiom cisimi yapiom popom kuru kalik noluo mk. Cinlendim mi la kamil -☆-
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Buradan düşsem ölür müyüm. Şuaradan düşsem ölür müyüm.
02 Yorumla
+1 yılBizim komşunun kızı altını degiştirirken anneme sordum bunun pipisi neden çıkmamış :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yok la küçüktük zararsızdık o zamanlarr :)
bir kere babama sen nasıl benim babam oldun demiştim adamcagiz kibarca anlatmak icin neler ckmisti :D
00 Yorumla
+1 yılOkuldaki cocuklarin kafasini koparirsam tekrar yapistirabilir miyiz diye sorardim
00 Yorumla
+1 yılher şeyi Allah yarattıysa televizyonu da mı o yarattı baba?
05 Yorumla- +1 yıl
ahahaha mantıklı sorum kabul edelim :D
- +1 yıl
küçükken ne akıllıcaydı ki ama :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga geçmiyorum fakat
Ben özürlümüyüm diye sormuşum anneme03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😊😄😜😉😉😏😏😏😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukları olmayan kişilere neden çocuğunuz yok diye sorardım ahh çok aptaldım
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma insanlar nasıl kaçamak cevap verirdi ve konuyu değiştirmeye çalıştıkca tekrar tekrar sorardım onlara
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gukkusaginin altindan gecen kizlar erkek , erkeklerde kiz mi olur?(Hep oyle derlerdi.)
00 Yorumla
+1 yılRüzgarı kim Üflüyo? hahah ne Gülmüşlerdşi yaşlı amcalar haha :DDD
00 Yorumla"Öpüşünce bebek olur mu" yu sorardım ya :D
110 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?