cocukluktan beri boyleyim hep iyi niyetimden kaybettim
herkese yardım ederim
herkese yardım ederim
Gözü açık olmanız gerekiyor, insanları tanıyarak davranışlarınızı belirleyebilirsiniz. Kendinizi hep ön plana koyup, önce ben derseniz yine önüne geçebilirsiniz.
İyi niyetli olmayı bu zaman da bir kenara bırakmak gerekiyor. Maalesef adamına göre muamele yapmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Güzel kalpli çok az kesim kaldı...
Bu zamanda iyilik yaparsın saf derler birisinin dediğini yaparsın saf derler kandırıldını zannederler ezik zannederler sen öyle anlarsın bu insanlar nasıl insan ya ve sen niye öyle düşünüyorsun ne yapıyorsun ki bu kadar aşırı mi iyisin savunmasız pasif
Cevap
9Cevap
İnsanlara güvenmeyerek
Kendini geliştirmen lazım. İnsan ilişkileriyle ilgili toplumsal gelişim ile ilgili kitaplar oku, film izle, internette Türkçe ya da yabancı dilde birçok video var, onları izle
Gerçekten saf olsan bu soruyu sormazsın çünkü kandırıldıgını fark etmezsın
Zarar göre göre, diplere düşe düşe, yalnız ve çaresiz kala kala bir nokta da aydınlanma sağlanıyor.
İnşallah büyük zararlar görmeden aydınlanırsın.
Anaaa kendimi buldum. Sen benim kayıp ikizim misin?
Saf olduğunu anladığına göre bunların zıttı davran diyeceğime bende anlamama rağmen hala saflık yapıyorum genlerde var galiba
Bu çok zor geçiyorr önce ailen kötü kullanıyor gerçi başkalarına fırsat vermiyorsun
Bunun bir çözümü yok ne yazık ki bende öyleyim olmaya da devam ediyorum
insanlara güvenmeyerek dicem de..
bak bak laflara bak
Sigma kuralları 1
Kimseye güvenme
Hosting satışlarını durdur : D
Bende öyle valla ama artık kimseye yüz vermiyorum
Yaş kaç
Enayi olma sen de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?