Kişilik & Karakter Gamzen var mı? Varsa nerende var? SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Ben de 4 tane var 😃 belimde 2 yüzümde 2Pek bir şeye yaramıyorlar ama olsundu 😂 Gamzen var mı? Varsa nerende var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yüzümde 2 tane gamzem var 1 0 Yorumla
Jankeee88 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Günaydin...https://www.youtube.com/embed/VLdxqTCjplY 1 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim de yanaklarımda 2 tane ve belimde 2 tane gamzem var. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç yok. Ama güzel duruyor gamzeli kişiler. Seviyorum ben. 1 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. En mutlu olduğum zaman çıkıyor genelde çok guldigumde 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. ebnde de belim de ve yüzmde var kusur olarak nitelendiriliyor biz faydaısnı görmedim 1 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanaciklarimda 2 başka tarafımı goremiyorum maalesef 😂 1 0 Yorumla
BerkanKurt Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Benimde var belimde iki tane sırt kaslarimin kivrimlarindan sonra çok harika görünüyor @sonseslenisim 1 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 745 cevap paylaştı. 2 Gamzem var belimde.. 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Gamzem yok 1 0 Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim de belimde ve yanaklarımda var. :) 1 0 Yorumla
yelboga3402 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yok ya isterdim ama yok 1 2 Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Dert etmişsin kendine 🥴😂 Yorumla yelboga3402 +1 yıl Yook be ne dert edicem sadece isterdim dedim Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. yoooo olsada olmasada çokda bi önemi yok 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Popomda 1 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Var bendede 1 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl 2 tane belimde var 1 1 Yorumla Murti-54 +1 yıl Senden cocugum olsun istyorum bel gamzeleri olsun 😂 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olsundu 😀 1 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Sadece belimde var.. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. göbeğim de sdfdsf 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yüzümde 2 tane gamzem var
Günaydin...
https://www.youtube.com/embed/VLdxqTCjplYBenim de yanaklarımda 2 tane ve belimde 2 tane gamzem var.
Hayır hiç yok. Ama güzel duruyor gamzeli kişiler. Seviyorum ben.
En mutlu olduğum zaman çıkıyor genelde çok guldigumde
ebnde de belim de ve yüzmde var kusur olarak nitelendiriliyor biz faydaısnı görmedim
Gamzem yok sevmem de zaten
Yanaciklarimda 2 başka tarafımı goremiyorum maalesef 😂
Benimde var belimde iki tane sırt kaslarimin kivrimlarindan sonra çok harika görünüyor @sonseslenisim
Belimde, burun ve dudağımın uçlarında
2 Gamzem var belimde..
Bir yanağımda bir de belimde var
Gamzem yok
Benim de belimde ve yanaklarımda var. :)
Her yerim Gamze dolu sjshjegkje
bende de aynı şekilde
Yok ya isterdim ama yok
Dert etmişsin kendine 🥴😂
Yook be ne dert edicem sadece isterdim dedim
Doggy Queen sin demek ahahhs
yoooo olsada olmasada çokda bi önemi yok
Çenemde var😊
ne işe yaramalaır gerekiyor
Hayır yok
Popomda
Yüzümde gamzelerim var