Mümkün oldukça iki durumdan da uzak kalmak istiyorum. Özür dilenecek bir hata veya özür dilenmesi gereken bir durum yaşamamak isterim. Hatasından kaçan, kabul etmeyen biri değilim. Özür dilemem gereken yerde diliyorum ama aynı hassasiyeti görmek isterim. Görmüyorsam bir daha özür dilenecek durumu hiç kalmaz.
Ben özür dilemem. Bir kusurum olduysa bunu bir özürle değil de gönlünü alarak yaparım. Benden de özür dilenmesini istedim. Hele ki hata yapılmayacak konularda hata yapılıp özür dileniyorsa vah karşımdakinin haline.
Genelde özür dilemem özür dilerim heo çoğunlukla ben haklı olurum çünkü hata genelde karşıdaki insanda olur hata bende olduğunda ise kabul edip bende özür dilerim kabullenirim yani
En son ne zaman özür dilediğimi hatırlamam çünkü genelde özür dileyecek hatalar yapmam fakat yaptığımda da dilemekten gocunmam. Daha çok özür dileyenler karşımda ki insanlar oluyor.
gerekmedikçe kimseden özür dilemem kimse özrümü hak etmiyor aynı zmanda genel hayatımda annem dışında kimsede özür dilemedim gerekmedikçede dilemem ilişkilerimde hep özür dileten taraf oldum haklıda ollsam haksızda olsam hep özür dilettim evet caniyim ama hak etmiştirki özür diletmişimdir
Hata yaparsam özür dilemekten çekinmem ama bu aralar özür diletenim aslında özür de istemiyorum özür dilemek saçma kırılan şeyler özürle geri gelmiyor ya telafi et ya bir daha yapma
Önemli olan özür dileyecek duruma düşmemektir. Tabi insanız kasıtlı kasıtsız hata yapanlar oluyor. Hata boyutuna bağlı özür kabul edilir. Hatam olursa özür dilerim.