Bir arkadaşım var bana sürekli uyuzsun, yavaşsın ve sakinsin diyor. Bu kötü bir şey mi? İtici mi? Yoksa kişilik diyip geçilecek bir şey mi?
Kişilik
İtici özellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar,
Her insanın kendine has ve özgü bir karakteri vardır. Misal senin arkadaşın çok enerjik ve hareketli biri olabilir. Sen de onun aksine biraz daha sakin ve içine dönük bir karakter de olabilirsin. İnsan olmanın en güzel tarafı da budur zaten.
Herkesin birbirinden farklı farklı özelliğe sahip olması. Düşünsene dünyadaki bütün insanlar birbirini kopyası olduğunu. Ne kadar sıkıcı bir yer olurdu dünya. Sen uyuz falan değilsin merak etme. Sadece karakterin böyle, içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa kimseye takılma.
Evet bende öyle düşünüyorum aslında ama sürekli bunu duydukça artık kendimden soğumaya kadar gittim. Herkes tarafından kötü karşılanıyor gibi hissediyorum. Niye enerjik değilim diyorum.
Hayır kötü bir şey değil
Rahatsızlık duymuyo musunuz yavaşsın durgun insanlardan
Hayır duymam
Teşekkürler içime az da olsa su serpildi ama anket sonucuna göre çoğu kişi hoşlanmıyor
İnsanların ne düşündüğünü önemseme. eğer sen olduğun kişiyi seviyorsan yani kendini seviyorsan bu yeterli. rica ederim
Kesinlikle haklısın ama artık o kadar çok duyuyorum ki rahatsız olmaya, özgüvensizleşmeye başladım.
Anlıyorum ama boş vermeyi dene, zaten bir kişi sana sürekli bunu diyorsa gerçek arkadaşın değildir
Gidip rahatsız olduğumu dile mi getirsem yoksa arayı mı uzaklaşsam mı
Bence yakın arkadaşınsa gidip söyle anlayışla karşılar ama yakın değil sadece uzaklaş senin değerini sonra anlarlar
Baya yakın beraber şehir dışına çıkacağız o kadar ama sürekli tepemde uyuz diyen biri oldukça artık kötü hissediyorum
O zaman söylemelisin bence. eğer aranın açılacağını yani sana küseceğini düşünüyorsan söyleme ama senin rahat olman daha önemliyse tabi ki söyle
Aram açılır bence ama bilmiyorum ya çok kötü hissediyorum konusu açıldığında demeye çalışacağım
Sen bilirsin ama biri bana böyle deseydi ben çoktan söylemiştim. belki şaka yapıyorlardır bazen arkadaşlar böyle kırıcı şeyleri söyler dalga geçmek için
Dalga geçmek amaçlı söylemiyor. Uyuz bir insan olduğumu düşündüğünden. Bzen düşünüyorum. Kişiliğimden bu kadar rahatsızsa niye benimle arkadaş diye. Çok fazla arkadaşı yok ondan mı acaba diye. Ona nasıl bu durumu açacağım. Konusu açıldığında mı diyeyim.
Konusun açılsa söyle bence. rahatsız olduğunu söyleyebilirsin özellikle
İnşallah başarabilirim
Umarım başarabilirsin iyi günler
İyi günler. Teşekkürler yardımın için.
Cevap
2Cevap
İtici özellik
Neden
Seviyorlar
Sevgi olarak söylemiyor. Eleştiri olarak. Daha kıpır kıpır ol diyor sürekli
Sakin birimisin
Sakin ve durgunum. Birine alıştıkça rahat oluyorum gülüyoruz eğleniyoruz ama yine öyle kıpır kıpır olmuyorum
boş ver kafana göre takıl desin
Kendimi artık kötü hissediyorum. İnsanlara itici geliyor benden soguyorlar gibi. Sanki kimse beni sevmez ilgisini çekmem gibi de dün de işten çıkarttılar çok çalışmama rağmen acaba böyle sakinim diye mi düşündüm çünkü başka neden yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?