Özür mü diliyorsun, özür mü dinletiyorsun? 
Aklımda yer yok, dolu bütün odalar.. 🦁

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mümkün oldukça iki durumdan da uzak kalmak istiyorum. Özür dilenecek bir hata veya özür dilenmesi gereken bir durum yaşamamak isterim. Hatasından kaçan, kabul etmeyen biri değilim. Özür dilemem gereken yerde diliyorum ama aynı hassasiyeti görmek isterim. Görmüyorsam bir daha özür dilenecek durumu hiç kalmaz.
Ben özür dilemem.
Bir kusurum olduysa bunu bir özürle değil de gönlünü alarak yaparım. Benden de özür dilenmesini istedim.
Hele ki hata yapılmayacak konularda hata yapılıp özür dileniyorsa vah karşımdakinin haline.
Genelde özür dilemem özür dilerim heo çoğunlukla ben haklı olurum çünkü hata genelde karşıdaki insanda olur hata bende olduğunda ise kabul edip bende özür dilerim kabullenirim yani
Cevap
31Cevap
Uzun zamandır özür dileyecek bir durumda olmadım.
Ama hatam olduğu zaman ya da birini kırdığımı düşündüğüm zaman özür dilemekten hiç çekinmem.
Duruma göre değişir. Özür dilediğim de olur, özür dilettiğim de olur...
Dilemem 🙄 dilemesinler de samimi gelmiyor
Özür dileten
En son ne zaman özür dilediğimi hatırlamam çünkü genelde özür dileyecek hatalar yapmam fakat yaptığımda da dilemekten gocunmam. Daha çok özür dileyenler karşımda ki insanlar oluyor.
gerekmedikçe kimseden özür dilemem kimse özrümü hak etmiyor aynı zmanda genel hayatımda annem dışında kimsede özür dilemedim gerekmedikçede dilemem ilişkilerimde hep özür dileten taraf oldum haklıda ollsam haksızda olsam hep özür dilettim evet caniyim ama hak etmiştirki özür diletmişimdir
Eğer hatam varsa ve bazı konularda kabahatli isem özür dilerim. Özür dilemek ağzıma yapışmaz.
Özür dilerim seni sevdiğim için
Seni sevmenin günah olduğunu bilseydim, yemın ederım senı sevmezdım.
Şaka la yine severdim ajsjs
Bu sefer çektim bir sarmayı 😂
Gereksiz yere özür dilemek zayıflık
Gereksiz yere özür diletmek Kibirli
Oluyor Yerinde davranmayı tercih ediyorum
Ben keyfine özür diletiyorum. Keyfine de özür diliyorum. Bu konuda ruh hastası olabilirim 😃
Hatalıysam özür dilerim hatalıysa ve mesafe koyduysam özrüne falan gerek duymam.
Özür dilemekten imtina etmem gerçekten buna inandıysam..
Aynı şekilde dilenmesini de beklerim..
Hata yaparsam özür dilemekten çekinmem ama bu aralar özür diletenim aslında özür de istemiyorum özür dilemek saçma kırılan şeyler özürle geri gelmiyor ya telafi et ya bir daha yapma
Önemli olan özür dileyecek duruma düşmemektir.
Tabi insanız kasıtlı kasıtsız hata yapanlar oluyor. Hata boyutuna bağlı özür kabul edilir. Hatam olursa özür dilerim.
Genelde diletiyorum çünkü bişey yapmıyorum. Ama yaptığımda da özür dilemekten çekinmiyor ve geri kalmıyorum.
Hatam varsa özür dilerim karşımdaki de hatalı ise özür dilemesini bilmeli ama bazen söylemek açıkça yüzüne vurmak gerekiyor
Genelde özür dilerler ama bu özür dilemekten gocunan biri olmadığımın etkisidir. Bazen bir şey yapmasan da çok şey yapılıyor.
kimseye özür diletmedim. içinden geliyorsa, hatalı olduğunun farkında ise özür dilenir.
Gerektiğinde özür dilerim diledim gocunmam
Hata yaparsam özür dilerim. Hata yapana ben özür diletmem, kendi özür dileme olgunluğuna ulaşmamış kişilerle uğraşmam
Yerine göre, dilemem gereken yerde dilerim. Karşı tarafı zorlamam ama dilenmesi gerekiyorsa da beklerim
Özür dileyeni sevmem, hata yapmasın en azından özür dilemesine gerek kalmaz.
İnatlaştığım konuda haksızsam özür dilerim.
Haklıysam özür dilemem, diletmekle de uğraşmam o kişinin kendi karakterini yansıtır. Hatalıysam özür dilemekten çekinmem
Yeri geldiğinde özür dilerim , özür dinlettirirdim ama bazen karşımdaki o akılda olmadığından idrakta sıkıntı oluyor ben de diretmiyorum
Haksızsam özür dilemekten gocunmam, haklıysam da özür beklerim.. Bu konuda oldukça adaletli olduğumu söyleyebilirim..
Sevgiliyken çok özür diledim artık dilemiyorum incelediği yerden kopsun restine rest ulan modundayım
Özür dileyen de çok oldu benim özür dilediklerim de. Ama bazen gurur yapabiliyorum açıkçası.
El öpmekle dudak aşınmaz derler, hataliysam dilerim. Dilenmesini de beklerim.
Ikisinide yaparım. Özür dilemesi gerekiyorsa diletirim. Benim hatam varsa ben özür dilerim.
Gerektiği yerde ne gerekiyorsa onu yaparım. Gocunmam özür dilemekten de.
hatalıysam özür dilerim de haklıysam geçmiş olsun ya
Karşılıklı oluyor genelde özür dilediğim anda karşımdaki de diliyor..
Genelde özür dileten, çünkü pek alışık değilim dilemeye.
Genelde özür dilemem, belki yazışırken ama sesli olarak kimse duymamıştır.
Ikisi de , özür dilemenin Erdem olduğuna inanırım 😌
Ikisi de.
Özür dilemek bir lütuf gibi davranılmamalı
Hatalı olduğum yerde hak ediyorsa özürümü dilerim. O hatalıysa da umursamam dilemese de olur.
Haksızsam dilerim haklıysam hic bisey yapmam beklerim
Özür meselesini hiç sevmiyorum.
Dilemem de dilenmesin de
Genelde özür dilerler bir şey olursa ama ben de hatalıysam özür dilemekten çekinmem.
Özür dilenmesi gerektiren bir konuda haksız olan bensem özür dilerim
genelde diletiyorum da bezdirdiğim için çok içten bi özür olmuyor ahs
Suçumdan eminsem dilerim ama haklıyken karşıdan beklerim yani dengeli
Özür dileyen, haklı olduğum zaman da çok özür diledim, sırf aramız kötü olmasın diye...
Özür dilemekte bir erdemdir varsa hatam gocunmam dilerim
özür dileyecek bir durumda kalıyorsam dilerim. Dilenmesi gerekiyorsa da özür dilensin isterim.
Özüre gerek yok diyen :D
Dilendiren olmayı seviyorum
her zaman özür dileyenim, ama insanlar hata yapabilir, hepimiz haşa peygamber değiliz ki, ben çok nadir özür dilettim kendime.
Yerine göre değişir. Haklıysam geri adım atmam ama değilsem özür dilemeyi bilirim. Olması gereken de budur.
Ben özür dileyen tarafım
Diletmem ama dilerler
Gerektiği yerde ikiside olurum
Hatalıysam bile dilemem inatım
İkisini de yapmıyorum🙄
Özür dileyen bazen değişiyor konuya göre
İkisi de değil
özürde dilerim özürde dilettiririm
Değişiyor duruma göre, hatalıysam dilerim.
Bazen ikisiyim bazen ikiside değilim 😉
Dilediğim de oldu dileyen de oldu.
O toplara girmeyi sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?