+1 yılAslında özünde yanlış değil düşünceniz.
Ortamın durumuna ve nüfus dağılımına göre bazı canlılar dişi veya erkek olmayı seçebiliyorlar. Bunu uzun uzadıya anlatmak isterdim ama tam bir ders konusu.
O yüzden bu site size bir fikir verebilir ;
www.baharkilic.org/.../...l_cinsiyet_degisimi.aspx
Masada sallanan bebek şirin ama video ürkütücü.
Küçük bir çocukken bulutların üzerinde de durulabileceğini sanıyordum. Annem bana bunun doğru olmadığını anlattığında yıkılmıştım.
- Bulutların üstüne uçaklar inebiliyor değil mi
- Hayır oğlucum. Bulutların üzerinde hiç bir şey duramaz.
- Kamyon da mı duramaz
- Hayır yavrucum
- Peki araba?
- Maalesef
...
- Kibrit çöpü de mi duramıyor?
- Üzgünüm.
Ben : Ama ama ama... *sulu gözlere bakıp*
upload.wikimedia.org/.../Crying-girl.jpg
(resimdeki çocuk kız ama önemli olan hali)21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGokkusaginin altindan gecenlerin cinsiyet degistirdigini zannediyodum 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 galiba
+1 yılToprağı biraz kazdığımda kendi kendime tamam yeter bukadar daha fazla kazarsam dünya delinecek bende uzaya düşeceğim derdim.
Dipnot:Dünyanın içinde olduğumuzu zannederdim116 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
@Elifelifelif27 teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Hahaha sen söyleyince hatırladım @Mikroopkiz13 bende dünyanın icinde yasadıgımızı sanıyordum ögrendigimde benim icin büyük bir şok olmustu ama caktırmamaya calısmıştım 😅😅
- +1 yıl
@_Maleficent_ en büyük hayal kırıklığım😄😐 dünyanın dışında olmaktı.
+1 yılŞimşek çakarken camdan gülümserdim.. 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Flaş patlıyo gibi resim çekiyo allah sanırdım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılşeytanın allah olması , tanrının bizlere oyun oynaması , kandırması , kutsal kitapların yalan olması , biz nasıl yaratıldık , onu kim yarattı , peki onun onun onu onun kim yarattı vb. saçma sapan ve derin düşüncelerim vardı. şimdi elhamdülillah müslümanım 😂
12 Yorumla- +1 yıl
daha neler var neler :D havada sis olunca allah sigara mı içiyor sanıyordum 😂😂
- Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlatlık olduğumu ciddi ciddi düşünüyordum ☺ Makasla fazla oynarsam çok borcumuz olacağını düşünüyordum 😂 Gökkuşağının altından geçince cinsiyet değiştireceğimizi sanıyordum ☺ Bir de kadın üreme organının erkekte de olduğunu sanırdım bir de 😂
214 Yorumla- +1 yıl
Evet işte bende abiLER vardı sen düşün 😂 Makasla oynama batıl inanç tabi ki, bir kere söylemişlerdi içime işledi 😂 Gökkuşağı muhabbeti de yinr bir çizgi film ya da bir hikâyeden geliyor... Ayrıca sen niye durmadan biriyle tanıştırmaya çalışıyosun beni yahu 😂
- +1 yıl
Evet 😕 Görüşümü beğenen çocuğu bulup tanıştıracaktın 😂 Erkek bir de 😑
- +1 yıl
Allah razı olsun ya 😂😂 Sen de haklısın tabi o da bir şey 😊 Bir sonrakinde ne olacak merakla bekliyorum... Sevgiler 😊
- +1 yıl
5 gün sonra 27 yazacak orda 😂 Çıtırım daha ben ne istiyosunuz benden 😕
- +1 yıl
Go to power? 😕 Tabi sigara alırken kimlik soran insanlar var bana 😂😂
- +1 yıl
Bunun altında bir sinsilik sezdim nedense 😅 Birden olasım kalmadı 😂😂
- +1 yıl
Pis çocuk 😑
- Saç Bakım konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılO adamların hepsi radyoya ve televizyona nasıl sığıyor?
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...985782ad68.jpg20 Yorumla
+1 yılSaçma bulduğum değil ama merak ettiğim çok şeyden bir tanesi de, konuşmadığımız halde neden içimizdeki sesin susmadığıydı. 6 yaşlarındayken bunu babama sorduğumda tatmin edici bir cevap vermemişti.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz :)
Ben kolejdeyken 1. sınıfta arkadaşımla kutuphaneye gidip korku tuneli yapmak için araştırma yapıyoduk bence benim düşündüğüm en saçma şey oydu :D yaş 7 koskocaman bir korku tuneli yapıcaz iki çocuk :D
13 Yorumla
+1 yılYağmur yağınca birisinin bizden daha çok acı çektiğini ve üzüldüğünü sanıyordum bu yüzden yağmur yağınca bende ağlardım bazenleri şimşekler çakarsa hem sinirli hem üzgün sanardım :)
22 Yorumla- +1 yıl
😊Pek masum düşüncemi onu bilmiyorum ama çocuk aklıydı işte :D
Şimdi olsa dalga geçerler 😂
+1 yılKızların büyüyünce erkekler gibi pipisi oluyor sanıyordum
Hapiste yemek verilmediğini sanıyordum
öpüşünce çocuk oluyor sanıyordum
İnsanlar iyi sanıyordum12 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılBütün insanlık aleminin bana şaka yaptığını düşünürdüm.
Birde askerliğimi tamamlayınca intihar etmeyi..12 Yorumla- +1 yıl
İşte küçükken bu zamanı düşünürdüm.
Düşündüğüm saçma bir şeydi.
gece aynaya bakarsam içinden birinin beni çekeceğini zanneder, bakamazdım. hala bakamıyorum gerçi ama öyle düşünmüyorum :D
12 Yorumlainsanlarin cinsiyetlerini kendinin ssctigini düşünüyordum 😂
Bide klasik öpüşünce çocuk olduğunu sanma olayi 😬11 Yorumla
+1 yılDaha ilkokuldaydım galiba 3. Sınıf hoca 23 nisanda sunum sen yap demişti öğrenciler beğenmeyip suratıma yumurta atacak diye korkup ağlamıştım 😀😀😀😀
11 YorumlaBirgün tıp okuyup doktor olacağım en saçma dusunecem ;)
212 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:) ünüversiteye hazirlaniyorum sözde :D
- +1 yıl
:D bende bu aklını mi kaybetti diyorum :D
Sorani etiketlemen gerekiyordu nerden bilecez hangimiziz :) - +1 yıl
Atiser ben sana Türkçeyle edebiyat calistirirdim ya :)
Ailemin aslında insan formunda timsah olduklarını düşünüp yanlarındayken insan, gidince timsah olduklarını düşünürdüm. hatta odaya ani girişler yapardım kılık değiştirmeden göreyim diye :D
12 Yorumla
+1 yılAnne ve baba beraber Allah'a dua ediyor sonra yatıp uyuyorlar ve duası kabul olunca leylekler çocuk getiriyor.
21 Yorumla
+1 yılbir dönem televizyondakilerinde bizi gördügünü sanıyordum. Hatta konusmaya bile calısmıstım 😂😂 bir de. sey var evimizin karsı apartmanı nın yangın merdiveninden Allah beni izliyo sanardım. odamın camı orayı gördügünden sanırım 😛😅
10 Yorumla
+1 yılBizi harbiden leylekler getirdi sanırdım. Seksi sadece ahlaksız insanlar isteğe bağlı yapar sanırdım
14 Yorumla- +1 yıl
Maaşallah çocuk yaşta einstein olarak büyümüşsün 😄 Benim kafa basmıyodum
- +1 yıl
bu kadar hızlı yaşamıycaktın :D soyledım sana.. bu arada gifteki filmi izledin mi? çok başarılı
+1 yılben asansörlerin üstünde adam var o sürüyo zannederdim ya ıudblıudurgıhELRHej
11 Yorumla- Saç Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ı kim doğurdu anne babası nasıl bişeydi acaba derdim. Ne bilim çocukluk aklı işte.
12 Yorumla- +1 yıl
bir de evrenin sonunu falan hep beyaz bir sayfa zannediyordum asdasfa
Acaba her insan ben gibi görüyor mu diye düşünürdüm 😂
12 YorumlaKüçükken ezanı Allahın okuduğunu sanırdım. Ha bide sofrayı kuran kaldırsın sözünü sofrayı Kuranı kerim kaldırsın olarak anlardım🙈🙈 gerçeklerini öğrenince çok şaşırdım
11 Yorumla
+1 yılPamuk şekerlerin bukutlardan alınıp koparıldıgını zannederdim bide normal pamukların 😕
24 Yorumla- +1 yıl
Gökkusagında pastel boyalardan yapıldıgını düşünürdüm😂
Televizyonun ekran camını kırarsam bende oyuncuların yanına gitcem sanırdim 😂
Ucakları büyük kusları dondurup zalimlik yaptıklarını sanardm 😂 - +1 yıl
Sadistlik degil ya cocuk aklı 😂
+1 yılBen herşeyin bir oyun olduğunu düşünürdüm. Sanki herşey bir oyun için tasarlanmış gibi geliyordu. Herşey yalandı da bir tek ben gerçekmişim gibi...
12 Yorumla- +1 yıl
Aynn. Ben basroldeymisim gibi. :)
Gökyüzü akşam olunca defterin sayfası gibi çevirilip karanlık oluyor diye düşünürdüm anlatabildim mi ki :D
22 YorumlaGecenin köründe uyanıp babama, “Baba, ben ne zaman evlenicem?” demiştim djsjmdm
Hayatımda en saçma düşündüğüm şey buydu sanırım daha beş yaşında falandım ne alakaysa artık 😂12 Yorumla
+1 yılevde tv yi kapattığımızda ya da kanal değiştirdiğimizde ülkedeki bütün tvlerde de aynı şeyin olduğunu düşünüyordum tabi filmde ölenlerinde gerçekten öldüğünü =) =) =) =)
10 Yorumla
+1 yılDağların arkasında ejderhalar yaşıyor zannediyordum. ..
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bu saçma düşüncemim havalı bulunacağını hiç düşünmemiştim :)
- +1 yıl
Etkili bir kişisin demekki :)
- +1 yıl
:)...
Şimdi birgün anneme elimdeki siyah lekenin ne olduğunu soruyorum o da diyor ki " BEN oğlum" sonra birgün kuzenimde de lekeden görüyorum ve diyorum ki anne bak X'in annesi diyorum superzeka olacagim o zamandan belliymiş 😂
20 YorumlaBabannem yüzünden sabahları yüzümü yıkamazsam şeytanın yüzümü yaladığını düşünürdüm.
13 Yorumla- Saç Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyeşil zeytini renkli gözlüler siyah zeytini siyah gözlüler yer sanıyodum :s
21 Yorumla Benim üfleyerek şişirdigim balon niye uçmuyordu :D hahaha
11 YorumlaEski filmlerde insanların etrafı siyah beyaz gördüğünü düşünürdüm hatta renkli gözlülerin de öyle 😝
14 Yorumla
+1 yılAnnem beni banyo yaptırken çok su dökerdi şampuan filan yüzüme gelirdi nefes alamazdımher banyoysa girerken öleceğimi zannederdim
31 Yorumla- +1 yıl
Bende ayniyim. Hatta hala yüzüme şampuan köpüğü geldiğinde hemen yıkıyorum nefes alamayacağım gibi geliyor.
Ben insanların gitgide yaşlandığı değilde küçüldüğünü sanıyodum çocukluk işte
12 YorumlaDunyanin icinde yasadigimizi saniyodum disim dusunce yastigimn altina koymusdm. 😁😁
10 YorumlaOyuncaklarimin benden korktukları için hareket etmediklerini düşünürdüm😂
10 Yorumla
+1 yılDünya yuvarlaksa ve dönüyorsa nasıl oluyorda biz basasagi olduğumuzda düşmüyoruz diye düşünüyordum.
10 Yorumla
+1 yılApartman kadar pasta olmasını ve nasıl yenilebileceğini düşündüğüm olmuştu.
11 Yorumla
+1 yılyorganla tamamen örtününce herşeyden korundugumu düşünürdüm
10 Yorumla
+1 yılNedense Allah'ı hep bizim evin duvarlarının içinde sıkışmış olarak bilirdim çocukluk aklı işte ya
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 41b cevap paylaştı. Çocuk yapmamnın bu kadar kolay olmadığını biliyordum :D
10 YorumlaBen herseyi dogru bilirdim hatirlamadim oyle bir sey 😀
10 YorumlaAyi yarim gordugumde "yarisi nereye gitti lan "derdim. Isiktan ve dönüş acisindan dolayi kayboldugunu kisa surede kesfettim.
10 Yorumla
+1 yılRadyonun içinde 2 kişi var sanırdım. Bütün şarkıyı onlar söylüyor sanıp üstüne birde eleştiride bulunurdum
10 YorumlaErkekler mavi kaka yapar kızlar pembe yalar diye düşünüyordum ve tv nin kenarından ekranını kırıp içine girebilicegimi düşünüyordum
10 Yorumla
+1 yılSeninki çok iyiymiş ya😂
Ben de ünlülerin tuvalete gitmediğini düşünürdüm. Ne bileyim o zaman çok mükemmel olduklarını düşünürdüm. Tuvalete gitmek gibi gayet insanı bir şeyi yapmalarını yakıştırmazdım onlara😂00 Yorumla
+1 yılBir sürü dil var ve bunları kim oluşturdu derdim.
12 Yorumla- +1 yıl
Beni anlayacak larını da dusunurdum ama 😂
+1 yılÖlmek saçma geliyordu çocukluğumda.
12 Yorumla- +1 yıl
İlk kez ölüm haberini komşumuzun annesi öldüğünde almıştım. Gerçekten çok üzülmüştüm. Gizli gizli ağladım bile.
+1 yılya gifteki film hangi filmdi? kucukken izlemistim.
15 Yorumla- +1 yıl
himm
- +1 yıl
Talihsiz serüvenler dizisi :/
- +1 yıl
@PinkkFloyd teşekkürler ^^
- +1 yıl
reca ^^
+1 yılBeni leyleklerin nasil taşıdığını düşünürdüm
11 YorumlaSaç Bakım konusunda 517 cevap paylaştı. Allahin sakallı bir dede olduğunu düşünürdüm
13 Yorumla
+1 yılBen prezervatifi sakız sanıyordum.
11 Yorumla
+1 yılHic birini hatırlamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ya yeni uyandim ondan 😂😂😂
+1 yılKucukken dünyanın iyi bir yer olduğuna inanirdim
11 Yorumla
+1 yılCami minaresini Allah sanıyordum
13 Yorumla- +1 yıl
Aa onu bende öyle zannederdim.
- +1 yıl
😂😂😂 çocukluk işte
+1 yılYüzümü yıkamazsam kedi olurum😅😇
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yok ama yikamadigimda olurmuyum korkusu veya dusuncesi oluyordu 😱
- +1 yıl
😇😇😊😊😄😄
Neden bu insanların boyu benden hep uzun
12 YorumlaHerkesin benim için yasadıgını dusunurdum 😃
11 YorumlaKendimi süperman sanırdım :D :P
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılTvnin içinde cüceler var sanıyordum
10 Yorumla Herşeyi saçma düşünüyordum
20 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler