Buradan açık bir şekilde vermem doğru olmaz, ama isterseniz özelden mesaj olarak gönderebilirim. Telefon ile irtibata geçebilirsiniz, ancak yaşınız profilde ki gibi mi? Yanlış anlamanızı istemem, bu sitede her türlü insan var maalesef.
Tabi ki. Fakat şu var ki bu üyeye mesaj gönderemezsiniz diye uyarı veriyor büyük bir ihtimalle yeni üye olduğunuz için ayarlardan bunu düzeltmediniz, size mesaj gönderebilmem için beni takip etmeniz gerekiyor ancak öyle mesaj yazabilirim size daha sonra takip etmekten çıkarsınız isterseniz.
Yakın aile ferdimin aniden vefat edeceğini söyledi. 5 ay sonra oldu cidden. İlerde nişanlimdan ayrılacağımı söyledi. O zaman bir sevgilim bile yoktu. 1 yıl sonra nişanlandıktan bir kaç ay sonra ayrıldım. Başka bir şehirde yaşayacağımı söyledi. Öyle bir durum da yoktu ama o da oldu. Bir kaç ay sonra kücuk bir kaza yaşayacağımı söyledi. Gercektende arabam küçük bir kaza yaptı. Guvenmemem gereken bir arkadaşım olduğunu söyledi. En yakın arkadaşım bana unutamayacağım bir kazık attı.
Allah razı olsun tam olarak o zamanları hatırlamıyorum 6 ay falan geçti kendis bir şeyler yaptı ikimizin bazı bilgi ve fotoğraflarını aldı yaklaşık 2 ay sürdü o zaman sadece büyü adı altından benden 1500 almıştı o zamanlar
Geri getirmek için işlem yapmak haramdır bilginiz olsun kendisi istemediği sürece iradesi dışında onu yönlendirip zorla kendinize çekmeniz büyüdür ve büyü yapanda yaptıranda dinden çıkar 21 gün boyunca 1100 defa Ya Zül Celali Vel İkram zikrini okur ve her okumanın sonunda dua ederseniz mutlaka gelir Allahın izniyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gelecek yorumlayan hiç kimse güvenilir değildir çünkü geleceği sadece Allah bilir.
Merhaba.
Birini önerebilirim ben, tabi bu sizin işleminizle alakalı yani.
Kim rica etsem bilgilerini
Buradan açık bir şekilde vermem doğru olmaz, ama isterseniz özelden mesaj olarak gönderebilirim.
Telefon ile irtibata geçebilirsiniz, ancak yaşınız profilde ki gibi mi?
Yanlış anlamanızı istemem, bu sitede her türlü insan var maalesef.
Tabi ki.
Fakat şu var ki bu üyeye mesaj gönderemezsiniz diye uyarı veriyor büyük bir ihtimalle yeni üye olduğunuz için ayarlardan bunu düzeltmediniz, size mesaj gönderebilmem için beni takip etmeniz gerekiyor ancak öyle mesaj yazabilirim size daha sonra takip etmekten çıkarsınız isterseniz.
Mesaj yazdım bende.
Bana da yardımcı olur musun
Ben birine gitmiştim. Ama inanmamıştım. Yıllar sonra adamın dediği her şey tarifi tarifine çıktı. Ama adamı bulamıyorum keşke bulabilsem :(
ne dedi de çıktı mesela
Yakın aile ferdimin aniden vefat edeceğini söyledi. 5 ay sonra oldu cidden. İlerde nişanlimdan ayrılacağımı söyledi. O zaman bir sevgilim bile yoktu. 1 yıl sonra nişanlandıktan bir kaç ay sonra ayrıldım. Başka bir şehirde yaşayacağımı söyledi. Öyle bir durum da yoktu ama o da oldu. Bir kaç ay sonra kücuk bir kaza yaşayacağımı söyledi. Gercektende arabam küçük bir kaza yaptı. Guvenmemem gereken bir arkadaşım olduğunu söyledi. En yakın arkadaşım bana unutamayacağım bir kazık attı.
burada bulamasın çok yanlış yerde. Ariyon
Nerde bulucam peki onuda söyleyin
Ya napacan medyumu falan hepsi dolandırıcı
inanma öyle insanlara
Büyü yapan birini ister misin
Kim rica etsem peki
İnstagram hesabı var kaldığı köy adresi var. Hangisi işini görür
harutvemarutunizinde47
Mesaj at bi ad söyle fark etmez deki şu kişi beni size yönlendirdi cevap yazar sana
Anladım siz nerden buldunuz bu kişiyi çalıştınız mi daha önce hiç
Adam Mardin’in bir Süryani köyünde. kendiside Süryani hatta gitmek istedik pazar günü çağırdı gittik klisede ayine katıldık. inşalla din elden gitmedi
Bağlama yaptırdım
Sonuç aldınız mı peki
Yılbaşına düğün var Allah kısmet ederse
Allah mutlu etsin biraz anlatsana nasıl oldu ne yaptı kaç gün sürdü ücret ne istedi rica etsem biraz bahsedermisin
Allah razı olsun tam olarak o zamanları hatırlamıyorum 6 ay falan geçti kendis bir şeyler yaptı ikimizin bazı bilgi ve fotoğraflarını aldı yaklaşık 2 ay sürdü o zaman sadece büyü adı altından benden 1500 almıştı o zamanlar
Yalancı şarlatan
@Jsbdbdnnd denedinizmi yoksa
O denemez. çünkü herkesi kendine çekmeye çalışıp dolandırdı milleti. burad ki hesapı da kapatıldı bu yüzden
İstek attım özelden yazıyorum sana
Ne için istiyorsunuz? Ulaşın bana özelden
Nişanlım ayrıldı benden o yüzden yardım almam lazim
Geri getirmek için işlem yapmak haramdır bilginiz olsun kendisi istemediği sürece iradesi dışında onu yönlendirip zorla kendinize çekmeniz büyüdür ve büyü yapanda yaptıranda dinden çıkar 21 gün boyunca 1100 defa Ya Zül Celali Vel İkram zikrini okur ve her okumanın sonunda dua ederseniz mutlaka gelir Allahın izniyle
Var %100 etkili
medyumu buldun güvenilirini arıyorsun 😀
meraklısın di mii :D
Napican
Lazımdır belki
Gunah yaw inanmayin
Evet
Bulabildin mi hoca?